THX,csak a nyeregcsõ vár a cserére a többi marad!talán?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Started by
Iceshark
, 2006. December 18. 13:00
Posted 2008. March 28. - 22:51
Posted 2008. March 28. - 22:27
Oldbike!
Nagyon jó szórakozást kívánok hozzá!
Patent kis bicajt dobtál össze,gratulálok!!!:clap:
Nagyon jó szórakozást kívánok hozzá!
Patent kis bicajt dobtál össze,gratulálok!!!:clap:
Posted 2008. March 28. - 22:00
Posted 2008. March 28. - 21:58
Posted 2008. March 28. - 21:45
Rendben!
Holnap megcsinálom a képeket,de elõre szólok,hogy nyakig sáros...A téli iszapot még nem vakartam le róla.Egyébként csomagtartó szem van rajta és a két támvilla simán megy el a ny.csõ mellet,nincs kétoldalt hozzá hegesztve mint a 95-ös vázakon.
Sanyi
Holnap megcsinálom a képeket,de elõre szólok,hogy nyakig sáros...A téli iszapot még nem vakartam le róla.Egyébként csomagtartó szem van rajta és a két támvilla simán megy el a ny.csõ mellet,nincs kétoldalt hozzá hegesztve mint a 95-ös vázakon.
Sanyi
Posted 2008. March 28. - 21:26
ok,
de lécci ha lehetséges, csinálj közeli képet arról, hogy milyen a 2 támvilla összekötése felül, az üléscsõ mögött (hány csõ, hány lyuk, és van e csomagtartó szem), jah és lécci írd meg a vázszámodat is. A mailcímem ugyanaz mint az msn, adatlapomon megtalálod.
Köcce.
de lécci ha lehetséges, csinálj közeli képet arról, hogy milyen a 2 támvilla összekötése felül, az üléscsõ mögött (hány csõ, hány lyuk, és van e csomagtartó szem), jah és lécci írd meg a vázszámodat is. A mailcímem ugyanaz mint az msn, adatlapomon megtalálod.
Köcce.
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
---------
Posted 2008. March 28. - 21:13
Szia VaNick!
Igen,a talerámnak 1"-os fejcsöve van.
A bicajról a képet az Emil nevû posta galambommal elkûldöm Neked,mert ide elég macerás felrakni.Nekem meg nincs kedvem tökölni vele!
Üdv.Sanyi!
Igen,a talerámnak 1"-os fejcsöve van.
A bicajról a képet az Emil nevû posta galambommal elkûldöm Neked,mert ide elég macerás felrakni.Nekem meg nincs kedvem tökölni vele!
Üdv.Sanyi!
Posted 2008. March 28. - 13:38
Sziasztok GT fanok!!!
Hát... nagyon rég jártam erre, sajnos rengeteg minden történt közbe velem + valóban a kicsinyeim is lefoglalnak...
Benézek a topicra és mit látok? Szemet gyönyörködtet, hogy ennyi új topictárs van! Ezennel üdvözlök minden új GT-tagot (vagy érdelkõdõ fan-t).
Na most jövök és megpróbálok egy kicsit aktívabb lenni és majd felpörgetem a topicot :-)))
Szóval, ahogy látom a tagok számát, lassan elkezdhetünk szervezni egy újabb GT-talit, nem??? Aki volt az elsõn, az tudja milyen jó volt :-)
Söndör:
"Én 1993-ban szerettem bele a GT-be és azóta is csak ezt a márkát használom és ezt is fogom!!!"
A számból vetted ki a szót, ezt detto elmondhatom én is: 1993 és azóta is ezt a márkát használom és ezt is fogom :-)))
Ezzel kapcsolatban egy kérdés, tudnál e valahol felrakni egy képet a 93-as Talerádról? Állítólag (:-) nekem is egy taleram van (még mindig nem sikerült kinyomozni pontosan eddig '95-re tippelek, de szivesen megnézném a tied, lehet hogy ugyanolyan. neked a fejcsõ 1 colos?
