sztem a jó szervízháttér az az ha nálunk itt a faluban betolom a bringaboltba, és záros határidõn belûl tudják szervizelni.......
de lehet rosszul gondolom..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hope tárcsafékek - a remény hal meg utoljára?
Indította
enté
, 2006. október 31. 02:04
Írta 2006. október 31. - 21:43
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 31. - 21:41
Aruld el mar hol nagyon jo a szerviz hattere?????
Gyõr, Care-o-bike
1 max 2 héten belül meg kapsz mindet amit szeretnél, alkatrészt komplett szettet, ha vmi javítatni cserélni akarasz, arra se kell egy két napnál többet várni.
Írta 2006. október 31. - 21:36
Aruld el mar hol nagyon jo a szerviz hattere?????
Szerintem egy bolt nincs otthon, akinek lenne szerszama ahhoz, hogy a master cilindert le tudjak venni es tomitest vagy dugattyut tudjanak benne cserelni! Szerintem az alkatreszutanpotlas duplanulla hozza!
Amugy nekem is van Hope Mono MInim es nagyon tiszt!
Szerintem egy bolt nincs otthon, akinek lenne szerszama ahhoz, hogy a master cilindert le tudjak venni es tomitest vagy dugattyut tudjanak benne cserelni! Szerintem az alkatreszutanpotlas duplanulla hozza!
Amugy nekem is van Hope Mono MInim es nagyon tiszt!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2006. október 31. - 21:00
Nekem egy hope mono mini-m van, közel egy éve használom és kifogástalanul máködik (fog is rendesen) Baráti körömben van még egy két hope fék ( mini-k és egy m4 is) mindegyik kifogástalanul mûködik nem szivárog nem levegeõs és persze ismételem magam: fognak.jól. hibát nem tudnék mondani talán annyit h az elsõ 180 as tárcsa túlontúl ki van könnyítva és valószínû lecserélem majd egy m4 hez való tárcsára. Szerviz háttere és szervizelése sztem nagyon jó.
Írta 2006. október 31. - 02:04
Viszonylag sokat olvasgattam már a Hope tárcsafékekrõl, de sajnos a hazai tapasztalatokból jóval kevesebb jutott el hozzám. Ezek közt voltak istenítõ vélemények is és volt aki a pokolba kívánta. Nyílván mindkét csoporban vannakak elfogultak, de valószínûleg mindegyiknek érvnek volt valamilyen valóságalapja.
A tárcsaféknél nem mellékes a mechanikus alkatrészek tartóssága és kopásállósága, az ebbõl levezethetõ szivárgásmentesség, a szervizelhetõség, a rendszer az összehangolt és átgondolt tervezése, az adadolhatóság, a hatásfok, és a tuning. Most biztos egy rakás dolgot kihagytam, de talán majd más felteszi a kérdésket. Tehát milyenek a Hope tárcsafékek? Várom a tapasztalatokon alapuló pozítív vagy negatív észrevételeket!
A tárcsaféknél nem mellékes a mechanikus alkatrészek tartóssága és kopásállósága, az ebbõl levezethetõ szivárgásmentesség, a szervizelhetõség, a rendszer az összehangolt és átgondolt tervezése, az adadolhatóság, a hatásfok, és a tuning. Most biztos egy rakás dolgot kihagytam, de talán majd más felteszi a kérdésket. Tehát milyenek a Hope tárcsafékek? Várom a tapasztalatokon alapuló pozítív vagy negatív észrevételeket!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]