Jelentkezz be Regisztrálj

Nevesincs maraton 2006. augusztus 12.
Írta 2006. szeptember 06. - 09:20

Írta 2006. július 06. - 20:07

Én sztem is túl rövid az idõ és ha már megszerezted ugyis az engedéjeket, és nem jönne össze a 100 ember akkor elmehetnénk mindenképpen túrázni egy jót!de ha túraként valósul meg a dolog, abban is résztvennék.
Nemtudom hol hirdetitek, de eddig csak 6 ember regelt! Jobban járnátok egy jövõ évi szervezéssel és akkor versenynaptárba is belehetne tenni a versenyt!

Írta 2006. július 06. - 15:22

Végre itt a környéken is lenne valami! Sajnos az egész Dél-Dunántúli régióban ritkaságszámba mennek a MTB események. Jó, tudom, régebben itt volt a Mecsek Maraton, és bár nem vettem rajta részt, de az elmondások alapján mindig nagyon sárosra sikerült (az idei marcik alapján el tudom képzelni, milyen lehetett).
Én szervezésben és bringázásban is szívesen benne lennék. A tervezett augusztus 12-i idõpont szerintem túl közeli, hogy egy igazán jó versenyt lehessen szervezni. Az ötletet mindenképpen nagyon jónak találom, de várni kéne ezzel jövõre. Valószínüleg nem jön össze a 100 érdeklõdõ, de ha túraként valósul meg a dolog, abban is résztvennék.
Igazából én is gondolkodtam már valami lightos maraton szervezésében itt, Tamási környékén, és az ötlet még mindig motoszkál a fejemben...
Írta 2006. június 28. - 19:46

vendég_feczo_*
Írta 2006. június 28. - 16:08

Az Endréd-Kõröshegy közti erdõrész még visszavan, remélhetõleg hétvégén az is meglesz és be lehet húzni egy elsõ közelítésû vonalat. A szintek még kisebbek, mint gondoltam, de lesz szintvonalas térképem, akkor ez növelhetõ. Mindenesetre nem lesz sétagalopp, mert nem döngölt földutakról, hanem ritkán járt befüvesedett gazdasági és mély avaros tanosvényekrõl van szó, így a pulzus így is rendesen dolgozik síkon is.
Az emelkedõk nem meredekek, inkább hosszú egyenletes felfelék, az erdõsávokban, majd keresek a kollégákkal jó technikás részeket, bár van már egy-két ötlet

Zed: nem elõnevezõ, hanem érdeklõdõ, bár nem volna baj, ha egybeesne a kettõ. Más fórumokba is feldobtam, illetve környezõ bringaboltokba, élelmiszerüzletekbe lesz szórólap, plakát. Van médiafelelõsöm is, habár csak a regionális tv, rádióba van ismerõs.
Írta 2006. június 25. - 16:20

Ez tetszik, bár nem tészta lesz, hanem vmi pörkölt, ha lesz de arra is rá lehet húzni
.
ezzel vigyázz....én ugyan abszolút támogatom, de maratonokon elõfordulnak emberkék akik nem szeretik az emberi fogyasztásra alkalmas táplálékot, hanem állandóan tésztát ennének,,,,,

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 25. - 15:15

Azzal, hogy nyitsz a Bikkmakk fórumon egy topicot, kb 15 elõnevezõd lesz.
vendég_feczo_*
Írta 2006. június 24. - 20:10

Lehetne a neve 'Nagytányéros' is. Szint ugye kevés, de attól még lehet húzós. És utána nagytányéros tésztaparti.

Bikertigger: Ha minden igaz hétfõn lesznek pontosabb infóim, természtesen csak akkor kerül megrendezésre a dolog, ha az idõ elegendõnek tûnik rá és gazdaságos kivitelezni. Elõször is viszont látni kell mekkora rá az érdeklõdés, mivel 100 fõ alatt szerintem nem nagyon lehet, hacsak tényleg egy nagyon erõs szponzorral a háttérben, ahogy te is írod.
Írta 2006. június 24. - 10:04

Írta 2006. június 23. - 23:02

utána néztetek hány engedélyt kell beszerezni ? stb
szal nem akarnám a lelkesedésetek lelohasztani, de sztem ha komolyan gondoljtok, inkább célozzátok meg a jövõ évet vele....addig akár össze is hozható egy jó szinvonalas maraton....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 23. - 22:20

Már regeltem!leginkább azzal segítesz elsõ körön, ha regisztrálsz

vendég_feczo_*
Írta 2006. június 23. - 22:11

Hali!
Engem érdekelne! Ha szeretnétek, még a rendezésben is segítenék! Balatonakarattyán lakom, úgyhogy nem lenne gond lejárnom Siófokra!
leginkább azzal segítesz elsõ körön, ha regisztrálsz

Mondjuk el kell dönteni, hogy indulsz a futamon, vagy szervezésbe folysz bele, mert a kettõ szerintem kizárja egymást. Ötletet, építõ kritikát mondjuk szerintem mindenkitõl szívesen fogad a csapat, de aki a derbi napján is segédkezni kíván az nyílván nem indulhat...
Hétfõn beszélek a szántódi erdészettel, mert addig szabadságon van az igazgató, aztán a többit majd meglátás ...
Írta 2006. június 23. - 22:05

Engem érdekelne! Ha szeretnétek, még a rendezésben is segítenék! Balatonakarattyán lakom, úgyhogy nem lenne gond lejárnom Siófokra!

vendég_feczo_*
Írta 2006. június 23. - 21:59

Írta 2006. június 23. - 21:56

olvashatatlan ekezetek eseten a bongeszodben:
nezet menu / (karakter)kodolas -> automatikus
esetleg ez megoldja a problémát ?
nekem csak a kódolás -> UTF8 segít
de sztem, ha átírod ezt: charset='utf-8', erre: charset=utf-8, akkor jó lesz
vendég_feczo_*
Írta 2006. június 23. - 21:46

jó ötlet.
de a betûtípuson módosíthatnál, mert nekem nagyon sok ismeretlen karaktert adott be, és nehezen tudom olvasni. vagy ez a probléma csak engem érint?
olvashatatlan ekezetek eseten a bongeszodben:
nezet menu / (karakter)kodolas -> automatikus
esetleg ez megoldja a problémát ?
Írta 2006. június 23. - 21:34

Írta 2006. június 23. - 21:26

Írta 2006. június 23. - 21:19

de a betûtípuson módosíthatnál, mert nekem nagyon sok ismeretlen karaktert adott be, és nehezen tudom olvasni. vagy ez a probléma csak engem érint?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. június 23. - 21:00