Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

GT Bikes

- - - - -

• Please log in to reply
874 replies to this topic

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Ha arra gondolsz, h GT-e, akkor azt mondom hogy valószínûleg, de biztos nem gyári az átalakítás.

lilwolfy

lilwolfy

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
A váz emberek, a váz!

Azmiaz?
Csajozóslila Karakoram = Életérzés

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Nem tom mi lehet, de hogy a faszi a bicajjal nem a birodalom legképzettebb katonája az fix! Mit össze nem szerencsétlenkedik azzal az M16-ossal, aztán ahogy elindul!
Mellesleg kitalálhattak volna vmi gyorsabban mûködõ zárszerkezet, mert ennyi idõ alatt úgy kidarálnak, hogy több lesz a testedben az ólom, mint a paksi reaktortér falában!
Amúgy az ötlet létezik és mûködöképes, vmik bikkmakkban is volt egy ilyen célt szolgáló canga.

lilwolfy

lilwolfy

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Skubizzátok meg ezt az oldalt!

Szerintetek, kb WTF?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Én még anno a Velotradénél vettem a Zaskar vázat,örök garanciával. Most ez már megváltozott? Mióta tajvani lett nem vállalják a garit?

Jó kérdés,amikor vettem tavaly februárban azt mondták 2 év,szerencsére még lehetett vele élni,amennyire ez szerencsének mondható.

Az elõzõnek jobban tetszett a színe,ennek viszont a kidolgozása kifinomúltabb és már a szemem is kezdi megszokni ezt a szint,napról-napra jobban tetszik.

GT-Atee

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
én használtan vettem tavaly év elején a vázamat, most 10 éves a kicsi. Nincsen rá gari, de egy acél gt váz a fénykorból szerintem magában garancia ...

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Üdv.[LEFT]Hú de rég írtam ide,mostanában sok a dolog.[LEFT]Sajna volt egy rossz élményem vasammal,ugyanis elrepedt a hátsó papucsnál a váltó felöli oldalon,majd a szívem hasdt meg amikor megláttam.[LEFT]Felvettem a szlovák kereskedõvel a kapcsplatot ahol a vázat vettem,mert 2év garit mondtak rá és enyim másfél éves volt.Azt mondták vigyem vissza és visszaküldik a cseh forgalmazóhoz,majd hívnak.Eltelt 5hét majd hívnak mehetek a vázért,mindenféle cécó nélkül cserélték egy évvel fiatalabbra.

Én még anno a Velotradénél vettem a Zaskar vázat,örök garanciával. Most ez már megváltozott? Mióta tajvani lett nem vállalják a garit?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Minek vágtad neki hogy elrepedt?

Hát ez az,hogy semminek,talán a görgõzést nem csipázta.
GT-Atee

tempest

tempest

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Üdv.

Hú de rég írtam ide,mostanában sok a dolog.

Sajna volt egy rossz élményem vasammal,ugyanis elrepedt a hátsó papucsnál a váltó felöli oldalon,majd a szívem hasdt meg amikor megláttam.

Felvettem a szlovák kereskedõvel a kapcsplatot ahol a vázat vettem,mert 2év garit mondtak rá és enyim másfél éves volt.Azt mondták vigyem vissza és visszaküldik a cseh forgalmazóhoz,majd hívnak.Eltelt 5hét majd hívnak mehetek a vázért,mindenféle cécó nélkül cserélték egy évvel fiatalabbra.Most így néz ki a gép:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Minek vágtad neki hogy elrepedt?
7005Heat Treated

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Korrekt, így kell csinálni!
Kíváncsi leszek itthon mi lesz ha tényleg forgalmazzák. Lehet továbbra is érdemes lesz É-i szomszédainknál venni?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Korrektek voltak,nem kérdeztek semmit,csak a blokkot kérték amivel vettem.
GT-Atee

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Üdv.

Sajna volt egy rossz élményem vasammal,ugyanis elrepedt a hátsó papucsnál a váltó felöli oldalon,majd a szívem hasdt meg amikor megláttam.

Felvettem a szlovák kereskedõvel a kapcsplatot ahol a vázat vettem,mert 2év garit mondtak rá és enyim másfél éves volt.Azt mondták vigyem vissza és visszaküldik a cseh forgalmazóhoz,majd hívnak.Eltelt 5hét majd hívnak mehetek a vázért,mindenféle cécó nélkül cserélték egy évvel fiatalabbra.Most így néz ki a gép:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Szép a vas!
Látod, semmi féle hercehurca nem volt vele. amikor az én speci vázam elrepedt, azzal hivatalosan nem lehetett mit kezdeni, mert használtan vettem valakitõl. :(

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Üdv.

GT-Atee

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

A blog egyik hozzászólójával erõsen vitatkoznék a vázanyagok kapcsán, lsd. Peace sorozat!
Amúgy negem nem zavart, hogy kevesen voltunk! Baromira nem lesz jó érzés a bicikliúton 5-tel kacsázó, hétvégi, "meridás" -senki ne haragudjon meg, de ez kicsit olyan mint a mi autónk - arcokat GT-n látni!

Nekem van fiatal "mi autónk" és öreg GT-m is. Most akkor mi van?

Szerintem nem kell ebbõl ügyet csinálni, mindenki örüljön, hogy ha van egy szép kerékpárja, és ne annak, hogy ha másnak nincs.

Aki azért vesz egy szép kerékpárt, hogy vagánykodjon vele mások elõtt, az már régen nem az életérzésrõl szól.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
A blog egyik hozzászólójával erõsen vitatkoznék a vázanyagok kapcsán, lsd. Peace sorozat!
Amúgy negem nem zavart, hogy kevesen voltunk! Baromira nem lesz jó érzés a bicikliúton 5-tel kacsázó, hétvégi, "meridás" -senki ne haragudjon meg, de ez kicsit olyan mint a mi autónk - arcokat GT-n látni!

tempest

tempest

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Ennyit szeretnék csak hozzáfûzni. Kérem kapcsója ki! ;)

Ezért vagyunk mi itt ezen a fórumon.GT=életérzés
7005Heat Treated

lilwolfy

lilwolfy

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Szombaton szedtem le a képeket a GT honlapjáról.Ekkor én még nem tudtam hogy a GT visszatért Magyarországra. http://www.neuzer.hu...letes.php?id=49

Ennyit szeretnék csak hozzáfûzni. Kérem kapcsója ki! ;)

tempest

tempest

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Szombaton szedtem le a képeket a GT honlapjáról.Ekkor én még nem tudtam hogy a GT visszatért Magyarországra. http://www.neuzer.hu...letes.php?id=49
7005Heat Treated

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Klubom boltjában láttam egy 2009-es Gt katalógust. Nem csúnyák a zaskarok. A katalógusból kiindulva jövõ évben megint kapható lesz itthon Gt? Idén csak bmx volt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tempest

tempest

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Hol vagytok GT-sek?Tessék,egy kis képsorozat. http://indafoto.hu/s...s&page_offset=1
7005Heat Treated