Helóka! Nagy az én bajom: most láttam a 2002-es Deore tárcsás elsõ agyat ami állítólag totál ugy néz ki mint a 2001-es XT! Az ára ca 5-6000Ft! A kérdés az hogy mi itt a trükk? Lécci küldjetek fotót a 2001-es XT-rõl mert ez nekem valahogy nem tiszta!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékes elsõ agy
Started by
iljicS
, 2001. November 05. 20:35
vendég__*
Posted 2001. December 22. - 07:29
vendég__*
Posted 2001. November 26. - 10:26
Simán lehet már, ha behoztak egy komplettó 2002es bringát mondjuk némethonnból itt meg darabjaira szedve eladják.
Posted 2001. November 25. - 20:35
Ez a Probike cool hely lehet, ha tele van 2002-es SRAM cuccokkal ! ;D
Még nem jártam feléjük, de mostmár odaszokom, igérem !
Még nem jártam feléjük, de mostmár odaszokom, igérem !
Posted 2001. November 25. - 18:38
Jah... Sajnos... :-[ Pedig a Probikeban a srácnál egy fehér 9.0 SL volt, tárcsás!!!... De hogy az mi?: Azt mondták, hogy tavasszal hoznak be belõle... ???
Posted 2001. November 25. - 17:20
Posted 2001. November 24. - 21:48
Nem, 9.0 SL-t.Szerintem a 2000-es még nem tárcsás, csak a 2002-es lesz az. A Probike-ba nem tudom, hogy mit mutatott a srác. Az még nem lehetett a 2002-es.
Posted 2001. November 24. - 20:03
Posted 2001. November 24. - 19:42
Én vagyok az Andix haverja, én vettem meg az elsõ agyat a ridebike-ba, de ez nem tárcsás.
Posted 2001. November 24. - 17:11
Posted 2001. November 24. - 16:40
Iljics! :
Nos SRAM 9.0 SL agy.
Elõször is, kezdetben kósza híreket hallottam, hogy létezik ilyen tárcsás agy... Aztán mentünk probikeban, és mondta a srác, hogy a nagyker nem hozza be, viszont õk befogjÁk, hamarosan (1-2 hónap). Mutatott is egyet, befûzve! Háááát... gusztusos volt. Fehér színû, sõt még a tárcsaféknél lévõ 6 lyukas gyûrût is lehet cserélni.. (Lehet, hogy lehet hozzá kapni külföldön Hope lyukköröset???... passz) Szóval szép-szép. Aztán másik bringaboltba láttam sima 9.0-t, megpörgettem > mint a vaj. A Deore mellette tiszta ócskának tûnt. Egyébként sok triálos elõre a 9.0-t használja...
Maga az agy persze ipari csapágyas, a normál 6 lyukú tárcsához megy. A haverom talált egyet a Ridebikeban, és ha minden igaz meg is vette (36os).
Egyelõre még ennyi az infó, de semmiképp sem lehet rossz ha a legelitebb 9.0SL készlet tagja.
Bõvebb infó majd csak használat uán lesz.
Nos SRAM 9.0 SL agy.
Elõször is, kezdetben kósza híreket hallottam, hogy létezik ilyen tárcsás agy... Aztán mentünk probikeban, és mondta a srác, hogy a nagyker nem hozza be, viszont õk befogjÁk, hamarosan (1-2 hónap). Mutatott is egyet, befûzve! Háááát... gusztusos volt. Fehér színû, sõt még a tárcsaféknél lévõ 6 lyukas gyûrût is lehet cserélni.. (Lehet, hogy lehet hozzá kapni külföldön Hope lyukköröset???... passz) Szóval szép-szép. Aztán másik bringaboltba láttam sima 9.0-t, megpörgettem > mint a vaj. A Deore mellette tiszta ócskának tûnt. Egyébként sok triálos elõre a 9.0-t használja...
Maga az agy persze ipari csapágyas, a normál 6 lyukú tárcsához megy. A haverom talált egyet a Ridebikeban, és ha minden igaz meg is vette (36os).
Egyelõre még ennyi az infó, de semmiképp sem lehet rossz ha a legelitebb 9.0SL készlet tagja.
Bõvebb infó majd csak használat uán lesz.
Posted 2001. November 14. - 02:04
Posted 2001. November 12. - 11:16
Lcs: Ugyanezen Diatech hátulra? vagy csak elöl használod? Lehet olyet veszek ugyanis.
Óccccccccccsssssssssóóóóóóóóóééééé ;D ;D ;D
Óccccccccccsssssssssóóóóóóóóóééééé ;D ;D ;D
Posted 2001. November 11. - 19:54
Posted 2001. November 11. - 19:50
Posted 2001. November 10. - 03:37
Iljics: persze, hogy ajánlom, mert most olcsóbb és biztos kurva jó, de a DIATECH azér csak pont a felébe kerül, és a dthügihájas nem jobb kétszer nála.
lcs
lcs
Posted 2001. November 09. - 21:43
Nah hülyeséget beszélek, (mint mindig 
Ha a kónusz kopik a golyósban az még cserélhetõ, perszen nem occsó, volt már szerencsém ilyen mókához. De ha az agyba építt futófelület sérül akkor marad az íves felújítás (kuka). Ebbõl a szempontból szerintem jobb az iparis, és az a hayes álnevû DT hügi agy, meg a funn is megéri most.
Ha a kónusz kopik a golyósban az még cserélhetõ, perszen nem occsó, volt már szerencsém ilyen mókához. De ha az agyba építt futófelület sérül akkor marad az íves felújítás (kuka). Ebbõl a szempontból szerintem jobb az iparis, és az a hayes álnevû DT hügi agy, meg a funn is megéri most.
Posted 2001. November 08. - 21:45
Tényleg szar lehet az iparis hogy bármelyik boltban kapsz bele csapágyat, a kónuszos shimanóba meg nem talász alkatrészt azt se olcsón, vagy nem ?
Csak kötözködök
Csak kötözködök
Posted 2001. November 08. - 21:09
Posted 2001. November 08. - 20:31
Belezavartatok !
Van itt dögivel pro és kontra !
Ipari/nem ipari ?
32l/36l ?
XT "csak" CC, de a Gizmot bírja ?
Van itt dögivel pro és kontra !
Ipari/nem ipari ?
32l/36l ?
XT "csak" CC, de a Gizmot bírja ?
Posted 2001. November 08. - 20:21
Hali skacok,
Erdekes, nekem 32 kullos D321 felnim van, es nem nagyon akar meghalni alattam, na meg az agy sem, ami persze raadasul BigBertha / funn 20mm, atalakitos/. Egy dologban igazatok van, abban hogy jelenleg csavarodik az elso kerek, de az amiatt van, hogy nincsenek teljesen feszesre huzva a kullok.
A Funn agy amugy 22e. Na csao.
Erdekes, nekem 32 kullos D321 felnim van, es nem nagyon akar meghalni alattam, na meg az agy sem, ami persze raadasul BigBertha / funn 20mm, atalakitos/. Egy dologban igazatok van, abban hogy jelenleg csavarodik az elso kerek, de az amiatt van, hogy nincsenek teljesen feszesre huzva a kullok.
A Funn agy amugy 22e. Na csao.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top