Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

GT Bikes

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
874 hozzászólás a témában

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek.

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Blasius,

Ha dobnál fel képeket a TEQUESTÁRÓL, de részleteseket ahol a pici részletek is látszanak, akkor tudnák segíteni, nekem is van egy hasonló korabeli vázam, de én még azt sem tudom, hogy Tequesta vagy Timberline vagy mi lehet, de uncsitestómnak van abból a korból egy fekete-piros Teqestája, az alapján be tudnám mérni a tiéd korát...
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Majdnem elkészültem....

Feltöltött kép

Minden fekete rajta a vázat és a villát kivéve, a fékbovden házak pedig arany színûek lettek. Nekem tetszik :)

Tetszetõs és szép gép PAttila,gratulálok hozzá.
GT-Atee

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
STX rc-vel volt szerelve az egész kivéve az elsõ agyat azon nagy GT logó volt.
WTB ülés volt rajta,GT nyeregcsõ.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Üdv minden GT-snek.

Tavaly vettem innen a bikemagrõl egy GT Tequestát. Szürkészöld színû, sötétzöld merev villával, kicsit nagy nekem a váza (szerintem 22-es), de kedvelem, túrázni megteszi majd ekkora vázzal, terepre nem merek vele menni (176 vagyok).

Szerintetek kb. hány éves lehet a váz? Meddig gyártották ezt a típust merev villával? Kb. milyen kategóriájú volt az eredeti felszereltsége? (szerintem már csak a hajtókarja eredeti, meg talán az elsõ váltója, ami egy STX, ha jól néztem, bár elég kopott)

Lecseréltem már a hátsó váltóját, a kerekeit racsnistól, meg új láncot is vettem rá, kapott új V fékeket, nyerget, kormányt, így már egész pofás lett. Azon gondolkodom, hogy invesztáljak-e bele többet (esetleg egy új hajtókar/monoblokk, esetleg új váltókarok, meg egy rövidebb stucni), vagy nem éri meg? A váza Cro-Mo ugye? Elég könnyû, és masszív, bár néhány helyen rozsdás.

A stucnija meg érdekes, mert vastagabbnak tûnik, mint az 1 collos gagyibb bringáké, de nem aheades, mint a manapság szokásos. Árulnak még ilyen stucnit?

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Tényleg szép!!!!
Imádom a feketét és fehéret bringán:p
Más jármûvön nem igazán tuti ez a két szin,olyan Amcsi rendõrautos lesz tõle de bringán csudajól mutat :love1:
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Majdnem elkészültem....

Feltöltött kép

Minden fekete rajta a vázat és a villát kivéve, a fékbovden házak pedig arany színûek lettek. Nekem tetszik :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Hali.
Én nem nevezném idejét múltnak.

Nagyon jól eltalált geometriájuk volt, az már más kérdés, hogy mi a divat.

Anno régen egy francia cég a sunn csinált egy telót a chaost. 3,5 centit mozgott csak.
Azt mondták, hogy cc-re nem is kell több.
Mondjuk a mag 21-is csak 5 cm. körül mozgott.
A mai cc. telók meg 8 centinél kezdõdnek

Ez a trend, olyan mint a tárcsafék és a hajlított kormány.

Nekem van egy régi troger cristallom 91-es xt szettel, meg sikerült szereznem hozzá egy mag 21 sl. titanium telót, amit még nem építettem bele.

Idén egy authorral bringáztam sokat, de van egy trek össztelósom is.

Úgyvagyok vele szeretem mindegyiket, de egy szép és új psyclone...............vagy egy xyzang vagy egy kona hey-hey még megdobogtatná a szívem függetlenül a szögektõl és geometriától.
Ugyanúgy tekerni kell, s az már csak rajtad áll milyen erõs vagy felfele és milyen ügyes lefele.

Nekem csak a tárcsafék konzol hiányozna a Xizangról semmi más.

Erre gondoltam az ideje multságról de mindegy mert úgysem lehet kapni,nekem meg csak újjonnan kellene.

Tehát marad a mostani választék.

GT-Atee

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
troger...
tudod mennyiért vette akitõl vetted a telót?
ill. te mennyiért vetted?

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Hali.
Én nem nevezném idejét múltnak.

Nagyon jól eltalált geometriájuk volt, az már más kérdés, hogy mi a divat.

Anno régen egy francia cég a sunn csinált egy telót a chaost. 3,5 centit mozgott csak.
Azt mondták, hogy cc-re nem is kell több.
Mondjuk a mag 21-is csak 5 cm. körül mozgott.
A mai cc. telók meg 8 centinél kezdõdnek

Ez a trend, olyan mint a tárcsafék és a hajlított kormány.

Nekem van egy régi troger cristallom 91-es xt szettel, meg sikerült szereznem hozzá egy mag 21 sl. titanium telót, amit még nem építettem bele.

Idén egy authorral bringáztam sokat, de van egy trek össztelósom is.

Úgyvagyok vele szeretem mindegyiket, de egy szép és új psyclone...............vagy egy xyzang vagy egy kona hey-hey még megdobogtatná a szívem függetlenül a szögektõl és geometriától.
Ugyanúgy tekerni kell, s az már csak rajtad áll milyen erõs vagy felfele és milyen ügyes lefele.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Most milyen géped van troger és mire használod?

Ha lehet rakj be róla képet.

GT-Atee

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

Sajnos ez a GT. már nem az a GT. ami régen volt.

A minõségromlás miatt sokat vesztett a márka a presztízsébõl.

