Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kedvenc állatok, állatkedvencek

- - - - -

• Please log in to reply
1241 replies to this topic

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
És persze "bio"-bb is.
:-D
Számításaim szerint holnap fog nyílni az apróságok szeme.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ehhe :-) Városban honnan szerezzek? Minden ilyen felajánlást szívesen veszek, gondolom az "tisztább" is valamelyest.. :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Nekem meg elég volt elolvasnom,hogy honnan is vette?
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Maskor szolj, ha szalma kell :P

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Vettem Freshnapfban egy zsák szalmát, amit jól bele is tömtem a kutyu házába. Azóta kijönni sem akar belõle, és teljesen féltékenyen bámul, mikor megközelítem a házikót...
Új kecó, még nem szokta meg, de most kirobbantani nem lehet belõle látszólag...

Szal ha valakit nem zavar, hogy kicsit szalmás lesz a környezet is, érdemes bejátszani :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

@pezse: parom 3 honapig labdazott sajat magaval, mire az egyik kutyanknak leesett, hogy akar vissza is hozhatna a labdat.... szoval a recept egyszeru, eldobod a labdat, orulsz, utanaszaladsz, orulsz, felkapod, orulsz, eldobod.... es ezt igy kabe 6000-szer... kicsit mint a hogyan keszul az angol pazsit.

eredetileg azért kellett volna a labdás játék hogy a mozgásigényét játék közben kitudjam elégíteni, mivel már nagy és nem tudok elfutni elõle, sem megfogni: a fogócska kilõve.
séta közbeni futást sem bírom már vele, így megtanult rövid pórázon a bringa mellett futni. kedve szerinti sebességgel, és hosszal igazodok hozzá. általában 1 km sprintet lenyom utána átvált ügetésre, ekkor megfordulunk és hazakocogunk. így mindenki boldog :D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

ralph, kolyokkepek johetnek szamolatlanul

Akkor:

Posted Image

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
ralph, kolyokkepek johetnek szamolatlanul

nalunk is be lett fedeztetve kis idobeli elteressel ket szuka.... asszem elkoltozom itthonrol, amikor lebabaznak itt nekunk egyszerre...

@pezse: parom 3 honapig labdazott sajat magaval, mire az egyik kutyanknak leesett, hogy akar vissza is hozhatna a labdat.... szoval a recept egyszeru, eldobod a labdat, orulsz, utanaszaladsz, orulsz, felkapod, orulsz, eldobod.... es ezt igy kabe 6000-szer... kicsit mint a hogyan keszul az angol pazsit.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ralph, annyira sok képet még nem küldtél, hogy megunnánk. ;)
Az egyik tényleg kakukktojás :)

-=B.B.B.=-

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ralph: ott aztán van forgalom :)

Pézsé: irtó jófejnek tûnik, tök laza :D .. kéne! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Íme raszti a komondorom:

Posted Image
8. hét
Posted Image
12. hét
Posted Image
most, 5 hónaposan.
Posted Image

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Akkor egy kis csendélet "képileg".
Majd szóljatok,ha unjátok már.

Posted Image

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Tig, megtanítod arra, hogy egy helyre végezze a dolgát.;)
Én inkább a táplálással és az orvosi kezelésekkel lennék gondban.

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
egy ilyen masztiffot bírnék itthonra

vicces lenne egymás mellett a 2 kockafejû kutya

bár az is igaz a masztiff után szívlapáttal kell menni a kutyaszart felszedni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

az ír farkas a világ legnagyobb fajtája. de a világ legmagasabb kutyája, az Zorba (nem az enyém :) ) volt, aki egy angol masztiff. ha jól tudom.

aranyos volt, amikor megtudtam,hogy pont így kereszteltem el az enyémet is :) bár én a film miatt.

edit: rosszul tudtam

gibson a legnagyobb:

ez mar inkabb lo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

az ír farkas a világ legnagyobb fajtája. de a világ legmagasabb kutyája, az Zorba (nem az enyém :) ) volt, aki egy angol masztiff.

Nekem aztán édes mindegy, molosszerem sem lesz egyhamar. Lehetett volna már bullmasztiff vagy mallorcai bulldog, én maradok a bull típusú terriereknél. :)
Vagy Amstaff, vagy Staffbull.

Kela, megtaláltad?

-=B.B.B.=-

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Jó lenne tényleg még egy kutya, de sajna három már nem nagyon férne el itt... majd felnõttkoromban:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az ír farkas a világ legnagyobb fajtája. de a világ legmagasabb kutyája, az Zorba (nem az enyém :) ) volt, aki egy angol masztiff. ha jól tudom.

aranyos volt, amikor megtudtam,hogy pont így kereszteltem el az enyémet is :) bár én a film miatt.

edit: rosszul tudtam

gibson a legnagyobb:

Posted Image

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

1 év múlva tudok prezentálni néhány kölyköt :)

Te prezentálod-te csinálod? :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

A legnagyobb a tied, Rocsipeti, szerintem meretre ;) tomegre mar nem hehhe.
Igen, az egy masztiff, ott az angolok nagyon unatkoznak. Kela,vannak kepek, nezd meg a picasa albumomat.

del. pls.