Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Linkelõ #4

- - - - -

• Please log in to reply
6687 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
én sose kockadobáltam, se irogattam, hanem csak lapoztam :D de azé' jók ezek

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lapozgatos - kockadobalos - ceruzaval hatuljaba firkalos [kalandlap talan]? johogy. ez az original RPG, nem a might & magic :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vázzeg, Kaland, Játék, Kockázat! :) Emlékeztek még? Gyíkkirály szigete? Nagy királyság, parazita Goncsong, meg minden. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

agyameldobom.

kululonben is erre hogy jottek ra? marmint hogy kinek jott a nagy otlet hogy egy thaifoldi esoerdo kozepen a doglott hangyak tetemeit fel kellene boncolni?

es ezek az emberek miert nem a rak ellenszeret kutatjak inkabb?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/tudo...a_zombihangyat/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
...Egy nagyon akkurátus, precíz, jó tervezõ- és szervezõképességû valakirõl van szó, aki könnyen lehet, hogy normális életet él, reggel nyolckor bemegy a munkahelyére és palástolva az érzéseit próbálja élni a mindennapi életét" - tette hozzá...

ez csak a teszkó polcszervizes kollegákra jellemzõ!

sztem halvány lila fingjuk sincs, ki lõdözi roma polgártársainkat

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/bulv...romak_gyilkosa/ Nem kicsit átlátszó nyilatkozat: "különbözõ volt a motiváció, különbözõ a szereposztás, így különbözõ lehet a büntetõjogi megítélés is" :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

http://index.hu/tech...ok_tozsdecapak/

Szakmai szemmel baromság, már megint egy amerikai hülyeség. A bevezetõben valótlanságokat állít.
Viszont, ha úgy nézzük, hogy nem közgazdászok képzésére használják ezt a módszert, akkor teljesen jó ötlet. Más szakosok kb annyit tanulnak, mint ami a bevezetõben le van írva. Így legalább megértik a lényeget és élvezhetõbb az anyag.

A sebesség mindent megold.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/tech...ok_tozsdecapak/

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,362 posts
Na ne má. Egyrészt bulizni az emberek nagy része a másik nem miatt jár. Nem tudom te ezzel hogy vagy, nekem ez a természetes. Ez nem kurválkodás.
Ha van mondjuk egy jó szórakozó hely, ahol ha csaj vagy nem kell fizetned beugrót, akkor ez miért ne lenne csábító a hölgyeknek? És mi ebben a rossz?

Szerintem nincs ezzel (cikk) semmi gond, hacsak az nem, hogy a 3000-es belépõt írta, s nem a 12-25E-s helyeket, mert van ilyen is...
És nekem senki ne mondja, hogy egy ilyen helyre a nõk azért mennek mert jó a buli.
Azt gondolják, hogy kicsit rázzák magukat a parketten (majd az ágyban/mosdóban), akkor lesz koksz, meg talán beleszeret az a sportosan elegáns, aki a múltkor is rákacsinthatott volna a kabriójából.
De Yuppie/bróker nem az a beleszeretõs típús... és a 20ezres belépõért és a 3koktélért cserébe ugye vár is valami ellenszolgálltatást.
Vannak akik igy találják meg a számításukat.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Ezzel a cikkel még véletlenül sem értek egyet. Én szinte csak ilyen helyekre járok, de mégsem érzékelem azt, ami a cikkben van. Pontosabb nem jobban, mint mondjuk a Szigeten, ahol mindenkinek van belépõ nemtõl függetlenül.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Szerintem nincs ezzel (cikk) semmi gond, hacsak az nem, hogy a 3000-es belépõt írta, s nem a 12-25E-s helyeket, mert van ilyen is...
És nekem senki ne mondja, hogy egy ilyen helyre a nõk azért mennek mert jó a buli.
Azt gondolják, hogy kicsit rázzák magukat a parketten (majd az ágyban/mosdóban), akkor lesz koksz, meg talán beleszeret az a sportosan elegáns, aki a múltkor is rákacsinthatott volna a kabriójából.
De Yuppie/bróker nem az a beleszeretõs típús... és a 20ezres belépõért és a 3koktélért cserébe ugye vár is valami ellenszolgálltatást.
Vannak akik igy találják meg a számításukat.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,362 posts
http://velvet.hu/blo...lepes_ingyenes/