Nagyon sok repedte, törött gt. vázat láttam az elmúlt évben. Az össztelósok a hátsó rugóstag és a felsõ csõ rögzítésénél nyekkentek meg, míg a merevek sajna az ülésvázcsõ és a felsõcsõ találkozásánál repedtek körbe.

Sziasztok.

De ha öszintén végiggondolod, ez mindenre igaz. A többi márkájú vázra is, hogy törnek meg minden, meg a telók sem a régig, hogy az alkatrészekrõl már ne is beszéljünk, dettó ez a helyzet.

Én nekem szvsz nincs bajom velük, igaz lightosan használom, de tudom is hogy a kb 1400-1500 g-os szuperlight kinesis Zaskar vázam ERRE való... nem vadulásra, hanem CC-re.
Azért a régi vázak, amiket nem lehetett agyonütni, azok nem alukból voltak, nem?
VaNick
---------

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Nagyon sok repedte, törött gt. vázat láttam az elmúlt évben. Az össztelósok a hátsó rugóstag és a felsõ csõ rögzítésénél nyekkentek meg, míg a merevek sajna az ülésvázcsõ és a felsõcsõ találkozásánál repedtek körbe.

Bakker én legalább olyan hosszú üléscsõvel használnám ami leér a kulacsrögzítõ csavarig.

A régi zaskarokat csak a trialosok tudták agyoncsapni. Az újakhoz már nem kell különösebb nyüstölés.

S mielõtt megszólnátok nekem egy true temper ox III csöves piros Gt. corradóm volt, s egy szép xizangért vagy psyclonért még mais mélyen a zsebembe nyúlnék.
De csak ezekért sajna.

Sziasztok.

Lehet,hogy úgy van ahogy írod de én rábízom az idõre és az én felhasználásom által kapott erõkre,az majd eldönt mindent.

Ha kibír annyit mint az elõzõnek(6év) a fele akkor elégedett vagyok,különben is van rá 5év gari.

Az elõzõ vázamon hat év után látok csak egy hajszálrepedést ugyan elvileg örök garis lett volna ha lenne még magyar forgalmazó aki most mást forgalmaz és szarik rá.

Na mindegy is tisztában vagyok azzal,hogy egy aluváz nem örök,ezért elfogadom ha hat év után megadja magát.

Az elõzõben is volt anyag azért 1,9kg és ez az újj sem könnnyebb szinte ugyanannyi,különben is mindnet el lehet törni csak azt kell vele csinálni amire nem tervezték.

Nekem is tetszik a Xizang de már nem kapható és idejét múlt váz.

GT-Atee

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás

GT_Atee szuper, hogy megvan a váz és Én is csatlakozok a dicsérõ hozzászólásokhoz.
Külön öröm számomra látni, hogy a GT az még mindíg GT.

Bakker én legalább olyan hosszú üléscsõvel használnám ami leér a kulacsrögzítõ csavarig.

A régi zaskarokat csak a trialosok tudták agyoncsapni. Az újakhoz már nem kell különösebb nyüstölés.

S mielõtt megszólnátok nekem egy true temper ox III csöves piros Gt. corradóm volt, s egy szép xizangért vagy psyclonért még mais mélyen a zsebembe nyúlnék.
De csak ezekért sajna.

Sziasztok.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Gratulálok nagyon szép a váz! Sok boldog km-et vele:) !! Hát mitne mondjak most irigyelek:D és megkérdezném ha szabad mibe fájt a zsebednek eme gyönygyszem? Az sbendröl meg csak anyit egyeseknek lehet tetszik de én legalább is ugy éreztem mintha bármej pil. eltörhetne a váz pedig többet kipróbáltam de nekem nem elég merev igaz a sulyom se csekély és maradi is vok ugyhogy nekem nem kell sbend:D

Kösz juby a jókivánságaidat remélem szerez annyi örömöt mint az elõzõ vázam.

Hogy mibe fájt ez nekem,nem adták ingyen 10390skk/80000ft-ba fájt.

De ez nem fájdalom volt,mert nem fogorvosnál kellett otthagyni a lét (v. aranyfogat).

S-band=Szar band.

GT-Atee

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Gratulálok nagyon szép a váz! Sok boldog km-et vele:) !! Hát mitne mondjak most irigyelek:D és megkérdezném ha szabad mibe fájt a zsebednek eme gyönygyszem? Az sbendröl meg csak anyit egyeseknek lehet tetszik de én legalább is ugy éreztem mintha bármej pil. eltörhetne a váz pedig többet kipróbáltam de nekem nem elég merev igaz a sulyom se csekély és maradi is vok ugyhogy nekem nem kell sbend:D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ejnye-benye hát szabad ilyet tenni,tûkön ülve hagyni minket aztán "csak egy Kona-t" venni.:lol1:
GT-Atee

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

Jelentek helyette, hátha nem haraxik meg.
Szóval talált magának egy pöpec kis Konát, uh. egy darabig még biztos nem lesz GT- je.

Hát ez kár... :-( , azért az sokkal jobban tömegcikk
Persze megharapni azért nem fogjuk a választásáért :-)
De reméljük egyszer meggondolja magát és lesz még GT-je is :-)
VaNick
---------

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Jelentek helyette, hátha nem haraxik meg.
Szóval talált magának egy pöpec kis Konát, uh. egy darabig még biztos nem lesz GT- je.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Cindercone mi a helyzet megvan már a gép,el ne felejts minket.
GT-Atee