Jelentkezz be Regisztrálj
GT Bikes
Posted 2009. April 10. - 13:19
Új vagyok itt a fórumon és gondoltam beköszönök.
Jómagam is GT-s vagyok.
Van egy GT Arette trekking bike-om amit még 95-ben vásároltam és a mai napig is azt használom munkába járásra és hétvégi túrákra.
Elég ritka típus, kevés van belõle.
Egyszerûen elnyûhetetlen, hihetetlen jó konstrukció.
Ideális városba és országútra egyaránt. Könnyû terepen is elmászkálok vele, bár azt azért nem viszem túlzásba.
Szerintem a GT mindíg is egy etalon lesz a bringák között.
Posted 2009. April 06. - 08:00
Véletlenül se szeretnélek megbántani benneteket, de ez a márka jelenleg már csak a régi nevébõl él.
Én csak arra vagyok kiváncsi, hogy mire alapozod ezt az állítást.
Posted 2009. April 04. - 23:42
Posted 2009. April 03. - 09:06
de ha meg van elégedve vele az ember, és tényleg bevállt, nem fogja lecserélni, csak azért, hogy neki az újabb legyen meg a dizájnosabb meg a trendibb. legalábbis én így vagyok vele.
enyém egy outpost, ami nem egy cc-váz, mégis teljesen bevállt földön, erdõben, aszfalton. most az "új" villával még kényelmesebb lett az egész bringa, menet közben meg fõleg.
én csak dícsérni tudom.
ami az újakat illeti:
nekem is jó lenne egy zaskar tele syncrossal meg foxszal, de csak azért nem cserélem le, hogy olyanom legyen. (majd a fully syncrossos lesz:))
aztán biztos eljár az enyém felett is az idõ egyszer, de ez egy cromo, ami ha nem rozsdál, nem is tudom, hogy mikor pusztul majd el.
a fanatikus gt-snek meg ugye mindegy, hogy azt mondják a bringájára, hogy idejét múlt, vagy hogy nem trendi, vagy hogy már csak a múltjából él. neki a gt mindig is gt marad.
na de...
megyek a dolgomra. )
Posted 2009. April 02. - 22:58
Ha egy nõt megszeretsz azt sem cseréled le egy másikra mert az trendibb.Amúgy meg az újabb gépek is klafák csak nem találkozol velük oly gyakran mint a trendikkel.
Posted 2009. April 02. - 22:47
emellé még egy fullyt tervezek. az vagy egy gtvázramajdénmegmondomhogymikell bringa lesz, vagy bármi. tetszik a speci is (mondjuk az eléggé nyálverõs )de az még bármi lehet. de az acélvázas merev gt-m az biztos hogy meglesz, amíg ... de olyan nem lesz. )
bár egyszer el akartam adni. olyan is volt.
de: sok beszédnek sok az alja, úgyhogy összegzésül annyit, hogy:
i love my '98 cromo gt !
peace
Posted 2009. April 02. - 22:06
Érdekes, hogy az itt "lakók" majd mindegyike relatíve régi modellel rendelkezik. Talán nem véletlenül?
Ez nem igaz, a tinédzser még nem régi
Posted 2009. April 02. - 21:30
de van mellette egy öregebb is, 6-8 éves.
Posted 2009. April 02. - 20:46
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. April 02. - 19:51
Érdekes, hogy az itt "lakók" majd mindegyike relatíve régi modellel rendelkezik. Talán nem véletlenül?nekem '95 vagy '96 -os modellem van
Posted 2009. April 02. - 14:49
Véletlenül se szeretnélek megbántani benneteket, de ez a márka jelenleg már csak a régi nevébõl él. Rendkívül sajnálatos dolog, de nagyon ül az a régi latin mondás, hogy "Így múlik el a világ dicsõsége."
Nem szánom vitaindítónak a véleményem, és csak tisztelettel tudok rátok tekinteni, hogy ennek ellenére is ekkora hûséggel viseltettek a márka és termékei iránt.
nekem '95 vagy '96 -os modellem van
Posted 2009. April 02. - 13:08
Véletlenül se szeretnélek megbántani benneteket, de ez a márka jelenleg már csak a régi nevébõl él. Rendkívül sajnálatos dolog, de nagyon ül az a régi latin mondás, hogy "Így múlik el a világ dicsõsége."
Nem szánom vitaindítónak a véleményem, és csak tisztelettel tudok rátok tekinteni, hogy ennek ellenére is ekkora hûséggel viseltettek a márka és termékei iránt.
nincs itt semmi megbántás, te így látod, ez a te véleményed. fórum van, teljes nyugoddsággal mondhatod.
én egy '98-as modell "kicsit" (na jó, teljesen:)) átépített verziójával gurulok, nekem nagyon bejön.
Posted 2009. April 01. - 21:26
Posted 2009. April 01. - 21:19
egyelõre azt tudom mondani róla (persze, puhán használom), hogy cool!
mindenre moccan, nagyon kellemes a mozgása, ha akarom, végig mozogja az útját. kényelmesebb is így a bringa eleje, meg könnyebb.
egyszóval tetszik.
de majd a "tartósteszt", egyelõre még csak melegítek. )
Posted 2009. February 27. - 17:21
Nem egy merevségbajnok - én ezért is cseréltem elsõsorban -, így ha V-fékkel használod, akkor szokd meg a gondolatot, hogy kiállva tekerésnél és erõs kanyarokban folyamatosan hozzáér a pofa a felnihez.
Mindenesetre kiváncsi leszek a véleményedre, és jó tekergõzést!
Posted 2009. February 27. - 14:00
beraktam az "új" telót a bringába.
egy 03-as marzo exr, 80-as úttal.
tetszik!
csak lehessen már sokat menni, tesztelném!