Érdekes, hogy egy, a csajok arányát javítandó, és amúgy nagyon elterjedt rendszer valójában a kurvákat és a kurvázni vágyókat célozza. Régen olvastam ennyire irritáló és sértõ cikket.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Legyen szerencséd, nehéz lesz. Egy tizen éves gyerekre nehéz észérvekkel hatni, fõleg ezen a téren. Az összes haver egész nap a szg elõtt ül, játszik, csetel, stb. akkor õ miért nem teheti? A gyerek habitusa határozza meg, hogy sikerül átvészelni a dolgot. A nagyfiam már kinõtte a játszósdit, egyetemista, de tizenéves korában ha tehette volna állandóan játszott volna. (nem tehette) A tizenéves lányomat nem érdeklik a játékok, néha levelezget, csetel egy kicsit de kb. ennyi, sokat olvas, viszont "hála" az anyjának sokat tévézik. A nevelt gyerekeinkbõl a nagyobbik (17) könyvmoly, a tv nem érdekli, a szg is csak módjával. Na de a kisebbiknél(15) nincs semmi önkontrol egyik téren se. addig ül(ne) a szg. ill. tv elõtt amíg el nem zavarod, ezért neki napi idõlimit van. Ha nincs szg., tv akkor fekszik az ágyan és nézi a plafont :-(
Mindez történi egy vidéki kivárosban, kertes családi házban, kifejezetten kevest tvzõ, szg.-ezõ, sportos, sokat kiránduló szülõk mellett.
A sport meg a mozgás hiánya meg egy újabb téma...

Ritkán olvasom TWÁ-t, de ez nagyon igaz. Kíváncsi leszek a mi kitartásunk meddig fog tartani. Eddig sem volt a PC-men játék, ezután sem lesz. Van kert, macska, lesz kutya, van erdõ, vannak szomszéd gyerekek. Ne két monitor elõtt (tv+pc) nõjjön föl a gyerek. Vajon 10 év múlva visszakereshetõ lesz ez a post? És röhögni, vagy sírni fogok rajta?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Én speciel már 7-8 éves korom után játszhattam pc-s játékokkal. Délután mehetett a foci, aztán egy jó óra NFS 2 vagy Toca2 (miután vettem egy kormányt apum is beszállt és gyûrtûk a kilométereket) :) A foci viszont sokkal jobban hiányzott, ha elmaradt, mint a számítógépes játék. Nehéz volt üres focira alkalmas területet találni, mert mind foglalt volt, manapság inkább a foglalt pályával van így.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,362 posts
Én ugyan nem vagyok még olyan régi bútor, de pont az aktív pc-játékos idõszak kezdete elõtt múlattam a gyerekkoromat. Lakótelepen ha lementem délután, mindig összefutottam valamelyik haverral, ha fent voltam a lakásban mindig hallottam a kiabálást, a focizás hangjait, stb. A nagy, 16-2x srácok is a házak között bandáztak.
Ma néma kuss van egész évben, csak a kismamák viszik ki a már épp járóképes gyerkõceiket a játszótérre. A járóképesek felett 1-2 évvel elhelyezkedõ pc játék-képes gyerekeket már nem látni, nem hallani. Pedig vannak.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Ritkán olvasom TWÁ-t, de ez nagyon igaz. Kíváncsi leszek a mi kitartásunk meddig fog tartani. Eddig sem volt a PC-men játék, ezután sem lesz. Van kert, macska, lesz kutya, van erdõ, vannak szomszéd gyerekek. Ne két monitor elõtt (tv+pc) nõjjön föl a gyerek. Vajon 10 év múlva visszakereshetõ lesz ez a post? És röhögni, vagy sírni fogok rajta?

Fura, de az talán még jobban látja ezt a helyzetet, akinek van egy kb. 10 fiatalabb testvére. Egészen mást csináltunk, teljesen más dolgok tettek minket anno boldoggá.
Bár szerintem már soha nem lesz olyan a következõ generációk kisgyermekkora, mint a miénk vagy az az elõtti számtalan nemzedéké. Szerintem ez az informatikai beállítottságú világ hirtelen húzott egy vonalat két egymást követõ nemzedék közé.
Véleményem szerint ami talán nagyon fog nekik hiányozni, az az emlékek. A lakótelepi bújócskázás, a legózás, a G.I.Joe-k, a vasárnapi kihagyhatatlan Walt Disney stb., 10-20-30 év múlva nem fog emlékezni arra, hogy a nyári szünetben végigvitte a Half Life 3-at. Már pedig ugye az emlékekbõl is táplálkozunk. Sõt...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Korrekt. :) http://w.blog.hu/2009/08/06/1981_2

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Korrekt. :) http://w.blog.hu/2009/08/06/1981_2

burce

burce

bentlakó