Üdv mindenkinek!
Hát... nagyon rég jártam erre, sajnos rengeteg minden történt közbe velem + valóban a kicsinyeim is lefoglalnak...
Benézek a topicra és mit látok? Szemet gyönyörködtet, hogy ennyi új topictárs van! Ezennel üdvözlök minden új GT-tagot (vagy érdelkõdõ fan-t).
Na most jövök és megpróbálok egy kicsit aktívabb lenni és majd felpörgetem a topicot :-)))
Szóval, ahogy látom a tagok számát, lassan elkezdhetünk szervezni egy újabb GT-talit, nem??? Aki volt az elsõn, az tudja milyen jó volt :-)
Söndör:
"Én 1993-ban szerettem bele a GT-be és azóta is csak ezt a márkát használom és ezt is fogom!!!"
A számból vetted ki a szót, ezt detto elmondhatom én is: 1993 és azóta is ezt a márkát használom és ezt is fogom :-)))
Ezzel kapcsolatban egy kérdés, tudnál e valahol felrakni egy képet a 93-as Talerádról? Állítólag (:-) nekem is egy taleram van (még mindig nem sikerült kinyomozni pontosan eddig '95-re tippelek, de szivesen megnézném a tied, lehet hogy ugyanolyan. neked a fejcsõ 1 colos?
Üdv mindenkinek!
VaNick
---------
---------
Posted 2008. March 21. - 14:03
Gratulálok a bicódhoz!
Legalább mire jön a jó idõ,tudod hajtani.:clap:
Kellemes keréken töltöt idõt kívánok hozzá!
Nekem is elkészült végre a 94-es karakoramom és élvezet vele a gurulás.
Legalább mire jön a jó idõ,tudod hajtani.:clap:
Kellemes keréken töltöt idõt kívánok hozzá!
Nekem is elkészült végre a 94-es karakoramom és élvezet vele a gurulás.
Posted 2008. March 20. - 08:52
hájháj!
kész a kicsikém, már csak új fékrendszer kell neki meg nyeregcsõ-nyereg.
meg majd telo, de mereven is nagyon jó!
csapatok is vele, de nem eleget, mert annyit nem lehet.
kész a kicsikém, már csak új fékrendszer kell neki meg nyeregcsõ-nyereg.
meg majd telo, de mereven is nagyon jó!
csapatok is vele, de nem eleget, mert annyit nem lehet.
Posted 2008. March 08. - 10:08
Posted 2008. March 08. - 01:50
Posted 2008. February 26. - 10:05
hahó!
itt a 98-as gt outpost-om száma: KA78A0375
crmo váz, sárga szin, a villája is
csak az évjáratot nem tudom, csak tippelni
itt a 98-as gt outpost-om száma: KA78A0375
crmo váz, sárga szin, a villája is
csak az évjáratot nem tudom, csak tippelni
Posted 2008. February 25. - 20:18
hali!
nekem egy outpostom van, szerintem 98-as, de nem vagyok biztos benne, mert a villám is sárga, a katalógusban pedig fekete.
új hajtást kap a kicsike, mert télen teljesen megadta magát.
telo lesz majd tavasszal bele, meg egyúj kerékszett jön március közepén.
cserélhatõ ipari csapágyas gt agyak... , mavic felni
királyság, hogy él a topic!
nekem egy outpostom van, szerintem 98-as, de nem vagyok biztos benne, mert a villám is sárga, a katalógusban pedig fekete.
új hajtást kap a kicsike, mert télen teljesen megadta magát.
telo lesz majd tavasszal bele, meg egyúj kerékszett jön március közepén.
cserélhatõ ipari csapágyas gt agyak... , mavic felni
királyság, hogy él a topic!
Posted 2008. February 13. - 21:29
Na erre lennék én is kiváncsi:scratchhe mert az enyémre is pont ez van írva
Anno amikor néztem én is a katalógust nem volt meghatározva hogy mibõl vannak a csövek... véleményem szerint a 2000-es cr-mo Gt-k Karakoram és a Timberline esetében csak a színezésben térnek el egymástól. Azt sem értem hogy utána a Timberline-ok amit belinkeltél - ugy néznek ki :S...érdekes, nem értem miért van ekkora eltérés:scratchhe
Remélem én is hogy nem azt adtad kölcsön...
