Sziasztok! Szigetszentmiklóson kerékpáros szakosztály alakult. Honlapunk: sztk riders - hivatalalos csapathonlap, Facebook: SZTK Riders. Várjuk a jelentkezõket! Üdv: Tibor
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szigetszentmiklós-dunaharaszti Bringásai Ide!
Indította
szmörre
, 2006. augusztus 06. 09:43
Írta 2012. december 06. - 02:35
Írta 2006. augusztus 06. - 11:04
de maximum 3sor lehet, elhelyezhetsz linket, mókás mondatot, de 3 sornál ne legyen hosszabb!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. augusztus 06. - 11:03
Vezérlõpult - Aláírás szerkesztés !Kérdés: neked is van mottód minden üzenet után. Hogy lehet odavarázsolni?
Avatarban meg képet lehet feltölteni
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. augusztus 06. - 10:15
Gondolj bele milyen moderátornak lenni, Õ az összes topikot figyeli, és ha rendbontást észlel, akkor csak úgy töröl
azzal megy el az ideje, h. topikot olvas és a számára unalmas túra megbeszéléseket végig olvassa...
Minden elismerésem LL-nek!
azzal megy el az ideje, h. topikot olvas és a számára unalmas túra megbeszéléseket végig olvassa...
Minden elismerésem LL-nek!
Írta 2006. augusztus 06. - 10:08
YESSSS!! Válaszoltak:)) Hú de komoly fórumos vagyok:) Köszi Szilárd, figyelem a másikat is.
Kérdés: neked is van mottód minden üzenet után. Hogy lehet odavarázsolni?
Kérdés: neked is van mottód minden üzenet után. Hogy lehet odavarázsolni?
Írta 2006. augusztus 06. - 10:03
Szmörre barátom, légy türelmes, kb. 10en aktíavak a 12000 felhasználóból, be fog indulni, csak légy türelemmel, amúgy írtam a komárom megyei topikba!
Írta 2006. augusztus 06. - 10:02
Létezik, hogy a környéken nincsenek outis kollégák? nekem az az érzésem...igaz sehol egy domb a környéken, ezért kicsit unalmas, na de akkor is!!!!
Írta 2006. augusztus 06. - 09:43
Sziasztok. Szigetszentmiklósiak és Harasztiak és...környékbeliek jelentkezzetek!