Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

GT Bikes

- - - - -

• Please log in to reply
874 replies to this topic

tempest

tempest

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Váz:Tempest 7005Alu Teló:Manitou axel super Felni:Araya Elsõ Váltó:Alivio Hátsó váltó:Alivio Váltókar:STXRC Fékkar:LX Fék:Bike+ Elsõ agy:Altus Hátsó agy:STXRC Hajtómû:Deore Kazetta:8-as Nyereg:Selle Italia Kormány:Ritchey Markolat:Ritchey

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Üdv.
Gabe84!Hát mit is mondjak...
Köszönöm!:)
Kûldtem privát üzenetet.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Itt a villa mellettem. Pár jó hír vele kapcsolatban: 18 cm-s a nyak, a-head-es (szerintem 1 1/8-as), a papucsoknál megvannak a gt nyomatok. Ami meglepett, hogy még kerékbetételi kopások sincsenek a villán, csak ahol fel volt fogatva a falra (a villa hátsó részén) ott van 2 kisebb fekete karc. A v-fék csonkok benne vannak - bár ahogy elnézem ebbõl még nem kiszedhetõ -. Jah és ami még fontos lehet, nem citromsárga, hanem inkább a globus mustár színéhez hasonlítanám :)

Holnapra megpróbálok 1-2 használható képet készíteni róla.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Elnézést a figyelmetlenségemért!!!
Igen!Ha megkérhetlek,légyszi nézz utána.
Elõre is Köszönöm!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ha jól értelmezem, akkor nézzek utána? :)
Ha jól sejtem egy sárga karakoramból lett kiszedve, de ez nem biztos.
Pár nap és írok, hogy megvan-e még.

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Elfelejtettem...
A villa nyaka:A-head-es.

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Üdv!
Igen egy eredeti GT merev villát keresek.De csak olyat amiben benne van a papucsoknál a GT nyomat! Az olcsóbb gépeknél ez nem volt meg,csak azt hiszem a Tequestától felfele.A vázam 18"-os a homlokcsöve 10cm.Méret:1 1/8" oversize.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Sima merevvilla kellene Gt? Mintha a klubom boltjában évekig láttam volna kallódni egy sárga gt villát.

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Azt nagyon megköszönöm!!!
Kár,hogy nem halad a GT topic...Remélem mi GT-sek fel élesztjük majd! Illetve nem majd,hanem hamarosan!!!:)))Én most már igyekezni fogok,hogy így legyen!
Végig olvastam az egészet és úgy látom,nagyon aktív tagok is voltak,vannak.
Most élesztek újjá egy egykori "legendát" (95'GT Karakoram).Az apróban látni a hírdetéseimet ez ügyben.Egy-két alkatrész még hiányzik,pl.villa amit nem tudom honnan tudok keríteni...Talán Ti GT fanok tudtok nekem ebben segíteni...Bocsánat ha ezt nem ide kellett volna!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Nagyon szivesen,ha akad még rakok be.
GT-Atee

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Köszönöm a segítséget Urak!
Gabe84:A képen egy 1990-es Avalanche látható.Az enyim 1992-es.(Kék,sárga feliratokkal)
GT_Atee:Köszi a katalógusokat!Nagyon örûltem neki és jólesett nézegetni!
Én 1993-ban szerettem bele a GT-be és azóta is csak ezt a márkát használom és ezt is fogom!!!
Az egyik katalógusban magtaláltam a választ amit kerestem!
A bicaj felszerelése teljesen eredeti,csak szerintem a 92-es XT Rapidfire karokat lecserélték 93-as XT Rapidfire plusra.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
De van:http://www.mtb-katal...de/html/gt.htmlIgaz ezek nem napjainkig vannak.
GT-Atee

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ilyened van?
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Nincs olyan weblap gt-bõl, mint kona-ból? Gondolok itt a kona-retro oldalra, ahol fenn vannak a katalógusok '90-tõl.

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Üdv:Mindenkinek!
Elnézést ha rossz helyre írtam,lehet a retroba kellett volna inkább...
Tudja valaki azt,hogy az 1992-es GT Avalanche mivel volt szerelve?
Sikerûlt szereznem egyet tökéletes állapotban full DX-el és XT fékváltó karral.Csak az a bajom,hogy az XT karok 1993-as Rapidfire Plusok. Amik ugye már egy évvel késõbbi kiadások mint maga a bicaj.

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Hahó!
GT-sek,csak nem meghalt a topic?:(((

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Üdv GT-sek!
Ma találtam rá a topicra,és nagyon megörûltem neki.Nektek!
Ha nem gond és még él a topic,akkor szeretnék csatlakozni Hozzátok,ha szabad...Nekem három GT-m van.Két öreg :1992-es GT Avalanche (DX,XT)és 1993-as GT Talera (95-ös LX) Valamint egy fiatalabb 2001-es Ruckus (XT,XTR,FSA,Avid,Marzo.stb)Saját építés.
Remélem hamarosan újra itt lesztek és feléled a topic!!!
Addig is:Üdv Nektek! Söndör

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Bántam is, hogy elkerült a Gt...alapból a nõvérem vette meg, de aztán adta is tovább :o

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts

Bocs a késlekedésért. Ha jól rémlik 2000 tavaszán lett összerakva a kerékpár (persze jópár alkatrész már újabb volt a képen), tehát 99-esre tippelném a vázat. Így utólag elnézve lehet, hogy nem a teleszkóp miatt volt fura a kormányzás, hanem a stucni miatt :)

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612

Ez szinte tuti, mivel mintha a sajátomat látnám, csak kicsit hosszabb stucnival használom! :)

Sztem semmi gond a szögekkel, bár alapból 63mm-es villához van tervezve. Így legalább jó stabil lefelé és szépen tartja az ívet, ha eltalálod. :)

Viszont az apróban az a váz nagyon leharcoltnak, elhanyagotlnak tûnik, na meg a színe!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
aham, tényleg! A fotón elég durván néz ki az a bomber... mekkora annak a beépítési magassága?? tuti a fejcsõszög a bibi.
..
bár a srác, aki eladja, alu vázanyagot említett. Mindegy,közben más megoldások formálódnak, ahogy nézegettem a képeid, pont a következõ kép válik aktuálissá. /csak natur, nem a primo.../
"az" 17"es?? elég nekem ebbõl a 17 175cm vok..

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Bocs a késlekedésért. Ha jól rémlik 2000 tavaszán lett összerakva a kerékpár (persze jópár alkatrész már újabb volt a képen), tehát 99-esre tippelném a vázat. Így utólag elnézve lehet, hogy nem a teleszkóp miatt volt fura a kormányzás, hanem a stucni miatt :)

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612