Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

GT Bikes

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
874 hozzászólás a témában

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
nem tudja valaki, hogy tudok gt mezhez hozzájutni, mert kellene.
köszi elõre is!

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
üdv!
mostmár teljesen kész az én gt-m is!
itt a link, ahol vannak róla képek: http://www.osiris555...outpost/outpost
átépités elõtti is van, meg egyéb más képek is, ha érdekel valakit, nézze meg.
nagyon tetszik a gép, régen is jó volt, de most...
elmondhatatlan, milyen vele menni!

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Van ismerõsöm aki több mint 10 éve nyomja ua-zal az alu kormánnyal.
Biztos nem a tömegre van kihegyezve a '9x-es "gyári" kormány, ezért sztem, ha nem ugrassz bazi nagy letöréseket, akkor biztos nem fog egybõl eltörni, így ha látod, h gáz van/lenne (meggörbül, megreped stb.), akkor cserélsz. Vagy ha könnyebbet, vagy másmilyet szeretnél.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Söndör, avass be a részletekbe, hogy ezt miért gondolod, félre ne érts, nem kötekedés, csak tudni szeretném, hogy mi alapján szúrtad ezt ki?
AMúgy az okfejtésed kiváló, vagy 94 vagy 95-ös lesz!

Stellaz, ha megadod az alvázszámot, lehet hogy meg tudom belõle mondani neked, hogy mikori évjárat!

Köszi szépen, holnapra megnézem :)

Amúgy ez a váz 7000-es aluból van, ha esetleg ez támpont lehet.

És nem tudom, hogy a gyári alu kormányt le kell e cserélni vagy nem ennyi idõs korában biztonsági megelõzés céljából?

mégegyszer köszi

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

Stellaz!

Közben jobban megnéztem a panterádat és mostmár 98%-ban biztosan állítom,hogy '94-es modell.Viszont a hajtómû már jóval késõbbi kiadás.Kb.'97-'98.

Söndör, avass be a részletekbe, hogy ezt miért gondolod, félre ne érts, nem kötekedés, csak tudni szeretném, hogy mi alapján szúrtad ezt ki?
AMúgy az okfejtésed kiváló, vagy 94 vagy 95-ös lesz!

Stellaz, ha megadod az alvázszámot, lehet hogy meg tudom belõle mondani neked, hogy mikori évjárat!
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Köszi szépen :)

Nézem a katalógusokat.

Tegnap meg ma mentem vele kb. 40 km-t, eddig nagyon elégedett vagyok vele :)

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Stellaz!
Gratulálok ehez a gyönyörû öreg GT-hez!!!:clap:
Évjáratot tekintve,vagy 1994-es,vagy 1995-ös modell.Ez ezer százalék!Ugyanis a vázon használt feliratok,design 1993-1995-ig voltak használva a GT-nél.A másik az pedig az,hogy az STX szettet a Shimano 1994-ben mutatta be,tehát emiatt az 1993-as év kilõve.Maradt tehát '94 és '95.

Ha vissza lapozol a negyedik oldalra,ott GT_Atee jóvoltából találsz linket a GT katalógusokhoz.

Közben jobban megnéztem a panterádat és mostmár 98%-ban biztosan állítom,hogy '94-es modell.Viszont a hajtómû már jóval késõbbi kiadás.Kb.'97-'98.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Gratula a géphez! Üdv GT-sek közt!
Szia, tudod melyik évjárat? katalógusok vannak a neten, de legalább a színét kellene tudnunk, ahhoz hogy megállapítsuk mikori, persze a legjobb lenne egy normális felbontású kép róla és akkor segíthetünk kinyomozni. AMúgy is jó lenne ha dobnál fel egy képet róla!
Szerintem súlyadat a katalógusban sem lesz, másrészt nem biztos, hogy még mindig a gyári alkatrészekkel van szerelve. Egyszerûen rá kell tenni mérlegre :-)

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ez lenne a paripa. Szerintem ez egy full stx keró lehett gyárilag, most az eltérés annyi, ha jól sejtem, hogy a kerekek is STX-el szerelt Mavic-ek lennének, de ezen valami másik shimanol agyas rigidák vannak, illetve a hátsó váltó lx stx helyett. Amúgy a stucni és a kormány is GT jelzésûek. Az a baj, hogy nincs mérlegem évek óta :)

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

Sziasztok!

