JA bocs, a Magura is megy a 6 lyukas aggyal. Én meg XT rõl jót hallottam, a DTrõl pedig volt akitõl jót, volt akitõl rosszat. A DT onyx pedig jó Hayeshez is, vagy XThez.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékes elsõ agy
Started by
iljicS
, 2001. November 05. 20:35
Posted 2001. November 05. - 21:57
Posted 2001. November 05. - 21:02
Szóval a Magura ugrott a "standard" aggyal ?
DT Onyx agy, 16k, Magura lyukkör --> tehát only Magura ?
Egy XT mennyit bír ki idõben ?
DT Onyx agy, 16k, Magura lyukkör --> tehát only Magura ?
Egy XT mennyit bír ki idõben ?
Posted 2001. November 05. - 20:43
Eh asszem, hogy te olyan tárcsaféket veszel úgyis, ami rámegy a standard 6 lyukas agyra. Szóval Grimeca, Hayes, Shimano mind ua 6 lyukas agyra mennek. Szóval pl.: a Hopenak kell más agy, de hát az egy más mese.
A Shimano Deore, és XT elsõ agyak 15 alatt vannak. XT jól néz ki, és viszonylag jó is. Tetszetõs darab a Funn HURU GURU, habár árat nem tudok. Vannak még DT agyak, meg Ritchey agyak, de ezekrõl engem lebeszélt Cserny bácsi. Szóval én szerintem az XTben megbízhatsz, mint Shimanóban általában és 11-2 körül van az ára.
A Shimano Deore, és XT elsõ agyak 15 alatt vannak. XT jól néz ki, és viszonylag jó is. Tetszetõs darab a Funn HURU GURU, habár árat nem tudok. Vannak még DT agyak, meg Ritchey agyak, de ezekrõl engem lebeszélt Cserny bácsi. Szóval én szerintem az XTben megbízhatsz, mint Shimanóban általában és 11-2 körül van az ára.
Posted 2001. November 05. - 20:35
Üdv!
Az ügyben szeretnék tájékozódni, hogy milyen tárcsás agyat érdemes elõre venni /max kb 15k HUF/, és hogy bármilyen agyra lehet-e bármilyen tárcsaféket szerelni ?
Köszike!
Az ügyben szeretnék tájékozódni, hogy milyen tárcsás agyat érdemes elõre venni /max kb 15k HUF/, és hogy bármilyen agyra lehet-e bármilyen tárcsaféket szerelni ?
Köszike!

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top