Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

GT Bikes

- - - - -

• Please log in to reply
874 replies to this topic

GTP74

GTP74

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon és gondoltam beköszönök.
Jómagam is GT-s vagyok.
Van egy GT Arette trekking bike-om amit még 95-ben vásároltam és a mai napig is azt használom munkába járásra és hétvégi túrákra.
Elég ritka típus, kevés van belõle.
Egyszerûen elnyûhetetlen, hihetetlen jó konstrukció.
Ideális városba és országútra egyaránt. Könnyû terepen is elmászkálok vele, bár azt azért nem viszem túlzásba.

Szerintem a GT mindíg is egy etalon lesz a bringák között.
Jó hátszelet!

lilwolfy

lilwolfy

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
'98 csajozóslila Karakoram

Véletlenül se szeretnélek megbántani benneteket, de ez a márka jelenleg már csak a régi nevébõl él.

Én csak arra vagyok kiváncsi, hogy mire alapozod ezt az állítást.
Csajozóslila Karakoram = Életérzés

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Az én GT szeretetem ott kezdõdött amikor kb 1994 tájékán megjelent az elsõ MBAH újság,de lehet,hogy a második vagy harmadik(mindeggy nem lényeg)számában láttam egy GT-t és tudtam nekem egyszer ilyen bringám lesz.Akkoriban elég ritkán lehetett GT-vel összefutni,visszont mikor 97-ben az elsõ magyar VK-n itt termett a GT team,az maga volt a mámor és örök szerelem fûzõdött a márka iránt.A saját elsõ GT-mre 2000-ig kellet várni,amit egy 2000-es GT Avalanche vázra épitettem és a mai napig használom szinte minden nap egész évben(télen-nyáron-sárban-hóban-mindenben).Azóta lett mégegy,ami jelenleg egy 2007-es GT Avalanche Pro amit edzõgépnek és hétvégi élménybringázásra használok.Biztos van ennél a márkánál is jobb(tudom én is),viszont nekem-nekünk GT-seknek ez a szivünk csücske és ennyi.
GT-Atee

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
hát ja, itthon nem forgalmazzák õket (illetve most már megint beindult), ezért sok bringást nem is érdekli, hogy külföldrõl hozzanak nekik ilyen márkában bringát. inkább választ a gyakrabban elõfordulók közül.
de ha meg van elégedve vele az ember, és tényleg bevállt, nem fogja lecserélni, csak azért, hogy neki az újabb legyen meg a dizájnosabb meg a trendibb. legalábbis én így vagyok vele.
enyém egy outpost, ami nem egy cc-váz, mégis teljesen bevállt földön, erdõben, aszfalton. most az "új" villával még kényelmesebb lett az egész bringa, menet közben meg fõleg.
én csak dícsérni tudom.
ami az újakat illeti:
nekem is jó lenne egy zaskar tele syncrossal meg foxszal, de csak azért nem cserélem le, hogy olyanom legyen. (majd a fully syncrossos lesz:))
aztán biztos eljár az enyém felett is az idõ egyszer, de ez egy cromo, ami ha nem rozsdál, nem is tudom, hogy mikor pusztul majd el.
a fanatikus gt-snek meg ugye mindegy, hogy azt mondják a bringájára, hogy idejét múlt, vagy hogy nem trendi, vagy hogy már csak a múltjából él. neki a gt mindig is gt marad.
na de...
megyek a dolgomra. :))

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Lehet,hogy egyszer minden felett el jár az idõ,de nem mindig a trendi a menõ.

Ha egy nõt megszeretsz azt sem cseréled le egy másikra mert az trendibb.Amúgy meg az újabb gépek is klafák csak nem találkozol velük oly gyakran mint a trendikkel.

GT-Atee

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
én annyira meg vagyok elégedve a cromo gt-mel, hogy más merev bringa nem is kell. (max egy országuti gt:)) igaz, van egy alu speci vázam, repedt, meg nem is bízom benne úgy, mint a sárgámban. :)) vele is van tervem, ha megcsináltatom, itthoni rohangálós fullfeketére színezett minimalista bringa, lehet, hogy a merev villámmal. ami mellesleg orig gt. :))
emellé még egy fullyt tervezek. az vagy egy gtvázramajdénmegmondomhogymikell bringa lesz, vagy bármi. tetszik a speci is (mondjuk az eléggé nyálverõs :))de az még bármi lehet. de az acélvázas merev gt-m az biztos hogy meglesz, amíg ... de olyan nem lesz. :))
bár egyszer el akartam adni. olyan is volt.
de: sok beszédnek sok az alja, úgyhogy összegzésül annyit, hogy:

i love my '98 cromo gt !

