Kivéve az elsõ képét, az lehet hogy õ maga.
Mondjuk már a privis cikk linkjeinél is találtam olyan csajt akinél egy "ismert" internetes XX-sztár volt a képeken, de akkor nem tettem közkinccsé felfedezésemet.
....privi.hu a parasztiwiw.
"Sziasztok fiuk, és ha nagyon, muszáj lányok. Szívesen dumcsiznék,flörtölnék, buliznák jó képû jó fej pasikkal. Minden típusú zenét megalgatok. Kedvenc színészem vagy énekesem nincs:( ha jól indítasz akkor nálam bármi lehet. Minden az elsõ levélen múlik és azon hogy milyen csini a pofid:) Email cimem: xxxxxx
Ha myvip-en akartok megtalálni Kõszegi Zsanet vagyok. pussz"
(az e-mail címét kivettem, nehogy lerohanjátok....)
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
márcsak az a kérdés, Te mit kerestél azon az oldalon ?....privi.hu a parasztiwiw.
"Sziasztok fiuk, és ha nagyon, muszáj lányok. Szívesen dumcsiznék,flörtölnék, buliznák jó képû jó fej pasikkal. Minden típusú zenét megalgatok. Kedvenc színészem vagy énekesem nincs:( ha jól indítasz akkor nálam bármi lehet. Minden az elsõ levélen múlik és azon hogy milyen csini a pofid:Email cimem: xxxxxx
Ha myvip-en akartok megtalálni Kõszegi Zsanet vagyok. pussz"
(az e-mail címét kivettem, nehogy lerohanjátok....)
NE ÍGY! NE ÍGY!
ez a csilingelõs dzsingölbel olyan mint a leonidák, csak gyakrabban tûnik fel (gy.k. "soxorvótmán")
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.