Anno amikor néztem én is a katalógust nem volt meghatározva hogy mibõl vannak a csövek... véleményem szerint a 2000-es cr-mo Gt-k Karakoram és a Timberline esetében csak a színezésben térnek el egymástól. Azt sem értem hogy utána a Timberline-ok amit belinkeltél - ugy néznek ki :S...érdekes, nem értem miért van ekkora eltérés:scratchhe
Remélem én is hogy nem azt adtad kölcsön...
Posted 2008. February 13. - 21:19
Sajna a vázra nincs ráírva csak annyi, hogy: "Full tripple butted cr-mo tubing"
Ami biztos, hogy nem a 4130-as szett, mert ami abból van, azon rajta is van.
Próbáltam neten megkeresni, de nem sikerült, és a katalógusban sincs leírva.
Viszont eszembe jutott, hogy vmik õsi MBAH-ban, v már BM-ban volt egy komoly cikk az acél alapanyagokról és, hogy melyikeket kik és milyen vázakhoz használták. Elõkeresem és remélem abból okosabb leszek. (Csak ne az az évad legyen amit egyszer kölcsönadtam és sose kaptam vissza!)
Ami biztos, hogy nem a 4130-as szett, mert ami abból van, azon rajta is van.
Próbáltam neten megkeresni, de nem sikerült, és a katalógusban sincs leírva.
Viszont eszembe jutott, hogy vmik õsi MBAH-ban, v már BM-ban volt egy komoly cikk az acél alapanyagokról és, hogy melyikeket kik és milyen vázakhoz használták. Elõkeresem és remélem abból okosabb leszek. (Csak ne az az évad legyen amit egyszer kölcsönadtam és sose kaptam vissza!)
Posted 2008. February 13. - 21:12
jajj igen... nem '99 hanem 2000 , de ugy nézem az avatarodon az is egy 2000-es Karakoram, na a Timberline-om ugyan olyan csak a színezése más. Amugy a tied milyen csövekbõl van?
Posted 2008. February 13. - 21:06
Hali!
Valószínû elnéztél picit vmit, mert:
1999-es karakoram: http://www.mtbr.com/...uct_19727.shtml
1999-es timberline: http://www.mtbr.com/...uct_19444.shtml
Emellett még a korábbi típusok esetén is:
A karakoram full tripple butted és más alapanyagú csövekbõl van, míg a timberline-nak csak az elsõ háromszöge az, ergo a kk könnyebb.
A kk támvillája egyenes és szûkebb, míg a tmbl-nak a támvillájában van egy hajlítás a nyeregvázcsõ mögött, és úgy simul rá a nyeregvázcsõre.
Amúgy tényleg uolyan!
Valószínû elnéztél picit vmit, mert:
1999-es karakoram: http://www.mtbr.com/...uct_19727.shtml
1999-es timberline: http://www.mtbr.com/...uct_19444.shtml
Emellett még a korábbi típusok esetén is:
A karakoram full tripple butted és más alapanyagú csövekbõl van, míg a timberline-nak csak az elsõ háromszöge az, ergo a kk könnyebb.
A kk támvillája egyenes és szûkebb, míg a tmbl-nak a támvillájában van egy hajlítás a nyeregvázcsõ mögött, és úgy simul rá a nyeregvázcsõre.
Amúgy tényleg uolyan!
Posted 2008. February 12. - 23:22
Nekem egy '99 Timberline-om van, na de nem ugy néz ki mint a mostaniak , mert a '99 változat ugyan olyan volt mint a Karakoram csak az alkatrészekben tértek el egymástól. Ha lesz alkalmam csinálok majd képeket. Ja és nagyon szeretem én is és sohadesoha nem fogom eladni senkinek semmi pénzért!!!