Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kedvenc állatok, állatkedvencek

- - - - -

• Please log in to reply
1241 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a kuca 23 a táp 3

megeszi ez Bélám,megeszi... :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Hány kg,Albertfish?:)
Küldd el,Faust megeszi,garantálom :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hhhe foxi süldõ stafi-pit keverék a póráz két végén :) :)

kicsit sem öszültem meg az a pár hónap alaitt,bár Peti/foxi/ nagyobb pofájú volt,fõleg hogy tudta hogy csak a spannak kell szólni és Lilike lerendezi :)
Foxi idiótább volt sokkal,pedig õ volt az idõsebb...

végül kajatéma eukanuba ? lett bárány-rizs..persze nem eszi meg :D 4,7e volt itt Pécsen....és nem eszi..bszb nem eszi...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Aranyosak is amúgy. :) Ezis olyan dinka volt. Elõször Lédit csak pórázon tartottuk, nehogy szétszedje, mert feszt ott ugrált körülötte, látszott a fején, hogy idegesíteni akarja. Ameddig nálunk volt, mindig ez ment. Ugrált körülötte, ugatott, állandóan ráugrált. Aztán Lédi mordult egyet akkor egy ideig csend volt. Bár egy bérházas embertõl kaptuk, már ott sem bírtak vele. Na de nem is oda való, gondolhatták volna.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
cj: komlón is van bejgli nevû beagle! meg briós, meg pogi. péksütik. a futtatón az összes kutya 50 %-a beagle.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nem, ártatlan Sebrike kirepült kicsit kapirgálni, aztán Bejgli meglátta, jó' megkergette, aztán elkapta, és eljátszotta... :(
És Sebrikének csak 2 lánya lett...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Szerintem a csirke kezdeményezett és szólt be rosszul :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

A szomszéd ugyanígy van a Berci nevû Beagle-jével, olyankor visszhangzik az utca és a kutya csak a másik szomszéd macskáit szaglássza a kerítésen keresztül :) Majd megnyugtatom, hogy nem csak õ van így ezzel.

Mondjuk pár éve voltunk néhány ilyen beagle-s összejövetelen(jó idõben minden vasárnap vannak kint bigik) és mókás volt látni hogy szinte kivétel nélkül az összes gazdi egyik szeme a kutyán, és amint 15 méternél messzebb kóborolt az ebe, már kezd utánaindulni-hívni.:) Sajnos ennél a fajtánál ezt tudni kell hogy alapvetõen megbizhatatlan,ezt a fajtaleirásban is emlitik, csak lehet finomabban fogalmazva.:) Amúgy nagyon jól tud kinézni 10-12 beagle falkában, látszik hogy ez a lételemük.;)

edit: amugy a CJ által irt csirkeszéttépést fenntartásokkal kezelném:chin:

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A szomszéd ugyanígy van a Berci nevû Beagle-jével, olyankor visszhangzik az utca és a kutya csak a másik szomszéd macskáit szaglássza a kerítésen keresztül :) Majd megnyugtatom, hogy nem csak õ van így ezzel.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Foglalkozz vele és meghálálja ;) nekem a bull típusú terrierek a gyengéim,így nem valószínû hogy valaha is lesz beagle-m :)

Foglalkozással nem volt hiba, és már a 6.évében van, teljesen nyugis már.
Azért irtam hogy "fiatal" mert az elsõ 2 év elég küzdelmes volt:)
Sajna a vérében van hogy vadász-keresõ kutty és kint idegen helyen hajlamos az ora után menni, és ilyenkor erõsen gesztikulálni kell hogy mégis inkább rám figyeljen:lol1:

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

De vki csak foglalkozhatott volna vel,már HA érdekli a téma :)

A nõvérem volt, bár azóta a gyerekeit is elkényeztette :)

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Akkor érthetõ :) De vki csak foglalkozhatott volna vel,már HA érdekli a téma :)
A másik, hogy én nem engedhetem meg magamnak , hogy egy 30 kg-os kutya csak úgy rángasson :)

-=B.B.B.=-

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

PR,az én kutyám miért nem rángat a póráz után?Lehet mert volt nevelve?

Lehet, a nevelésével nem én foglalkoztam, lévén voltam 7 éves, amikor hozzánk került.
Nem tartott falkavezérnek, az tuti :D

A nevelés meg elég személyiségfüggõ, két ikerpár sem lesz ugyanolyan, hiába ugyanúgy nevelik õket.

Lao-Ce

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ha ugyanezt kihozod egy fiatal beagle-böl akkor kalapot emelek:) nem sok kajlább ebet hordott a világ a hátán, ez személyes tapasztalat;)

Foglalkozz vele és meghálálja ;) nekem a bull típusú terrierek a gyengéim,így nem valószínû hogy valaha is lesz beagle-m :)

CJ,aranyos hogy széttépte õket,kicsit visszás,zavaros nekem ez az egész :D

-=B.B.B.=-

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ráadásul nekem egy csirkémet is széttépte... :( Amúgy tényleg hülye egy kutyák, viszont végtelen aranyosak!

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Ha ugyanezt kihozod egy fiatal beagle-böl akkor kalapot emelek:) nem sok kajlább ebet hordott a világ a hátán, ez személyes tapasztalat;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

-=B.B.B.=-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Kultúra kérdése

Na ez az ami totálisan hiányzott a fasziból
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

féloff
Magyarázza már el egy kedves kutyatulajdonos, hogy mér olyan hihetetlenül megerõltetõ pórázon sétáltatni?

Nekem spánielem volt (nem egy nagy dög), de mikor pórázon sétáltattam, akkor mindig viccesen nézhettünk ki: 2-3 métert repültem utána, aztán álltam pár percet, majd ez ment végig :D

Nekik is kell a szabadság - az már más kérdés, hogy járókelõk, bringások, teherautók közeledtére mindig magam mellé rendeltem.

Kultúra kérdése

Lao-Ce

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
értés...

akor ezek közül gondolom mindegy...