Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Posted 2008. October 28. - 18:46
Posted 2008. October 28. - 14:06
Posted 2008. October 27. - 20:17
Mellesleg kitalálhattak volna vmi gyorsabban mûködõ zárszerkezet, mert ennyi idõ alatt úgy kidarálnak, hogy több lesz a testedben az ólom, mint a paksi reaktortér falában!
Amúgy az ötlet létezik és mûködöképes, vmik bikkmakkban is volt egy ilyen célt szolgáló canga.
Posted 2008. October 27. - 15:40
Posted 2008. October 22. - 21:04
Jó kérdés,amikor vettem tavaly februárban azt mondták 2 év,szerencsére még lehetett vele élni,amennyire ez szerencsének mondható.Én még anno a Velotradénél vettem a Zaskar vázat,örök garanciával. Most ez már megváltozott? Mióta tajvani lett nem vállalják a garit?
Az elõzõnek jobban tetszett a színe,ennek viszont a kidolgozása kifinomúltabb és már a szemem is kezdi megszokni ezt a szint,napról-napra jobban tetszik.
Posted 2008. October 22. - 11:29
Posted 2008. October 22. - 08:25
Üdv.[LEFT]Hú de rég írtam ide,mostanában sok a dolog.[LEFT]Sajna volt egy rossz élményem vasammal,ugyanis elrepedt a hátsó papucsnál a váltó felöli oldalon,majd a szívem hasdt meg amikor megláttam.[LEFT]Felvettem a szlovák kereskedõvel a kapcsplatot ahol a vázat vettem,mert 2év garit mondtak rá és enyim másfél éves volt.Azt mondták vigyem vissza és visszaküldik a cseh forgalmazóhoz,majd hívnak.Eltelt 5hét majd hívnak mehetek a vázért,mindenféle cécó nélkül cserélték egy évvel fiatalabbra.
Én még anno a Velotradénél vettem a Zaskar vázat,örök garanciával. Most ez már megváltozott? Mióta tajvani lett nem vállalják a garit?
Posted 2008. October 21. - 17:36
Hát ez az,hogy semminek,talán a görgõzést nem csipázta.Minek vágtad neki hogy elrepedt?
Posted 2008. October 21. - 17:13
Minek vágtad neki hogy elrepedt?Üdv.
Hú de rég írtam ide,mostanában sok a dolog.
Sajna volt egy rossz élményem vasammal,ugyanis elrepedt a hátsó papucsnál a váltó felöli oldalon,majd a szívem hasdt meg amikor megláttam.
Felvettem a szlovák kereskedõvel a kapcsplatot ahol a vázat vettem,mert 2év garit mondtak rá és enyim másfél éves volt.Azt mondták vigyem vissza és visszaküldik a cseh forgalmazóhoz,majd hívnak.Eltelt 5hét majd hívnak mehetek a vázért,mindenféle cécó nélkül cserélték egy évvel fiatalabbra.Most így néz ki a gép:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2008. October 20. - 20:14
Kíváncsi leszek itthon mi lesz ha tényleg forgalmazzák. Lehet továbbra is érdemes lesz É-i szomszédainknál venni?
Posted 2008. October 20. - 18:38
Posted 2008. October 20. - 10:16
Szép a vas!Üdv.
Sajna volt egy rossz élményem vasammal,ugyanis elrepedt a hátsó papucsnál a váltó felöli oldalon,majd a szívem hasdt meg amikor megláttam.
Felvettem a szlovák kereskedõvel a kapcsplatot ahol a vázat vettem,mert 2év garit mondtak rá és enyim másfél éves volt.Azt mondták vigyem vissza és visszaküldik a cseh forgalmazóhoz,majd hívnak.Eltelt 5hét majd hívnak mehetek a vázért,mindenféle cécó nélkül cserélték egy évvel fiatalabbra.Most így néz ki a gép:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Látod, semmi féle hercehurca nem volt vele. amikor az én speci vázam elrepedt, azzal hivatalosan nem lehetett mit kezdeni, mert használtan vettem valakitõl.
Posted 2008. October 19. - 22:59
Posted 2008. October 14. - 21:24
A blog egyik hozzászólójával erõsen vitatkoznék a vázanyagok kapcsán, lsd. Peace sorozat!
Amúgy negem nem zavart, hogy kevesen voltunk! Baromira nem lesz jó érzés a bicikliúton 5-tel kacsázó, hétvégi, "meridás" -senki ne haragudjon meg, de ez kicsit olyan mint a mi autónk - arcokat GT-n látni!
Nekem van fiatal "mi autónk" és öreg GT-m is. Most akkor mi van?
Szerintem nem kell ebbõl ügyet csinálni, mindenki örüljön, hogy ha van egy szép kerékpárja, és ne annak, hogy ha másnak nincs.
Aki azért vesz egy szép kerékpárt, hogy vagánykodjon vele mások elõtt, az már régen nem az életérzésrõl szól.
Posted 2008. October 14. - 19:27
Amúgy negem nem zavart, hogy kevesen voltunk! Baromira nem lesz jó érzés a bicikliúton 5-tel kacsázó, hétvégi, "meridás" -senki ne haragudjon meg, de ez kicsit olyan mint a mi autónk - arcokat GT-n látni!
Posted 2008. October 14. - 10:09
Szombaton szedtem le a képeket a GT honlapjáról.Ekkor én még nem tudtam hogy a GT visszatért Magyarországra. http://www.neuzer.hu...letes.php?id=49
Ennyit szeretnék csak hozzáfûzni. Kérem kapcsója ki!