valaki tudna segíteni hogyan kell szétszedni 1 vibeR-t?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mozo
Started by
fuego92
, 2006. August 04. 19:47
Posted 2007. November 15. - 20:37
Posted 2007. June 30. - 21:18
ém komplett bicajban vettem 1 mozo vbre r-t,de valahogy jobbra szmáitottam.nagyon nehezen indul meg és akkor is csak max 4cm-t mozog az eredeti 10-bõl
Posted 2006. August 26. - 12:34
lehet, de én azt nem ajánlom... másfél évig használtam az enyémet, és kb fél év után megutáltam. dögnehéz (kb 2,7kg), túl magas, mozogni meg csak kb 8cm-t mozog ki az eredeti 10bõl, azt is csak csõrösnél és szarul...
esetleg vegyél inkább egy durot, az drágáb ugyan nagyjából egy 15el, de már teleszkópnak nevezhetõ
esetleg vegyél inkább egy durot, az drágáb ugyan nagyjából egy 15el, de már teleszkópnak nevezhetõ
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Posted 2006. August 07. - 08:17
Posted 2006. August 06. - 20:13
Üdv!
Nekem egy Mozo Xmo 3.7-es van.Gyárilag teljesen levegõs rendszerû volt.2 éve vettem 18e Ft-ért.Annyi volt a bajom,hogy nagyon nehezen indult meg aztán hamar lekoppant,mert nem keményedett fel,ahogy csökkent a rugóút.Most át lett alakítva rugósra,a másik felében meg maradta levegõs visszaút-csillapítás.Tökéletesen mûködik.Kicsit nehéz 2kg fölött van.Xc-re használom,de kemémyebb rugóval elmenne street-re is.Így átalakítva 90 mm-et mozog csodaszépen.Megérte az árát.
Nekem egy Mozo Xmo 3.7-es van.Gyárilag teljesen levegõs rendszerû volt.2 éve vettem 18e Ft-ért.Annyi volt a bajom,hogy nagyon nehezen indult meg aztán hamar lekoppant,mert nem keményedett fel,ahogy csökkent a rugóút.Most át lett alakítva rugósra,a másik felében meg maradta levegõs visszaút-csillapítás.Tökéletesen mûködik.Kicsit nehéz 2kg fölött van.Xc-re használom,de kemémyebb rugóval elmenne street-re is.Így átalakítva 90 mm-et mozog csodaszépen.Megérte az árát.
Posted 2006. August 04. - 19:50
Azért is nyitottam ezt a tipokot, hogy a mozo -król is legyen gyorsan kereshetõ vélemény, illetve legyen hely ahol lehet róluk kérdezni.