Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Linkelõ #4

- - - - -

• Please log in to reply
6687 replies to this topic

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

.... kamu szag van nem???

Ha az ha nem, akkoris ugy szájbacsapnám, hogy még nekem is fájna...:rocketman

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

...de a rokkerséggel és punksággal kapcsolatos (nem bennem élõ!!) sztereotípiák: mosdatlanság, igénytelenség (ruházatban is), kérgetés.
A dizskósokkal kapcsolatban pedig ugyanígy a drogozás, a mûveletlenség, a pénzbeszéd.
Deszkásokkal szemben meg az illegalitás, a rongálás, a falfirkák.
Stb.

távol álljon tõlem, hogy az említettek közül bármelyiket védjem :D

utolsó idézet jó... a rokkerek kit nem utálnak? ;)

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
vázzzzeeeggg!!!!
Szakadna le a veséjeee!!!! vááááá

:rocketman

NEM HISZEM EEEL
ez kamu!!

mod:

epizodee 2:

.... kamu szag van nem???

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
http://onemorelevel....es.php?game=224

játék, kerülgetni kell repülõvel a kockákat... kemény :D;)
aztán változik a képernyõ ha ügyes vagy

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Extreme Instability

:scared:

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts

hamár a dokkot és a bedet szídjuk

Én nem szidtam: "Azt is hogy dokk bed stb helyeken sok a sznob, de azért ezek már igényesebb helyek, vannak normális emberek is, nem kevés"
Studio nagy és igényes hely (berendezés, zene, felszolgálás, biztonság). Vannak ott is sznobok, de nem miattuk megyek oda.

legszebbcsavo, lehet hogy ezek is igénytelenek, de a rokkerséggel és punksággal kapcsolatos (nem bennem élõ!!) sztereotípiák: mosdatlanság, igénytelenség (ruházatban is), kérgetés.
A dizskósokkal kapcsolatban pedig ugyanígy a drogozás, a mûveletlenség, a pénzbeszéd.
Deszkásokkal szemben meg az illegalitás, a rongálás, a falfirkák.
Stb.

De sztem senki ne fikázza a másik oldalt ha nem ismeri.
Vannak "rokker" ismerõseim/barátaim, így tom h a sztereotípiák hamisak. Én magam inkább a "diszkós" vonalba, és én is élõ ellenpéldája vagyok a sztereotípiáknak.

de azért tagadhatatlan, hogy a retardpartiarcság és a hozzá kötõdõ "zenei" stílus közt van némi tendencia

van. de a sztereotípiák sem a semmibõl jönnek. Jah és http://rockvstechno.uw.hu/hass2.php:D (idézet a végérõl: "Több rocker utálja a technot mint fordítva!!")
Meguntam az aláírásom....

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
the_d nem akarok leállni ezen cívódni, de a studio épp hogy az egyike a legszennyebb helyeknek, hamár a dokkot és a bedet szídjuk, ha nagyon szükséges képekkel is alá tudom támasztani, sõt egy-kétszer voltam is ott zene miatt (kedvenc elõadok), de az emberektõl negyed óránként váltogattam a röhögés és a sírás állapotot... jó mondjuk ezek ilyen kiemelt rendezvények voltak, amikor 5000 ember odajön megmutatni az audit

(huh csak most veszem észre, hogy milyen rohadtul offolunk...)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Azért szögezzük le hogy "tekknót" már sok éve sehol nem játszanak. Ami neked tekknó az lehet House, Trance, Dance, Lounge, stb, és ezek almûfajai. És azoknak akik ilyet hallgatnak még különbség is van köztük.

van azért fogalmam a dologról, volt "szerencsém" végigélvezni a teknó evolúcióját a legelejétõl, dolgoztam is vele, de egyszerûbb volt általánosítani ;)
nekem, ami órajelre "zene", az teknó és igénytelen _nekem_

azt is tudom, hogy a rajongók sem egyformák, nem is mondtam, hogy mind retard, csak hogy az az oldal borzalmas, _nekem_

de azért tagadhatatlan, hogy a retardpartiarcság és a hozzá kötõdõ "zenei" stílus közt van némi tendencia :D

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts

bankban a telepi retardáltak vannak, a dokk, bed, buddha ésatöbbi beach-en pedig ezek a pénzes magukat igényesnek tartó hulladékok...

bankot aláírom, csuttó hely. Azt is hogy dokk bed stb helyeken sok a sznob, de azért ezek már igényesebb helyek, vannak normális emberek is, nem kevés, és jókat lehet partizni. Buddhán speciel elég kevés a sznob, Inside-ban is.
Moulin Rouge meg Studio a legigényesebb ebben a mûfajban talán.

a másik oldala (a teknós) borzalmas.

Azért szögezzük le hogy "tekknót" már sok éve sehol nem játszanak. Ami neked tekknó az lehet House, Trance, Dance, Lounge, stb, és ezek almûfajai. És azoknak akik ilyet hallgatnak még különbség is van köztük.
Meguntam az aláírásom....

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Mi multkor a moulin rouge-ban voltunk..nagyan jo volt, föleg a zene (najo persze annak aki szereti) és nem láttam egy olyan embert hogy uristen mit keres ez itt...

Nem egy suplyáki istállo na :) remélem nem volt még

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Nem semmi!
http://www.hirado.hu...k.php?id=175342

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
hmm, kár. mert a buddha szabadtéri retro része tavaly nyáron kifejezetten tetszett (zeneileg is), amíg 11-kor hirtelen meg nem telt öt perc alatt. :)
aztán át is csapott túlontúl pop-ba.
a másik oldala (a teknós) borzalmas.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
bankban a telepi retardáltak vannak, a dokk, bed, buddha ésatöbbi beach-en pedig ezek a pénzes magukat igényesnek tartó hulladékok...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
atyaúristen. a dokk, bank, meg az ilyesmi helyeken vannak ezek a retard-party arcok? na csak úgy az általános tájékozottság kedvéért.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lor eggyel utána meg... http://www.partyphot...om=30&kedvenc=1

De amúgy az egész album olyan, hogy kollégákkal majdnem félrenyeltük a kávét röhögés közben.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Bazz ez siralmas ....
"..a liberális demokrácia halálra van ítélve" :)
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
kala mennny a pi....ba

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
mia KXRVX annya ez bassszameg....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://diaperclub.hu/keret.htm
képeket sztem hagyjátok ki, gondolom, milyenek lehetnek :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
me
amugy meg jo no is lehetne

http://subba.blog.hu...infravoros_puki
http://subba.blog.hu...t_kepe_okkerboy ezt nem lehet megunni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...