Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
tiszafüred és környéke
Indította
pali kj
, 2006. július 18. 13:10
Írta 2013. április 16. - 19:44
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a jelenlegi magas vízállás esetén is körbe lehet karikázni a tavat? Hol lehet víz alatt a kerékpárút? Alternatív útvonal van-e?
Köszi!
Meg tudnátok mondani, hogy a jelenlegi magas vízállás esetén is körbe lehet karikázni a tavat? Hol lehet víz alatt a kerékpárút? Alternatív útvonal van-e?
Köszi!
Írta 2012. december 26. - 20:05
Sziasztok! Látom az utóbbi 4 évben mindenki elköltözött Tiszafüredrõl
Szóval, a tiszatavitekerõk oldal nem mûködik! Észrevettétek?
Én is helybéli vagyok, de Debrecenben tanulok, így csak nyáron biciklizek errefelé. Egyébként meg arrafelé!
Szóval, a tiszatavitekerõk oldal nem mûködik! Észrevettétek?
Én is helybéli vagyok, de Debrecenben tanulok, így csak nyáron biciklizek errefelé. Egyébként meg arrafelé!
Írta 2008. augusztus 19. - 11:45
végre van egyesületünk, és van honlapja is: http://tiszatavitekerok.hu/ tessék megnézni szorgosan, és jönni a tisza-tóhoz amíg jó az idõ. az eurovelo kerékpárút nagyon jó minõségû annak aki nem szédül az aszfalton.
Írta 2007. június 13. - 15:23
nah, remélhetõleg ezen a héten-jövõ hét közepe fele kész az outim, aztán útra kelek vele!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. június 03. - 12:56
ok.
várlak titeket
várlak titeket
Írta 2007. május 28. - 19:12
paasz, még nemtudom.majd egyszer elindulok, de majd lehet szólok sac1 kollégának hátha tudja az utat arra.majd szólok elõtte ha indulunk!pápá
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2007. május 26. - 16:13
üdv
szolnok asszem olyan 80-90 talán 100 kilcsi füredtõl, de most nem vagyok térképközelben, de kb annyi lehet.
mikor jársz erre?
szolnok asszem olyan 80-90 talán 100 kilcsi füredtõl, de most nem vagyok térképközelben, de kb annyi lehet.
mikor jársz erre?
Írta 2007. május 24. - 14:12
tiiszafüred, nekem anyukám derzsi, majd nyáron járok arra bringával.én szolnoki vagyok.füred az milyen messze van innen?
Írta 2006. augusztus 17. - 13:42
jaja
páran tolják is a maratonokat tandemmel:D
nézz be a tandemezés topicba ott jó arcok vannak:D
páran tolják is a maratonokat tandemmel:D
nézz be a tandemezés topicba ott jó arcok vannak:D
Írta 2006. augusztus 17. - 13:37
Írta 2006. augusztus 17. - 13:31
szombaton megyünk érte és kb egybõl olyan 50 kilcsivel inditunk
Írta 2006. augusztus 17. - 10:27
Mindíg is ki akartam próbálni egy tandemet. Tök buli lehedt!
Írta 2006. augusztus 17. - 09:58
de te még nem voltál füreden szigi!
sajnos most nem aktuális a bicajozós téma, mert egyenlõre nincs hajtókarom. vasárnap is kölcsöntandemmel vagy országútival megyünk le hortobágyra. remélem h tandem lessz belõle.
sajnos most nem aktuális a bicajozós téma, mert egyenlõre nincs hajtókarom. vasárnap is kölcsöntandemmel vagy országútival megyünk le hortobágyra. remélem h tandem lessz belõle.
Írta 2006. augusztus 16. - 23:43
Mind a 2en velem voltatok Kékesen. Egy közös láncszem.
Írta 2006. augusztus 16. - 23:33
holnap megyek le Sarudra!!!
telon elérsz majd ott nincs net
06-20-42-46-362 viszem a bringát is
telon elérsz majd ott nincs net
06-20-42-46-362 viszem a bringát is
Írta 2006. augusztus 16. - 20:15
ha minden igaz akkor a jövõ héten megyünk egerbe, de még nem biztos.
egedi tolós tekerõs dh party ha minden igaz.
ja huszadikán lemegyünk hortobágyra. ha gondolod gyere. és megbeszéljük itt.
egedi tolós tekerõs dh party ha minden igaz.
ja huszadikán lemegyünk hortobágyra. ha gondolod gyere. és megbeszéljük itt.
Írta 2006. augusztus 16. - 09:06
Írta 2006. augusztus 09. - 21:06
holnap megyünk egerbe bicajozni. gyere ha gondolod
az egri vasút állomásról indulunk fél 10 elõtt kicsivel
az egri vasút állomásról indulunk fél 10 elõtt kicsivel
Írta 2006. augusztus 07. - 18:48
ok
szerintem csütörtökön megyünk egerbe bicózni ha nem esik
ha jössz akkor max együtt tekerünk mert itt mást nem nagyon lehet, én meg nem nagyon trükközök...
de ha jössz szólj vagy gyere egerbe. igaz h tolni kell majd de kit zavar (ja dh parti lessz elõreláthatólag, cc-s inditással)
szerintem csütörtökön megyünk egerbe bicózni ha nem esik
ha jössz akkor max együtt tekerünk mert itt mást nem nagyon lehet, én meg nem nagyon trükközök...
de ha jössz szólj vagy gyere egerbe. igaz h tolni kell majd de kit zavar (ja dh parti lessz elõreláthatólag, cc-s inditással)