Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékes elsõ agy

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
63 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Helóka! Nagy az én bajom: most láttam a 2002-es Deore tárcsás elsõ agyat ami állítólag totál ugy néz ki mint a 2001-es XT! Az ára ca 5-6000Ft! A kérdés az hogy mi itt a trükk? Lécci küldjetek fotót a 2001-es XT-rõl mert ez nekem valahogy nem tiszta!

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Simán lehet már, ha behoztak egy komplettó 2002es bringát mondjuk némethonnból itt meg darabjaira szedve eladják.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ez a Probike cool hely lehet, ha tele van 2002-es SRAM cuccokkal !  ;D

Még nem jártam feléjük, de mostmár odaszokom, igérem !  ;)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Jah... Sajnos...  :-[ Pedig a Probikeban a srácnál egy fehér 9.0 SL volt, tárcsás!!!... De hogy az mi?: Azt mondták, hogy tavasszal hoznak be belõle...  ???

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Francba akkor vissza az egész...  :'(
Pedig már kezdtem örülni...

Photon

Photon

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Nem, 9.0 SL-t.Szerintem a 2000-es még nem tárcsás, csak a 2002-es lesz az. A Probike-ba nem tudom, hogy mit mutatott a srác. Az még nem lehetett a 2002-es.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
9.0-t vettél???

Photon

Photon

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Én vagyok az Andix haverja, én vettem meg az elsõ agyat a ridebike-ba, de ez nem tárcsás.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Köszi Andix !

NAGYON felkeltetted az érdeklõdésemet !  :D

Mindenrõl számolj majd be !

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Iljics! :
Nos SRAM 9.0 SL agy.
Elõször is, kezdetben kósza híreket hallottam, hogy létezik ilyen tárcsás agy... Aztán mentünk probikeban, és mondta a srác, hogy a nagyker nem hozza be, viszont õk befogjÁk, hamarosan (1-2 hónap). Mutatott is egyet, befûzve! Háááát... gusztusos volt. Fehér színû, sõt még a tárcsaféknél lévõ 6 lyukas gyûrût is lehet cserélni.. (Lehet, hogy lehet hozzá kapni külföldön Hope lyukköröset???... passz) Szóval szép-szép. Aztán másik bringaboltba láttam sima 9.0-t, megpörgettem > mint a vaj. A Deore mellette tiszta ócskának tûnt. Egyébként sok triálos elõre a 9.0-t használja...

Maga az agy persze ipari csapágyas, a normál 6 lyukú tárcsához megy. A haverom talált egyet a Ridebikeban, és ha minden igaz meg is vette (36os).
Egyelõre még ennyi az infó, de semmiképp sem lehet rossz ha a legelitebb 9.0SL készlet tagja.
Bõvebb infó majd csak használat uán lesz.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
tamaskaa: nem, hátra a kék funn-t, de csak azért, mert DIATECH nincs 32-esbe.

lcs

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Lcs: Ugyanezen Diatech hátulra? vagy csak elöl használod? Lehet olyet veszek ugyanis.
Óccccccccccsssssssssóóóóóóóóóééééé  ;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
3-at tuti!!!

De ha jól karban van tartva akkor szerintem többet is!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Tehát ár/frankóság arányban a Diatech a nyerõ !

Kibír kb 3 évet ? /János-hegy, etc.../

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Iljics: persze, hogy ajánlom, mert most olcsóbb és biztos kurva jó,  de a DIATECH azér csak pont a felébe kerül, és a dthügihájas nem jobb kétszer nála.

lcs

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Nah hülyeséget beszélek, (mint mindig  ;)
Ha a kónusz kopik a golyósban az még cserélhetõ, perszen nem occsó, volt már szerencsém ilyen mókához. De ha az agyba építt futófelület sérül akkor marad az íves felújítás (kuka). Ebbõl a szempontból szerintem jobb az iparis, és az a hayes álnevû DT hügi agy, meg a funn is megéri most.

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Tényleg szar lehet az iparis hogy bármelyik boltban kapsz bele csapágyat, a kónuszos shimanóba meg nem talász alkatrészt azt se olcsón, vagy nem ?
Csak kötözködök  ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szóval!

Hagyjuk a miérteket!

Nem ipari!

36L!

XT mindent bír nagyon cool!!!

;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Belezavartatok !

Van itt dögivel pro és kontra !

Ipari/nem ipari ?

32l/36l ?

XT "csak" CC, de a Gizmot bírja ?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hali skacok,

Erdekes, nekem 32 kullos D321 felnim van, es nem nagyon akar meghalni alattam, na meg az agy sem, ami persze raadasul BigBertha / funn 20mm, atalakitos/. Egy dologban igazatok van, abban hogy jelenleg csavarodik az elso kerek, de az amiatt van, hogy nincsenek teljesen feszesre huzva a kullok.
A Funn agy amugy 22e. Na csao.