Szeretém ezt a téveszmét elhessegetni!
Borulékonyabb a trikém, mint a bikém!
háááát biztos úgy van mester... bár nehezen tudom elhinni

Szeretém ezt a téveszmét elhessegetni!
Borulékonyabb a trikém, mint a bikém!
Lassan a pécsieknek 3 házat kell lefoglalni
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
a trike az a 3kerekû szerkentyû ugye?
mer akkor olyantat, hogy el lehessen lopni egy próbakörre
(azzal nem lehet borulni
autóval is lehet borulni, pedig az négykerekû
a trike az a 3kerekû szerkentyû ugye?Ha télleg sikerül eljutni, gondolkodás, hogy recumbentet viszek, csak nem tudom, hogy bikét vagy trikét
Clio, ti mikorra tervezitek az indulást? Mert én még nem tudom, h. elenged- e fõnököm szabira...Ha nem, akkor 3ig meló
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Szia Clio! Hát ez szuper lenne!!! Ha beférek, elõre is köszi! Már nagyon várom ezt a Sikondai BMFT-talit!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kösz a pontos választ. Valamikor betoppanunk mi is (Ági+én), csak oldalbordám munkahelyi "átszervezései" miatt még nem tudjuk, mikor és hány napra.Általában miénk az egész kemping. Ahány házat elfoglalunk, annyit fizetünk. Elég sok ház van, tehát ha nem jönnek még 50en, akkor lesz hely.
Oliv: természetesen szívesen becserélünk a bringákra.
Ez ugyan félreérthetõ így, de megemlítem neki, sztem jönni fog. :-)
(Fõként ha elárulom, hogy a lányok masszázzsal "fenyegetõznek".) :-)
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Elméleteilge nálam még elférsz. Jorus azt mondta, hogy vszeg nem hoznak bringákat. Az autó 4 ember és 3 bringa szállítására alkalmas.
Általában miénk az egész kemping. Ahány házat elfoglalunk, annyit fizetünk. Elég sok ház van, tehát ha nem jönnek még 50en, akkor lesz hely.Mi a legutolsó idõpont, amikor még lehet faházat lefoglalni?
Megintcsak érdeklõdnék, hogy Sikondára esetleg beférnék-e útitársnak vki mellé, aki kocsival megy?
Ja: Pestrõl mennék...
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,