Jelentkezz be Regisztrálj
Linkelõ #4
Írta 2006. október 13. - 13:02
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. október 12. - 23:01
Zidane... az utóbbi 8 év (egyik) legnagyobb játékosa...
Fejelni tud, az már biztos.
Race, no Rest!
Írta 2006. október 12. - 21:48
Kicsit régi téma, de mind1"Ahol az ész, lélekjelenlét, technika dönt és nem az erõ, ott tisztább verseny van. Foci,"
LOL, pont a fociban ne doppingolnanak. Jah, azert allt meg egy par 20 eves focistanak csak ugy a szive, veletlenek sorozata...
90 percet vegigfutkoraszni azert nem olyan egyszeru.
Persze, a foci nem tiszta példa, vannak kokszos vaddisznók, akiknek a fizikai képessége a fontos... de láttad te valaha Zidane-t 90 percet végigfutkorászni? Vagy akár csak 10et? Vagy akár egyetlen igazán kemény 30 méternél hosszabb sprintet levágni? Birkózni a védõkkel is ritkán. Mégis õ az utóbbi 8 év (egyik) legnagyobb játékosa...
Írta 2006. október 12. - 21:10
Vannak olyan google ujjak, amik mintha már ide a fórumra is elértek volna ;-)"Skynet". Már most az.
Akinek pedig üldözési mániái vannak az dughatja a fejét a betonba - bár az sem fog segíteni.
Ha rászánsz egy-két órát hogy a google technikai részleteinek is utánanézz rájössz: utolérhetetlenek.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. október 12. - 18:08
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. október 12. - 16:18
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. október 12. - 15:38
Írta 2006. október 12. - 15:23
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. október 12. - 14:28
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 12. - 09:04
Írta 2006. október 12. - 08:56
"Skynet". Már most az.durva, és bele se tudunk képzelni, hogy mi lesz még belõle.
linkelte már valaki, hogy megvették 1.6 milliárd dollárért a youtube.com-ot szõröstül-bõrösül?
szerk: http://www.hwsw.hu/h..._alkalmazs.html
Akinek pedig üldözési mániái vannak az dughatja a fejét a betonba - bár az sem fog segíteni.
Ha rászánsz egy-két órát hogy a google technikai részleteinek is utánanézz rájössz: utolérhetetlenek.
Írta 2006. október 12. - 08:35
-Megint nem tudom hol vagyunk b@zmeg'!
-Hagyd a p***ába!
-Hehe...
-Én(?) integetek a f@szra...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 12. - 07:13
Valaki leírná, hogy mit beszélnek?
btw google dolog: http://docs.google.com onlány office
Írta 2006. október 11. - 23:07
linkelte már valaki, hogy megvették 1.6 milliárd dollárért a youtube.com-ot szõröstül-bõrösül?
szerk: http://www.hwsw.hu/h..._alkalmazs.html
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 11. - 22:56
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. október 11. - 22:37
LOL, pont a fociban ne doppingolnanak. Jah, azert allt meg egy par 20 eves focistanak csak ugy a szive, veletlenek sorozata...
90 percet vegigfutkoraszni azert nem olyan egyszeru.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. október 11. - 20:34
Írta 2006. október 11. - 20:26
Szerintem tökmind1, hogy csalt e, mert profi versenysportban akik nagy eredményt érnek el mindenki doppingol(szerintem), csak azon múlik, hogy kimutatják e, hogy mennyire jók az edzõi, meg az orvosai és hogy betudják e löni, hogy mikor kell leálnia, meg jól belövik, hogy mibõl mennyit hogyan.
Mellesleg elég sajnálatos, hogy a profi versenysportban ma már csak így lehet elérni komolyabb eredményt.
Oúti bringában, súlyemelésben, atlétika dobószámokban meg egy pár másik sportágban alighanem így van. Viszont van jópár profi/félprofi sport, ahol lehet tisztán nyerni, ill. a hajadra kenheted a doppingot. Ahol az ész, lélekjelenlét, technika dönt és nem az erõ, ott tisztább verseny van. Foci, snooker, tenisz stb.
Írta 2006. október 11. - 14:49
kapaszkodni kell valamibe....
plusz ilyenkor a sajtó már csak a te véleményedre figyel.
ha tényleg nem csalt, akkor annak nem most kell kiderülnie, és nem igy.
én személy szerint hatalmasat csalódtam benne, pedig az elejétõl fogva neki szurkoltam.
mostmár az sem érdekel, ha tényleg nem csalt, mert:
"nem zörög a haraszt..."
Szerintem tökmind1, hogy csalt e, mert profi versenysportban akik nagy eredményt érnek el mindenki doppingol(szerintem), csak azon múlik, hogy kimutatják e, hogy mennyire jók az edzõi, meg az orvosai és hogy betudják e löni, hogy mikor kell leálnia, meg jól belövik, hogy mibõl mennyit hogyan.
Mellesleg elég sajnálatos, hogy a profi versenysportban ma már csak így lehet elérni komolyabb eredményt.
Ja meg általában a versenyzö nem is igazán tudja, hogy õ pontosan mit és hogyan doppingol, mert ezt az edzöje intézi.
Írta 2006. október 11. - 13:25
NE ÍGY! NE ÍGY!