Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékes elsõ agy
Indította
iljicS
, 2001. november 05. 20:35
Írta 2008. december 07. - 16:11
köszi, megtettem. most ok. csak furcsallottam a dolgot, meg nem fordult elo nalam ilyesmi.
Írta 2008. december 07. - 15:56
elõfordulhat, ami kilazulhat az be is szorulhat, lazíts rajta egy picit, használd aztán nézz rá egy kis idõ után mi a helyzet vele!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. december 07. - 15:42
sziasztok
letezik olyan h egy konuszos agy (speciel deore tarcsafekes elso agy) nem kilazul es kotoygni kezd, hanem megszorul kicsit?
ezt vettem eszre az enyemen, nem forgott mar olyan jol a kerek, szetszedtem mert azt hittem eloszor h koszos, de teljesen tiszta volt a zsir benne, de meg elotte ereztem h nehezebben, darabosan forog a tengely, mint amikor tul szorosan van meghuzva a konusz.
letezik olyan h egy konuszos agy (speciel deore tarcsafekes elso agy) nem kilazul es kotoygni kezd, hanem megszorul kicsit?
ezt vettem eszre az enyemen, nem forgott mar olyan jol a kerek, szetszedtem mert azt hittem eloszor h koszos, de teljesen tiszta volt a zsir benne, de meg elotte ereztem h nehezebben, darabosan forog a tengely, mint amikor tul szorosan van meghuzva a konusz.
Írta 2007. október 02. - 18:11
Írta 2007. október 02. - 17:39
Nem mert komplett kereket vettem, és nem is gondoltam rá. Majd a boltban megoldják ezt a problémámat is.
Írta 2007. október 02. - 17:24
Írta 2007. október 02. - 17:02
Itt aztán régen volt mozgás... Kérdésem lenne. Létezik centerlock-os (remélem jól írom) shimano deore lx agyhoz valamiféle gyári porvédõ gyûrû az agy tárcsafelfogatás felöli részéhez amennyiben tárcsa nélkül használnám, vagy barkács lesz a dologból? köszönöm
létezik. a tárcsás agyakhoz adják.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. október 02. - 16:14
Itt aztán régen volt mozgás... Kérdésem lenne. Létezik centerlock-os (remélem jól írom) shimano deore lx agyhoz valamiféle gyári porvédõ gyûrû az agy tárcsafelfogatás felöli részéhez amennyiben tárcsa nélkül használnám, vagy barkács lesz a dologból? köszönöm
Írta 2002. augusztus 04. - 21:31
Ez király, csakhogy mostmár vettem egy már vettem egy B+-t!!! Amúgy a kérdésem is ezzel kapcsolatos lenne!!! Szóval minden B+ átütõs agy kotyog ? ? ? Csakmerthogy van 3 ismerõsömnek is és mind a 4 kotyog full behúzva!!! Szóval mér van ez ? ? ?
Írta 2002. augusztus 04. - 19:44
Major: Van ismerõsöm a gyárban ahol a Funn cuccokat készítik, ha akarod szólok pár szót és készítenek 36 lyukas Big Berhát. Csak neked
Írta 2002. augusztus 03. - 00:28
emberek néztem a bikemailorder.de n a a xt agyat és kemény 20 euroba került szoval ezt nagyon nem vágom
Írta 2002. május 31. - 10:39
Írta 2002. május 31. - 01:14
Írta 2002. május 30. - 21:43
Az lenne a kérdésem hogy valóban csak 32l-as van a F.u.n.n. Big Berha átütõs+gyoszáras agyából ? ? ?
MEg a Biker's Guid-ban ez áll!!! :-/ Én ilyet akartam venni, ha 32es nem veszek...
vendég__*
Írta 2002. február 10. - 19:01
vendég__*
Fiukák a SRAM 9.0 SL nem tárcsafékes agy. Ami persze nem igaz mert a SRAM-os bácsik kitalálták hogy adnak hozzá egy adaptert amihez rögzíthetõ a tárcsa.
Ennyi és már tavaly is fent volt a palettán és kapni is lehetett itthon. A dolog használhatóságáról nem tudok nyilatkozni de ahogy a SRAM-ot ismerem a szuperjónál valószínûleg rosszabb.
Ennyi és már tavaly is fent volt a palettán és kapni is lehetett itthon. A dolog használhatóságáról nem tudok nyilatkozni de ahogy a SRAM-ot ismerem a szuperjónál valószínûleg rosszabb.
Írta 2001. december 23. - 20:02
Tényleg ugyanúgy néz ki!!!
Nekem XT-m van és olcsóban vettem mint tomidny a Deore-t, de ez csak mák volt!!! ;D
Csak jókat tudok mondani róla, mert tényleg hibátlanul mûködenk!!!
Ha ugyanaz a 2002-es Deore, akkor nagyon jó vétel az tuti!!!
Nekem XT-m van és olcsóban vettem mint tomidny a Deore-t, de ez csak mák volt!!! ;D
Csak jókat tudok mondani róla, mert tényleg hibátlanul mûködenk!!!
Ha ugyanaz a 2002-es Deore, akkor nagyon jó vétel az tuti!!!
Írta 2001. december 22. - 14:38
Szerintem egész jó vétel ez a Deore agy!:..
Szemre tényleg hasonlít az Xt-hez, de azért nyilván nem ugyanaz...
Persze nem ipari csapágyas, de hát ez van, Shimano nem kapható a jóra....
Szemre tényleg hasonlít az Xt-hez, de azért nyilván nem ugyanaz...
Persze nem ipari csapágyas, de hát ez van, Shimano nem kapható a jóra....
Írta 2001. december 22. - 14:27
En ma vettem ket Deore tarcsafekes agyat, es olcsobb volt, mint a B+... Pedig szep meg minden 
A hatso itt is van nalam, mert a hatso kereket kesobb fogom megepittetni, de ezt az agyat meg kellett vennem. Az elso 5600 volt, a hatso meg 9400.
Mindjart probalok valami kepet rittyenteni ide.

A hatso itt is van nalam, mert a hatso kereket kesobb fogom megepittetni, de ezt az agyat meg kellett vennem. Az elso 5600 volt, a hatso meg 9400.
Mindjart probalok valami kepet rittyenteni ide.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére