Ez már tényleg naggyon komoly..... :D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Linkelõ #4
Started by
zOrg
, 2006. September 19. 15:35
Posted 2006. October 23. - 18:40
Posted 2006. October 23. - 18:40
És akkor én vagyok a harmadik.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
vendég_Charon_*
Posted 2006. October 23. - 18:38
Posted 2006. October 23. - 18:34
játék és muzsika 10 percben:
John Cage (1912-1992, ezt lestem) egy amerikai virtuóz zeneszerzõ, író és képzõmvész volt. Sok érdekes darabot írt:
Olyanokat, amik nem hangszereken hanem különféle tárgyakon játszódik: cserepek, lábasok, üvegek, dobozok vannak felfüggesztev zsinórokra, és ollóval levágják õket.
Olyanokat, amikebn a szerencse is szerepet játszik: a darab közepén mindenki azt játszik amit akar.
A 4'33 darab bemutatója (ezerkilencszázötvenvalamennyiben) után kiállt a színpadra, és ezt mondta: "Nincs olyan, hogy csend. Valami mindig hallható. Például ön köhögött (rámutat), maga meg (másra mutat) áthelyezte az egyensúlyát a széken. Igen, olajozni kellene õket."
Õ a feltalálója a zajzenének. Híres ember, sokat fontos dolgot csinált.
Tiszteljük.
Kösz
ON
mi tesz az emberrel sok év komolyzene Amúgy eszméletlen energikus és optimista ember volt, nekem szimpi
John Cage (1912-1992, ezt lestem) egy amerikai virtuóz zeneszerzõ, író és képzõmvész volt. Sok érdekes darabot írt:
Olyanokat, amik nem hangszereken hanem különféle tárgyakon játszódik: cserepek, lábasok, üvegek, dobozok vannak felfüggesztev zsinórokra, és ollóval levágják õket.
Olyanokat, amikebn a szerencse is szerepet játszik: a darab közepén mindenki azt játszik amit akar.
A 4'33 darab bemutatója (ezerkilencszázötvenvalamennyiben) után kiállt a színpadra, és ezt mondta: "Nincs olyan, hogy csend. Valami mindig hallható. Például ön köhögött (rámutat), maga meg (másra mutat) áthelyezte az egyensúlyát a széken. Igen, olajozni kellene õket."
Õ a feltalálója a zajzenének. Híres ember, sokat fontos dolgot csinált.
Tiszteljük.
Kösz
ON
mi tesz az emberrel sok év komolyzene Amúgy eszméletlen energikus és optimista ember volt, nekem szimpi
Meguntam az aláírásom....
Posted 2006. October 23. - 18:25
nemveszitek észre hogy ez a faszi mien tehetséges ?
Hihetetlen élvezet votl ez a 9 perces elõadás ))
És külföldön ezt élvezik ?
Posted 2006. October 23. - 18:23
Halj meg. 10 percig nyomogattam és a földön kötöttem ki a röhögéstõlÁáá... http://www.freemil.hu/
White Horse
Posted 2006. October 23. - 18:21
Vót mán?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. October 23. - 18:08
Posted 2006. October 23. - 17:28
Ráadásul a végén még meg is tapsolták a nagy semmiért azt a vén majmot.
Tuti fizetést is kapott ezért a vén kripli!
Én meg a másik hülye vagyok hogy megnéztem.
Tuti fizetést is kapott ezért a vén kripli!
Én meg a másik hülye vagyok hogy megnéztem.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. October 23. - 17:12
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2006. October 23. - 16:20
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. October 23. - 12:52
Utálom az F1-et de ez baró vot!!
Posted 2006. October 23. - 12:46
Bizti? Nézd meg azt a videót...
bizti, mert maga a tábla önmagában nem ngay szám amúgy. a program teszi azzá de az se nagy szám, mert meg van és elég egyszerû és csak primitív dolgokkal tud számolni.
Posted 2006. October 23. - 12:16
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. October 23. - 08:39
Naggyon hideg a víz télen!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. October 22. - 23:13
Felhívom mindenki figyelmét az elsõ hozzászolás tartalmára.
Szivemböl beszél a csávó,én sem irhattam volna le szebben.
Szivemböl beszél a csávó,én sem irhattam volna le szebben.
Posted 2006. October 22. - 23:06
Miért? A tábla lehet ugyanaz, maximum a toll, a program, és az érzékelõ újdonság. Vagy inkább ezeknek közös használata.Bizti? Nézd meg azt a videót...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. October 22. - 23:04
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2006. October 22. - 20:26
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2006. October 22. - 19:26
korabban mar mutiztan szerintem
szal kulonbozo emblémak tobbnyire vektoros verzioban -ha jol tudom-
http://www.brandsoftheworld.com/
kereso kedveert
logó logók embléma emblémák vektoros
szal kulonbozo emblémak tobbnyire vektoros verzioban -ha jol tudom-
http://www.brandsoftheworld.com/
kereso kedveert
logó logók embléma emblémák vektoros
NE ÍGY! NE ÍGY!