Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás filmpremierek
Indította
zsolo
, 2006. november 16. 15:24
Írta 2007. február 20. - 21:01
Ott a helyünk!
nem lesz idén ajcsi?
matricák, pólok? Nagykerekben biztos maradt tavalyi fölös promó cucc
nem lesz idén ajcsi?
matricák, pólok? Nagykerekben biztos maradt tavalyi fölös promó cucc
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. február 20. - 18:06
Megérkezett a Kranked sorozat várva várt újabb epizódja, a Progression!
A Kranked 6 komoly kihívás elé állítja a világ legjobb hegyikerékpárosait: építsenek lélegzetelállítóan progresszív pályát, és azon mutassák be tudásukat! Képzeljétek el, ahogyan a legjobbak, mint Steve Peat, Nathan Rennie, Kirt Voreis, Jamie Goldman, Ryan Leech, Mike Kinrade, Steve Romaniuk, Eric Porter és Ben Boyko határok nélkül csapatnak, és ehhez minden támogatást megkapnak!
Ez a kihívás a tökéletes pálya megépítésérõl és betörésérõl szól. A riderek teljesítményét innovatív módon rögzíti Bjorn Enga kamerája.
A film a legprofibb technikával készült, korszakalkotó operatõri munka és surround hangzás jellemzi. A Progression egy hihetetlen ötletbõl született õrületes teljesítmény történetét örökíti meg.
2007. március 1. 19:00 és 20:30
Budapest Palace MOM Park
2007. március 14. 19:00
Pécs Mûvészetek Háza
Belépõ: 500.-Ft
Partnerek:
BikeMag
dalmaMag
Lizard Skins
Palace MOM Park
Syncros
A Kranked 6 komoly kihívás elé állítja a világ legjobb hegyikerékpárosait: építsenek lélegzetelállítóan progresszív pályát, és azon mutassák be tudásukat! Képzeljétek el, ahogyan a legjobbak, mint Steve Peat, Nathan Rennie, Kirt Voreis, Jamie Goldman, Ryan Leech, Mike Kinrade, Steve Romaniuk, Eric Porter és Ben Boyko határok nélkül csapatnak, és ehhez minden támogatást megkapnak!
Ez a kihívás a tökéletes pálya megépítésérõl és betörésérõl szól. A riderek teljesítményét innovatív módon rögzíti Bjorn Enga kamerája.
A film a legprofibb technikával készült, korszakalkotó operatõri munka és surround hangzás jellemzi. A Progression egy hihetetlen ötletbõl született õrületes teljesítmény történetét örökíti meg.
2007. március 1. 19:00 és 20:30
Budapest Palace MOM Park
2007. március 14. 19:00
Pécs Mûvészetek Háza
Partnerek:
BikeMag
dalmaMag
Lizard Skins
Palace MOM Park
Syncros
Írta 2007. február 02. - 14:42
Köszönöm mindenkinek, hogy eljött, remélem jól szórakoztatok.
Találkozunk márciusban a Kranked6 premieren
Találkozunk márciusban a Kranked6 premieren
Írta 2007. február 02. - 14:42
Így van, nagyon jó volt, töszönjük tépen !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. február 01. - 23:00
Írta 2007. február 01. - 18:25
mégsem megyek. vagyis megyek, csak balatonra Dohdoh bass*amegaz**en
Meguntam az aláírásom....
Írta 2007. február 01. - 17:36
mi mikor és hol?
ahaaaa, lusta disznó voltam. visszanéztem. megyek
Meguntam az aláírásom....
Írta 2007. február 01. - 17:21
most voltunk venni 4-et, volt még állítólag vagy 60 darab, ha nem nézte el az eladó
szóval ne izguljatok
szóval ne izguljatok
Írta 2007. február 01. - 15:31
Írta 2007. február 01. - 09:00
HELP ME !
kellene 2 db jegy a kedvesemnek meg nekem sajnos nem tudunk bemenni napközben csak a vetitésre. Aki arra jár legyen olyan kedves és vegyn 2 db jegyet. HA megvan azért szojon nehogy többet szerezzünk oszt mehet az üzérkedés
köszönjük
kellene 2 db jegy a kedvesemnek meg nekem sajnos nem tudunk bemenni napközben csak a vetitésre. Aki arra jár legyen olyan kedves és vegyn 2 db jegyet. HA megvan azért szojon nehogy többet szerezzünk oszt mehet az üzérkedés
köszönjük
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. január 31. - 23:54
Írta 2007. január 31. - 23:41
miiiindenki húúzzzon holnap mozizni, mer nagyon durvás...
köszönjük szépen zsolo
meg merem kockáztatni, hogy az eddigi legjobb film amit láttam. pedig azért láttam párat
köszönjük szépen zsolo
meg merem kockáztatni, hogy az eddigi legjobb film amit láttam. pedig azért láttam párat
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. január 31. - 20:30
ma "vettünk jegyet", és volt. holnap lesz az elõadás, 100% hogy legalább egy hely lesz még számodra.
amúgy telefonon valós, naprakész információkat tudnak számodra adni a mozi pénztárából!
amúgy telefonon valós, naprakész információkat tudnak számodra adni a mozi pénztárából!
Írta 2007. január 31. - 16:47
Van erre még hely, vagy a moziban érdeklõdjek?
Hogy megy ez, teltház szokott lenni?
Hogy megy ez, teltház szokott lenni?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. január 31. - 16:35
Holnap Én megyek, remélem jó lesz..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2007. január 31. - 15:36
Írta 2007. január 30. - 20:57
ott leszünk fönök
~ mennyi minute?
~ mennyi minute?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2007. január 30. - 20:54
Írta 2007. január 15. - 15:24
wow
jól hangzik
jól hangzik
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. január 15. - 13:44
Az Earthed 4 - Death or Glory ugyanolyan lelkesedéssel készült, mint a sorozat korábbi darabjai, Rankin ezúttal azonban szûkebb fókusszal dolgozott. A film végigkíséri a Világkupa-cirkuszt Vigotól Fort William-en, Willingenen, Mont St. Anne-en át egészen a brazil állomásig, Balneario Camboriu-ig, illetve az új-zélandi Világbajnokságig. A durva VK menetek között a filmkészítõk Akrigg gyilkos szekciójával, valamint glentressi és Isle of Skye-i csapatásokkal nyugtatják a nézõt. A merevfarúak is villognak: láthatjuk az õrült Charge Jam-et, repkedhetünk Wales trail-központjaiban, Innerleitenben és átruccanhatunk Új-Zélandra is. A hölgyek korántsem gyengéd fejezete pedig megszégyeníti a nagyszájú kanokat! Rengeteg izgalommal szolgálunk, és mindent beleadunk, hogy feldobjuk a hideg téli hónapokat!
2007. január 31. 19:00
Pécs Mûvészetek Háza
2007. február 1. 19:00
Budapest Palace MOM Park
2007. január 31. 19:00
Pécs Mûvészetek Háza
2007. február 1. 19:00
Budapest Palace MOM Park