Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Írta 2008. április 05. - 19:14
köszi elõre is!
Írta 2008. április 05. - 19:04
mostmár teljesen kész az én gt-m is!
itt a link, ahol vannak róla képek: http://www.osiris555...outpost/outpost
átépités elõtti is van, meg egyéb más képek is, ha érdekel valakit, nézze meg.
nagyon tetszik a gép, régen is jó volt, de most...
elmondhatatlan, milyen vele menni!
Írta 2008. április 02. - 19:30
Biztos nem a tömegre van kihegyezve a '9x-es "gyári" kormány, ezért sztem, ha nem ugrassz bazi nagy letöréseket, akkor biztos nem fog egybõl eltörni, így ha látod, h gáz van/lenne (meggörbül, megreped stb.), akkor cserélsz. Vagy ha könnyebbet, vagy másmilyet szeretnél.
Írta 2008. április 02. - 17:31
Söndör, avass be a részletekbe, hogy ezt miért gondolod, félre ne érts, nem kötekedés, csak tudni szeretném, hogy mi alapján szúrtad ezt ki?
AMúgy az okfejtésed kiváló, vagy 94 vagy 95-ös lesz!
Stellaz, ha megadod az alvázszámot, lehet hogy meg tudom belõle mondani neked, hogy mikori évjárat!
Köszi szépen, holnapra megnézem
Amúgy ez a váz 7000-es aluból van, ha esetleg ez támpont lehet.
És nem tudom, hogy a gyári alu kormányt le kell e cserélni vagy nem ennyi idõs korában biztonsági megelõzés céljából?
mégegyszer köszi
Írta 2008. április 01. - 08:38
Stellaz!
Közben jobban megnéztem a panterádat és mostmár 98%-ban biztosan állítom,hogy '94-es modell.Viszont a hajtómû már jóval késõbbi kiadás.Kb.'97-'98.
Söndör, avass be a részletekbe, hogy ezt miért gondolod, félre ne érts, nem kötekedés, csak tudni szeretném, hogy mi alapján szúrtad ezt ki?
AMúgy az okfejtésed kiváló, vagy 94 vagy 95-ös lesz!
Stellaz, ha megadod az alvázszámot, lehet hogy meg tudom belõle mondani neked, hogy mikori évjárat!
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
Írta 2008. március 30. - 21:36
Nézem a katalógusokat.
Tegnap meg ma mentem vele kb. 40 km-t, eddig nagyon elégedett vagyok vele
Írta 2008. március 30. - 12:17
Gratulálok ehez a gyönyörû öreg GT-hez!!!:clap:
Évjáratot tekintve,vagy 1994-es,vagy 1995-ös modell.Ez ezer százalék!Ugyanis a vázon használt feliratok,design 1993-1995-ig voltak használva a GT-nél.A másik az pedig az,hogy az STX szettet a Shimano 1994-ben mutatta be,tehát emiatt az 1993-as év kilõve.Maradt tehát '94 és '95.
Ha vissza lapozol a negyedik oldalra,ott GT_Atee jóvoltából találsz linket a GT katalógusokhoz.
Közben jobban megnéztem a panterádat és mostmár 98%-ban biztosan állítom,hogy '94-es modell.Viszont a hajtómû már jóval késõbbi kiadás.Kb.'97-'98.
Írta 2008. március 30. - 08:48
Gratula a géphez! Üdv GT-sek közt!
Szia, tudod melyik évjárat? katalógusok vannak a neten, de legalább a színét kellene tudnunk, ahhoz hogy megállapítsuk mikori, persze a legjobb lenne egy normális felbontású kép róla és akkor segíthetünk kinyomozni. AMúgy is jó lenne ha dobnál fel egy képet róla!