:D

peace

Tomty

Tomty

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Érdekes, hogy az itt "lakók" majd mindegyike relatíve régi modellel rendelkezik. Talán nem véletlenül?:o

Ez nem igaz, a tinédzser még nem régi :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Gt-Ateenak 2008as vagy 2009es váza van.
de van mellette egy öregebb is, 6-8 éves.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
nekem egy 2002-es volt, de a nagy tervek között szerepel egy GT cromo vázra építeni egy városi száguldozóst, sõt lehet fixi meghajtással :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

nekem '95 vagy '96 -os modellem van

Érdekes, hogy az itt "lakók" majd mindegyike relatíve régi modellel rendelkezik. Talán nem véletlenül?:o

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Véletlenül se szeretnélek megbántani benneteket, de ez a márka jelenleg már csak a régi nevébõl él. Rendkívül sajnálatos dolog, de nagyon ül az a régi latin mondás, hogy "Így múlik el a világ dicsõsége."

Nem szánom vitaindítónak a véleményem, és csak tisztelettel tudok rátok tekinteni, hogy ennek ellenére is ekkora hûséggel viseltettek a márka és termékei iránt.

nekem '95 vagy '96 -os modellem van

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Véletlenül se szeretnélek megbántani benneteket, de ez a márka jelenleg már csak a régi nevébõl él. Rendkívül sajnálatos dolog, de nagyon ül az a régi latin mondás, hogy "Így múlik el a világ dicsõsége."

Nem szánom vitaindítónak a véleményem, és csak tisztelettel tudok rátok tekinteni, hogy ennek ellenére is ekkora hûséggel viseltettek a márka és termékei iránt.

nincs itt semmi megbántás, te így látod, ez a te véleményed. fórum van, teljes nyugoddsággal mondhatod. :)
én egy '98-as modell "kicsit" (na jó, teljesen:)) átépített verziójával gurulok, nekem nagyon bejön.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
pár tesztkilométer került már bele, nagyrészt köves és sima aszfalt úton, lépcsõkön (:)), faluban.
egyelõre azt tudom mondani róla (persze, puhán használom), hogy cool!
mindenre moccan, nagyon kellemes a mozgása, ha akarom, végig mozogja az útját. kényelmesebb is így a bringa eleje, meg könnyebb.
egyszóval tetszik.
de majd a "tartósteszt", egyelõre még csak melegítek. :))

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Az egy jó kombó! Én is sokáig használtam egy mxr-rel. Az kb ugynaz. A mai napig hibátlanul szolgál egy barátomnál. Mind stílusában mind rugóútban jól összeillenek. Szépen is mozog - ha puhán használod -, összecsukhatatlan, végtelenül igénytelen - jó értelemben véve - és rendkívül tartós. A mai napig a gyári szimmeringek vannak benne és soha, se egy szusszanásnyi levegõt, se egy csepp olajat el nem engedett.
Nem egy merevségbajnok - én ezért is cseréltem elsõsorban -, így ha V-fékkel használod, akkor szokd meg a gondolatot, hogy kiállva tekerésnél és erõs kanyarokban folyamatosan hozzáér a pofa a felnihez.
Mindenesetre kiváncsi leszek a véleményedre, és jó tekergõzést!

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
:D
beraktam az "új" telót a bringába.
egy 03-as marzo exr, 80-as úttal.
tetszik! :)
csak lehessen már sokat menni, tesztelném! :D

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
jaja :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
A Zsákolj ha tudsz címû filmbõl.... :)

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

ncsabee

ncsabee

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Kössz, már néztem, de onnan elég körülményes a beszerzés. Megrajzoltam hozzá a sablont úgyhogy megcsináltatom azt dekoratõrrel ha mást nem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
ebay-en (német vagy angol) 1000-féle matrica van, biztosan találsz gt-t is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"