Váltókarbol a deore és a deore lx között van érezhetõ különbség?(hátsó váltó deore lx lesz)
Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpár építés; mi mivel hogyan?
Írta 2007. augusztus 31. - 18:02
Váltókarbol a deore és a deore lx között van érezhetõ különbség?(hátsó váltó deore lx lesz)
Írta 2007. augusztus 31. - 16:51
Sziasztok
Mali Magician vázam van, szeretnék venni egy hátsó kereket racsnit hátsó váltót elsõ váltót váltókart és hajtókart....elég nagy kiadás lenne és azt szeretném kérdezni h érdemes-e erre a vázra építeni vagy az integrált fejcsapágy miatt hamar szétmenne a váz?(kicsit keményebb turákra,városi használatra lenne a bicikli)
lehet rá építeni, nem egy rossz váz. de ugye nem vagy 90-100kg?
Írta 2007. augusztus 31. - 13:38
Mali Magician vázam van, szeretnék venni egy hátsó kereket racsnit hátsó váltót elsõ váltót váltókart és hajtókart....elég nagy kiadás lenne és azt szeretném kérdezni h érdemes-e erre a vázra építeni vagy az integrált fejcsapágy miatt hamar szétmenne a váz?(kicsit keményebb turákra,városi használatra lenne a bicikli)
Írta 2007. május 04. - 23:54
aszfaltosabb túrázós lenne, nagyon minimális döngölt földúttal. nem nagyon tudtam összerakni hasonló súlyú kereket olcsóbban 812g/1072g, ezt 27e ért.
valszeg ez marad akkor.
köszi
Írta 2007. május 04. - 22:14
hello,
egy cross bringát építek. kinéztem az alap shimano kerélszettet (WH-R500).
a kérdésem az lenne, hogy mehet-e bele nagyobb gumi, mert 19-28ast ajánlanak, ill. nem lesz túl keskeny a felni? V-féket be tudom majd állítani rendesen? egy idei corvusba kerülnének a kerekek.
köszi
Tibi
A WH-R500 az országúti kerékszett. Ha túrázósabb/terepesebb bringát akarsz, akkor ennél mindenképpen erõsebb kerékre lenne szükséged. Ha aszfaltbegyárt, akkor abba jó, sõt, vannak ilyennel szerelt gyári cross bringák is. A V-fék elfér rajta, be is lehet állítani. 700x35ös gumit rá lehet dobni (legalábbis láttam már több helyen).
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. május 04. - 22:02
Írta 2007. május 04. - 13:23
egy cross bringát építek. kinéztem az alap shimano kerélszettet (WH-R500).
a kérdésem az lenne, hogy mehet-e bele nagyobb gumi, mert 19-28ast ajánlanak, ill. nem lesz túl keskeny a felni? V-féket be tudom majd állítani rendesen? egy idei corvusba kerülnének a kerekek.
köszi
Tibi
Írta 2007. január 11. - 18:52
Írta 2007. január 11. - 15:27
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 31. - 17:34
minden értelmes dologért ált. a bolti ár max 60%-át szoktam kifizetni, ha különösen hasznosnak találom, vagy már-már érzelmi szálak fûznek hozzá, akkor 75%-ig is elmegyek, így gondoltad?ár számít ?
amúgy igen
@Tom; ez legolcsóbban apróból jön ki, vmi komplett kerót nézz, de ha lefelé is akarsz vele menni, akkor azért raknék rá hátsó váltót, hiszen ha ugyanazt a sebességet használod lefelé is, mint mondjuk síkon, akkor vmelyik alkalom elég kellemetlen lesz
Írta 2006. október 31. - 16:47
ár számít ?Nem találtam olyan topikot, ahol a jövõbeni gépek alkatrészeinek megválasztását lehetne megvitatni, így kreáltam egyet, hátha mások is szeretik kitárgyalni, hogy mit és mivel akarnak összeépíteni...
Jelenlegi dilemmám, hogy a 900-as Geminibe milyen kisebb és merevebb telót lenne érdemes becsattintani a Shiver helyett, úgy, hogy a szép mozgás és az egyszerû nagyszerû felépítés megmaradjon.
Dupla vagy szimpla váll, ha szimpla, akkor 1.5 vagy sima nyak, milyen csillirendszer...
520-540 közé lõném be a magasságot, és minél egyszerûbb, szebben mozgó rendszer lenne az elõny (a visszatérõ Junior T? )
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 31. - 16:12
én egy kis biciklit szeretnék összedobni magamnak a jövõ évi tatabánya DH-ra.Elképzelésem egy merev váz és valami olcsó,de a 65kg-m alatt puhán mozgó teló bele.Terveim szerint SS lesz.
Írta 2006. október 31. - 16:01
Jelenlegi dilemmám, hogy a 900-as Geminibe milyen kisebb és merevebb telót lenne érdemes becsattintani a Shiver helyett, úgy, hogy a szép mozgás és az egyszerû nagyszerû felépítés megmaradjon.
Dupla vagy szimpla váll, ha szimpla, akkor 1.5 vagy sima nyak, milyen csillirendszer...
520-540 közé lõném be a magasságot, és minél egyszerûbb, szebben mozgó rendszer lenne az elõny (a visszatérõ Junior T? )

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére