Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

GT Bikes

- - - - -

• Please log in to reply
874 replies to this topic

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Látom te is edzettél a köv. hétvégére! :)
Én is nyomtam egy masszívabb kört, úgyhogy 3-án irány a Prédikáló!!!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
GT a csúcson
http://picasaweb.goo...003877011316226

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
OK. Ott leszek.

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Grat, még1x!
EE említette a Tar-kövi túrát a hosszú hétvégére, ami nekünk kicsit soknak tûnik. Mit szólnátok helyette esetleg egy Prédikélószékhez? - Visegrádi-hegység, legszebb kilátás a Dunakanyarra, és csak 639m. ;)

Helyette nem,mert leszerveztük már magunknak a Bükköt. De elõtte 3,-n szombaton mehetünk egy laza tekerést GT mustrával, tájnézegetéssel a Prédire.
Találkozó Szentendrén a Lidl parkolóban 10-kor,vagy Dömörkapunál fél,3/4 11-kor. Akkor mi is GT -vel megyünk.
Minden Gary Turner márkatársat túrára hívunk!

Oldbike nevében is üdv

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Grat, még1x!
EE említette a Tar-kövi túrát a hosszú hétvégére, ami nekünk kicsit soknak tûnik. Mit szólnátok helyette esetleg egy Prédikélószékhez? - Visegrádi-hegység, legszebb kilátás a Dunakanyarra, és csak 639m. ;)

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
csinos lett.
jó tekerést hozzá!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
most már csak tekerni kell vele,összeállt a nyeregcsõ és a nyereg-majd eldõl melyik a nekem való erre a bringára
http://picasaweb.goo...ld/BefejezettGT

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Stellaz,
nekem van egy ÚJ(!!!) 1 colos a-heades 11 cm-es stucnim, tök feleslegesen pihen a fiókban. Igaz nem GT, hanem Kalloy alu, de nekem is ez volt fenn a régi 1 colos GT-men (csak nekem is nagy lett és lett helyette kisebb). gyönyörû állpotban, hiszen új. Remélem nem baj, hogy nincs ráírva, hogy GT... :-) ha érdekel, szólj.

Küldtem privátba üzenetet :)

BBG

BBG

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziaztok,

A tegnapi CM-on kellemes meglepetésben volt részem:
-beleszaladtam egy tesóba Udi személyében.
Tudtommal legalább még egy közlekedik BP-en a fent említett vázakból.
Ha hecc kedvéért, tartsunk népszámlálást!
please, aki érintett jelezzen vissza.

Kollegiális üdvözlettel

BBG

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 posts
Stellaz,
nekem van egy ÚJ(!!!) 1 colos a-heades 11 cm-es stucnim, tök feleslegesen pihen a fiókban. Igaz nem GT, hanem Kalloy alu, de nekem is ez volt fenn a régi 1 colos GT-men (csak nekem is nagy lett és lett helyette kisebb). gyönyörû állpotban, hiszen új. Remélem nem baj, hogy nincs ráírva, hogy GT... :-) ha érdekel, szólj.

Sziasztok!

A Gt Panterrámnak csodaszép gyári, rozsdamentes acél stucnija van. Az egyetlen baja, hogy 13 cm hosszú, ami nekem eléggé nagy.

Van esetleg valaki akinek van ennél rövidebb gyári emblémás, a-.heades, 1 colos villára való stucnija? Ha jó a méret akkor megvenném, esetleg cserélném.

VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 posts
Hey, hát szólhattatok volna elõbb is, lehet hogy nem minitali lett volna belõle...

De amúgy esedékes lenne megint egy GT-s tekerés, hogy megismerkedjünk egymás (az újak) GT-jével.
Erdeiember, oldbike, találjatok ki valami jót! De olyat, amire GT-vel jöttök! :-)

A mai napon összehoztunk egy "mini" GT talit Erdeiemberrel.A kiszemelt terület a Gerecse volt.Az esõt megúsztuk és így remek túra lett belõle a számunkra ismeretlen helyen.

http://picasaweb.goo...d/GTTaliGyorsba

VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Sziasztok!

A Gt Panterrámnak csodaszép gyári, rozsdamentes acél stucnija van. Az egyetlen baja, hogy 13 cm hosszú, ami nekem eléggé nagy.

Van esetleg valaki akinek van ennél rövidebb gyári emblémás, a-.heades, 1 colos villára való stucnija? Ha jó a méret akkor megvenném, esetleg cserélném.

lilwolfy

lilwolfy

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Halihaló.

Véletlenül keveredtem ide, amikor képet kerestem egy GTrol, és láttam, hogy van ilyen jóság, rögvest be is regisztrálódtam.

Kicsit beleolvastam, és feltünt, hogy nem csak én szeretem ezt a márkát.

Ajánlom figyelmetekbe a tavalyi CMen készült képsorozatomat. Magáraismer valaki? ;)

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Sziasztok!

Oldbike-al május4. vasárnap, bükki túrát szervezünk felsõtárkányi indulással, Tar kõre.
Minden GT-s szíves csatlakozását várjuk. De mi nem GT -vel megyünk ,hanem össztelóssal. A GT merev és fájni fog a hátsónk a terep miatt . Lényeg a menés!

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Egészségetekre!

EE: Ha esetleg megint szerveznél egy rendes, tekerõs túrát mondjuk a hosszú hétvégére, akkor megint szívesen csatlakoznánk! Üdv: Y & M & G :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A mai napon összehoztunk egy "mini" GT talit Erdeiemberrel.A kiszemelt terület a Gerecse volt.Az esõt megúsztuk és így remek túra lett belõle a számunkra ismeretlen helyen.

http://picasaweb.goo...d/GTTaliGyorsba

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
köszönöm a választ, enté!
föl is vewszem velük a kapcsolatot!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

nem tudja valaki, hogy tudok gt mezhez hozzájutni, mert kellene.
köszi elõre is!

Szerintem az Elastictól egyszerûbb lenne.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Van ismerõsöm aki több mint 10 éve nyomja ua-zal az alu kormánnyal.
Biztos nem a tömegre van kihegyezve a '9x-es "gyári" kormány, ezért sztem, ha nem ugrassz bazi nagy letöréseket, akkor biztos nem fog egybõl eltörni, így ha látod, h gáz van/lenne (meggörbül, megreped stb.), akkor cserélsz. Vagy ha könnyebbet, vagy másmilyet szeretnél.

Köszi, de lehet mégis lecserélem, mert így, hogy többen is mondták, már nem ugyanolyan jó érzés tekerni vele, tudod már befészkelte a fejembe magát a kisördög, meg egyszer kölyök koromban hatalmaat estem egy kettétörõ acél stucni jóvoltából, csoda, hogy azt megúsztam komolyabb sérülés nélkül :)

Ma mentünk egy laza erdei kört, a többiek jöttek ktm ultrafunnal és egy magellán cruxal (barátnõm az én scottommal, de az nem monti :) ), de a kb. 12 évvel idõsebb gt-m, teló nélkül is vitte a primet szerintem :) A ktm-es haverom egy próba után csak annyit mondott, hogy ez sokkal gyorsabb mint az övé :)

A canti stx fékeket viszont lecseréltem korabeli lx canti fékekre, mert az stx nagyon gagyi volt, még csak nem is perselyezett fék, amint én totál meglepõdtem. Most a fekete lx féktest, piros ritchey pofákkal totál fejreállós összeállítás, nagyon jó adagolhatósággal.

nagyon jó kis keró ez :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
ebay, német, angol, vagy amcsi.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"