Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Linkelõ #4
Started by
zOrg
, 2006. September 19. 15:35
Posted 2011. January 29. - 16:36
Pár hónapig itt "telel" egy barátom unokatesója, 19 éves lányka, Connecticutból. Megmosolyogtató néha, mennyire más az élet a nagy tócsán túl. 3 éve van saját SUV-ja!, de még sosem parkolt párhuzamosan, és váltós kocsit sem tud vezeti. Az utcákon nálunk ált. nincs járda, és a gyalog közlekedõkrõl eleve feltételezik, hogy hajléktalanok...
Õ maga balettozik/ott, szóval pille, de a pasija szélesebb, mint amilyen magas, és le van halva azon, hogy itt mindenki girnyó
Egy evõversenyre azért még én is beneveznék...
Big Texan Free 72oz steak ( amúgy is húsimádó vagyok, de mikor láttam ezt egy mûsorban a Spektrumon, majdnem összenyálaztam a képernyõt ...)
Õ maga balettozik/ott, szóval pille, de a pasija szélesebb, mint amilyen magas, és le van halva azon, hogy itt mindenki girnyó
Egy evõversenyre azért még én is beneveznék...
Big Texan Free 72oz steak ( amúgy is húsimádó vagyok, de mikor láttam ezt egy mûsorban a Spektrumon, majdnem összenyálaztam a képernyõt ...)
Posted 2011. January 29. - 14:00
Azt én is annak tartom. Ez a fickó sem lesz túl hossz életû ha így folytatja.
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2011. January 29. - 13:46
Én szoktam nézni néha, azért van amikor elég jó kaják vannak benne.
én is azér nézem. kifejezettn bírom amúgy. lehet belõle lopni néha ötleteket.
csak az evõversenyt tartom tipikus amcsi faszságnak. még jó hogy nem kezdik el sportnak becézni , bár a póker meg a darts mellett végülis elférne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. January 29. - 13:35
Én szoktam nézni néha, azért van amikor elég jó kaják vannak benne.
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2011. January 29. - 13:32
es milyen szep bacsi arulja
4200 kalória egyetlen szendvicsben - Magyar Online
van vagy 2-3 évad - ittho fald fel amerikát címen ment- csóka ilyesmiket eszik minden részben (má legalábbis mennyiségre) -jellemzõ hogy ilyen fasságot (mint evõverseny) is csak az amerikaik tudnak kitalálni.
csávó itt emg úgy néz ki a The King Of Queens - bõl a fõszereplõ.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2011. January 29. - 13:11
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_Charon_*
Posted 2011. January 28. - 22:49
Posted 2011. January 28. - 21:38
Posted 2011. January 28. - 21:34
én bírom a Dopeman-t és jól látja a dolgokat, bár a zenéje az nem éppen nevezhetõ jónak...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Posted 2011. January 28. - 20:20
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. January 28. - 18:45
Mondjuk S.P-tól nem áll annyira messze a bringázás.... Nyáron pl. az Õ részére raktam össze egy chopper kerékpárt, persze biztos nem használta max. egy fotó erejéig, de már kapott egy frankó trekkinget is szintén nyáron...
Posted 2011. January 28. - 18:20
Posted 2011. January 28. - 17:40
bakker milyen szép cicije van
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. January 28. - 17:28
Posted 2011. January 28. - 17:02
Amúgy mi ez az idõnkénti kirohanásuk ezeknek fejeseknek? Unatkoznak és gondolván hú de über király néha megnézni mit csinál a "nép" ? Számomra ez visszás, hogy ajj beszélgessünk az autószerelõvel mintha értenénk hozzá. Olyan okosan tudnak nézni... Közben meg arra gondol basszus mikor lesz már vége és menjen vissza a villájába...
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2011. January 28. - 16:29
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. January 28. - 16:22
A négy ujjas elsõfékkar-fogás se semmi.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2011. January 28. - 14:58
Valami olyasmi lehet, de elképzelem a matuzsálem piacosok, majd egy elsõ kosarat heftelnek a foxra, aztán megnézik a nyomástáblázaton, plusz 30kiló makrélával, mennyi PSI-t kell fújni. Itt bezzeg szegénység van:(
Posted 2011. January 28. - 14:04
ráadásul "Elektronikus bicikli", hogy pontosan idézzük, a kiváló szerzõt
elképzelhetõ a fox teló is kínai kivitel
de lehet aztán csak leszóltak a markecing osztályról , hogy azér mégse az átlag hulldékot toljuk a nagy ember alá, dobjatok ösze fiugg vmi elitet, nem számit hogy egyébként értelmetlen.
elképzelhetõ a fox teló is kínai kivitel
de lehet aztán csak leszóltak a markecing osztályról , hogy azér mégse az átlag hulldékot toljuk a nagy ember alá, dobjatok ösze fiugg vmi elitet, nem számit hogy egyébként értelmetlen.
Posted 2011. January 28. - 13:54
Kínaiaknak szánt elektromos bringa, kell egy kis idõ mire feldolgozom, az olajos tárcsafék, fékhídra illesztett e.lámpa, csomitartó, fém sárvédõ, fox f100? kombót...