Szerintem súlyadat a katalógusban sem lesz, másrészt nem biztos, hogy még mindig a gyári alkatrészekkel van szerelve. Egyszerûen rá kell tenni mérlegre :-)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ez lenne a paripa. Szerintem ez egy full stx keró lehett gyárilag, most az eltérés annyi, ha jól sejtem, hogy a kerekek is STX-el szerelt Mavic-ek lennének, de ezen valami másik shimanol agyas rigidák vannak, illetve a hátsó váltó lx stx helyett. Amúgy a stucni és a kormány is GT jelzésûek. Az a baj, hogy nincs mérlegem évek óta
Írta 2008. március 30. - 08:26
Sziasztok!
23 évnyi bringázás után sikerült szert tennem az elsõ igazi montimra egy GT Pantera személyében. Errõl tudtok valami adatot, vagy esetleg valaki tud letölthetõ katalógust? Azt érzem, hogy nagyon könnyû a gép, de kiváncsi lennék milyen súlyban van.
Nagyon csecse darab, ez olyan gép aminek lelke van, ezt már 18 óra birtoklás után is megállapíthatom
Gratula a géphez! Üdv GT-sek közt!
Szia, tudod melyik évjárat? katalógusok vannak a neten, de legalább a színét kellene tudnunk, ahhoz hogy megállapítsuk mikori, persze a legjobb lenne egy normális felbontású kép róla és akkor segíthetünk kinyomozni. AMúgy is jó lenne ha dobnál fel egy képet róla!
Szerintem súlyadat a katalógusban sem lesz, másrészt nem biztos, hogy még mindig a gyári alkatrészekkel van szerelve. Egyszerûen rá kell tenni mérlegre :-)
---------
Írta 2008. március 30. - 07:53
23 évnyi bringázás után sikerült szert tennem az elsõ igazi montimra egy GT Pantera személyében. Errõl tudtok valami adatot, vagy esetleg valaki tud letölthetõ katalógust? Azt érzem, hogy nagyon könnyû a gép, de kiváncsi lennék milyen súlyban van.
Nagyon csecse darab, ez olyan gép aminek lelke van, ezt már 18 óra birtoklás után is megállapíthatom
Írta 2008. március 29. - 21:10
Nem tudod vhova netre feltölteni? és akkor onnan leszedném...
VaNick!
Majd jelezd légyszi,hogy mi ment át,mert már magam sem tudom...
Egyelõre leállok,mert forr az agyam...:rocketman
---------
Írta 2008. március 29. - 18:53
Majd jelezd légyszi,hogy mi ment át,mert már magam sem tudom...
Egyelõre leállok,mert forr az agyam...:rocketman
Írta 2008. március 29. - 17:30
Írta 2008. március 29. - 17:01
Aztán ha kész lessz,csak ki a természetbe és élvezd!!!:jupi:
Sanyi
Írta 2008. március 29. - 16:41
gratulálok hozzá!
Írta 2008. március 29. - 16:40
jövõ hét elején elvileg megjön a maradék cucc a kicsikémhez, összerakom, aztán dobok föl én is képet.
a gt talit meg szervezze aki akarja, engem érdekel, megyek rá, csak szóljatok!
a májusi tátra túrára jön rajtam kivül más gt-s?
jó lenne!
Írta 2008. március 29. - 10:32
Írta 2008. március 29. - 08:44
ha már összerakódott akkor ma egy tesztkör !
http://picasaweb.goo...k/oldbikeold/GT
Oldbike! Ez az egyik legszebb GT bicaj amit valaha láttam! Nagyon tetszik, a fehér teló eszméletlenül jól megy hozzá!
Gyönyörû lett, gratula! Reméljük a következõ GT-tali alkalmával élõben is megnézhetjük :-)
---------
Írta 2008. március 28. - 23:35
Fogadni mernék,hogy a kerón látható Úriember,az Te vagy...:bananadan
Írta 2008. március 28. - 23:22
ha már összerakódott akkor ma egy tesztkör !
http://picasaweb.goo...k/oldbikeold/GT
Bár én TREK fan vagyok de ez nem határoz meg semmit attól még ugyan úgy tetszik ami szép ami jó és ami király és ez a gép szerintem is nagyon királylett.:krol: :ok: :spoko: