Jelentkezz be Regisztrálj
Linkelõ #4
Posted 2007. January 22. - 22:33
www.privi.hu ( wtf? )
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2007. January 22. - 22:28
Azert azt ne felejtsuk el, hogy ez nem egy reprezentativ felmeres volt, csupan egy osszevalogatott video ami eleg torz kepet ad az ottani emberek tudasarol. Kivancsi lennek azert, hogy hany embert kellett megkerdezni hogy elkeszulhessen ez a video.
Nem sokat. Éltem ott eleget ahhoz, hogy tudjam hogy nem sokat. Nekem is a leghülyébb kérdéseket tették fel amikor meséltem Magyarországról. Logika egy csepp nincs bennük. És mindenki azt kérdezte mitõl vagyok olyan okos (4-5ös jegyekkel itthon, szal semmi különleges).
Posted 2007. January 22. - 22:01
Azelõtt pedig állítólag az FBI és a Fõvárosi Állat és Növénykert volt a szolgáltató.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. January 22. - 19:43
hm
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. January 22. - 19:18
http://www.weebls-stuff.com/toons/Strawberry+Pancakes/
http://www.badgerbadgerbadger.com/
http://soloszabi.blogspot.com
Posted 2007. January 22. - 18:53
tri, drei, three.
egymást úgyse fogjuk meggyõzni, és persze mindenzt rossz topikban, így valahogy nem kéne ezt az egészet.
túlságosan ragaszkodik mindenki a saját álláspontjához.
ezvan.
Posted 2007. January 22. - 18:13
Meggyozodesem hogy itthon is lehet ugyan ilyen videot forgatni, nem is kene hozza tul sok ido. A rombusz oldalainak szamara peldaul biztos hogy sokan nem tudnanak felelni, pedig mindenki tanulta ( elvileg ) az iskolaban.
I`m as fast as nobody!
Posted 2007. January 22. - 18:05
na akkor ezt megbeszéltük.
nem elég, hogy buták, még a magas életszínvonal is csak egy hamis kép...
jó tudni
Nem hamis kép a gazdagság, csak a mögötte lévõ 14-16 órás munkanapok nincsenek hozzágondolva. Tudom, hogy itthon is sokan dolgoznak bõven 8 óra fölött, ott viszont ez a természetes és elvárt, továbbá ma már õk is nyavajgnak, hogy drága a benzin a suv-ba meg drága az élet és jaj. Dehát egyszer minden birodalom széthullik...
Mindenesetre én semmi pénzért nem cserélném el azt az oktatást amin átestem az övékre, hogy aztán azt se tudjam mi az a háromszög, függetlenül attól, hogy az õ "nem tudásuk" mennyivel piacképesebb az én "tudásomnál".
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. January 22. - 17:40
Posted 2007. January 22. - 16:16
akkor már csak egy kérdés ide.
az ismerõs milyen céllal ment ki tanulni?
na a többire nem térnék ki, mert csak vita lenne belõle
szükségbõl, leginkább
ott kapott munkát a család vagy õ maga
Posted 2007. January 22. - 16:05
vendég_Charon_*
Posted 2007. January 22. - 16:00
yeee
végre megtaláltam:
a többit is tessék megnézni!!!
Ezek brutál jók!
lcs: attól függ honnan nézzük!
Posted 2007. January 22. - 15:51
tehát akkor az ottani oktatási rendszer használhatóbb (!), vagy ez?
vendég_Charon_*
Posted 2007. January 22. - 15:44
nyilvánvaló, hogy az ottani átlag diplomás ismeretanyaggal itthon semmire nem megy az ember, csakis ott.
de szerintem az _élhetõ életre felkészítés_ céljából az ottani oktatási rendszer sokkal jobb, mint az itteni "minden szarral teletömjük a tanuló fejét, aztán a végén jól seggbe rúgjuk, hogy: na nesze itt a papírod, aztán vidd valamire" oktatási szemlélet.
Elsõ rész azért nem minden területre igaz, sõt!
Például éppen azért amit a második részben említesz - a gyakorlati felkészítés miatt.
Posted 2007. January 22. - 15:43
végre megtaláltam:
a többit is tessék megnézni!!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. January 22. - 15:40
azt viszont én is úgy gondolom, hogy az oktatási rendszerük szar, az odakinn tanult ismerõsök alapján :x
akkor már csak egy kérdés ide.
az ismerõs milyen céllal ment ki tanulni? hogy ott maradjon és ott kamatoztassa, vagy kint tanult és hazajött?
mert ha az utóbbi, akkor nem is értem õt (a nyelvtanulás elõnyeit leszámítva)
mert az tény, hogy az európai értékrend szerint alacsonyabb az oktatás színvonala kint, de az a nem mindegy, hogy _HOL_ akarja az ember használni.
nyilvánvaló, hogy az ottani átlag diplomás ismeretanyaggal itthon semmire nem megy az ember, csakis ott.
de szerintem az _élhetõ életre felkészítés_ céljából az ottani oktatási rendszer sokkal jobb, mint az itteni "minden szarral teletömjük a tanuló fejét, aztán a végén jól seggbe rúgjuk, hogy: na nesze itt a papírod, aztán vidd valamire" oktatási szemlélet.
vendég_Charon_*
Posted 2007. January 22. - 15:14
Posted 2007. January 22. - 15:08
de az életszínvonal egy teljesen mérhetõ dolog, és, legalábbis az én szememben, az egy jól teljesítõ ország, ahol a korrekt GDP mellett nincsenek nagy ollók, hatalmas nélkülözõ tömegek
ni, egy link
http://filmvilag.hu/...hp?cikk_id=7755
Posted 2007. January 22. - 15:04
Posted 2007. January 22. - 15:02
ez tök jellemzõ reakció itt a fórumon... vicces
senki sem mondta, hogy amerikaabeszt
ÉN lenézem õket a butaságuk miatt.
ÉN mondtam, hogy "amerikaabeszt".
Akinek nem inge, ne vegye magára
Mostmár tényleg el leszünk fenekelve...
on: mellesleg, a nedrogozz.uw.hu volt már?