23 évnyi bringázás után sikerült szert tennem az elsõ igazi montimra egy GT Pantera személyében. Errõl tudtok valami adatot, vagy esetleg valaki tud letölthetõ katalógust? Azt érzem, hogy nagyon könnyû a gép, de kiváncsi lennék milyen súlyban van.

Nagyon csecse darab, ez olyan gép aminek lelke van, ezt már 18 óra birtoklás után is megállapíthatom :)

Gratula a géphez! Üdv GT-sek közt!
Szia, tudod melyik évjárat? katalógusok vannak a neten, de legalább a színét kellene tudnunk, ahhoz hogy megállapítsuk mikori, persze a legjobb lenne egy normális felbontású kép róla és akkor segíthetünk kinyomozni. AMúgy is jó lenne ha dobnál fel egy képet róla!
Szerintem súlyadat a katalógusban sem lesz, másrészt nem biztos, hogy még mindig a gyári alkatrészekkel van szerelve. Egyszerûen rá kell tenni mérlegre :-)
VaNick
---------

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Sziasztok!

23 évnyi bringázás után sikerült szert tennem az elsõ igazi montimra egy GT Pantera személyében. Errõl tudtok valami adatot, vagy esetleg valaki tud letölthetõ katalógust? Azt érzem, hogy nagyon könnyû a gép, de kiváncsi lennék milyen súlyban van.

Nagyon csecse darab, ez olyan gép aminek lelke van, ezt már 18 óra birtoklás után is megállapíthatom :)

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Szia, sajnos semmi sem jött át...
Nem tudod vhova netre feltölteni? és akkor onnan leszedném...

VaNick!
Majd jelezd légyszi,hogy mi ment át,mert már magam sem tudom...
Egyelõre leállok,mert forr az agyam...:rocketman

VaNick
---------

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
VaNick!
Majd jelezd légyszi,hogy mi ment át,mert már magam sem tudom...
Egyelõre leállok,mert forr az agyam...:rocketman

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Szia Vanick!
A képek mennek,ha a freemail méltoztat normálisan mûködni...

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Várjuk a Te bicódat is Osiris555!Kíváncsi vagyok rá nagyon.
Aztán ha kész lessz,csak ki a természetbe és élvezd!!!:jupi:
Sanyi

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
ja, elfelejtettem irni, megnéztem én is a képeket, nagyon jól sikerült a gép!
gratulálok hozzá!

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
hali gt arcok!
jövõ hét elején elvileg megjön a maradék cucc a kicsikémhez, összerakom, aztán dobok föl én is képet.
a gt talit meg szervezze aki akarja, engem érdekel, megyek rá, csak szóljatok!
a májusi tátra túrára jön rajtam kivül más gt-s?
jó lenne!:)

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Tényleg nagyon szép a Rico!
Grat!

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

ha már összerakódott akkor ma egy tesztkör !
http://picasaweb.goo...k/oldbikeold/GT

Oldbike! Ez az egyik legszebb GT bicaj amit valaha láttam! Nagyon tetszik, a fehér teló eszméletlenül jól megy hozzá!
Gyönyörû lett, gratula! Reméljük a következõ GT-tali alkalmával élõben is megnézhetjük :-)
VaNick
---------

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Oldbike!
Fogadni mernék,hogy a kerón látható Úriember,az Te vagy...:bananadan

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

ha már összerakódott akkor ma egy tesztkör !
http://picasaweb.goo...k/oldbikeold/GT

Bár én TREK fan vagyok de ez nem határoz meg semmit attól még ugyan úgy tetszik ami szép ami jó és ami király és ez a gép szerintem is nagyon királylett.:krol: :ok: :spoko:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2: