Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
Posted 2007. January 17. - 00:17
Yea! Az jó. MAjd zúzunk a fullykkal... Ott a környéken nemárt.
Múltkor feltoltam a kék+ egy részéig, csak beleptek a bogarak és a felétõl legurultam:D
Eléggé jó. Tetszett!
Múltkor feltoltam a kék+ egy részéig, csak beleptek a bogarak és a felétõl legurultam:D
Eléggé jó. Tetszett!
Posted 2007. January 16. - 22:36
Hello! Oksa köszi.
Amúgy eladtad a bicód, vagy még megvan, és épp elakarod adni és másikat venni?:beer:
Hát a bicóm még megvan, de a teló a probikeba van. Ha meglesz a teló akkor majd el akarom adni kompletten bringát és venni egy komolyabb össztelósat.
Posted 2007. January 16. - 21:49
Hello! Oksa köszi.
Amúgy eladtad a bicód, vagy még megvan, és épp elakarod adni és másikat venni?:beer:
Posted 2007. January 16. - 21:40
Szewasz Szigi!!!
Végelessz a vizsgaidõszakomank viszem le a gépet, és hatolunk majd! :ed:
Remélem majd néha összetudunk futni, mert mind2en meünk haza 7végére.
Tetszett a kép a pályáról,még a topic elején!
csá
Biztos vgayok benne, hogy majd találkozunk. Megmutatok majd minden pályát. Még a topic elején levõt is, csak legyen már bringám.
Posted 2007. January 16. - 13:22
Szewasz Szigi!!!
csá
csá
Posted 2007. January 14. - 15:51
Igazándiból egy régi álmomat szeretném valóra váltani miszerint vmi össztelós gépet szeretnék. Amióta bringára ültem ezt szeretném. Valójában nem konásodni szeretnék, csak multkor ez volt az apróba, ami megtetszett és azt árkategóriát megütöttem ami jó nekem. Nyitott vagyok minden fajta bringára, ami össztelós, csak a pénz szab határt. Majd ha elvégzem a sulit akkor már a pénz nem lesz akadály és csak a képzelet fog határt szabni.
Posted 2007. January 14. - 15:39
Posted 2007. January 14. - 15:32
Posted 2007. January 14. - 15:23
Posted 2007. January 14. - 15:18
Szezon eleji szállítmánnyal jön a láb és rakják össze elméletileg. Azt mondták hogy most még nem jönnek szállítmányok. Várom már nagyon, mert kell a pénz és minnél elõbb el akarom adni a bringám. Meg persze már nagyon kilométerhiányom is van. Augusztus óta nem tekertem. Már kezdek beleõrülni.
Posted 2007. January 14. - 14:28
Posted 2007. January 14. - 14:20
Szivesen segítek nektek, de sajnos menni most nem tudok veletek villa hiányába. Vegyetek turista térképet az ajánlott. (Teszkóba is van. ) Ha megvan akkor nézzétek ki belõle a kékkereszt és a kék3szög pályát. Ilyenkor öngyilkosság a sípályán menni, de ezt már legalább megtapasztaltátok és legközelebb száraz idõbe mentek majd . Ha valami nem tiszta vagy nem értetek valamit akkor irjatok, szivesen segítek.
Posted 2007. January 14. - 13:50
Tegnap voltunk fent (pár képet felraktam az "érdekes képek" topicba) viszont kész röhej volt elmenni a hóágyu meg a ratrak mellett, honak nyoma sincs, a sipálya viszont olyan agyagos pár helyen hogy az már büntet..
Mi a kékestetötöl mentünk mátrafüred felé, van valami hivatalos ut/térkép/sámán aki utbaigazit stb..? mert mi csak megindultunkk lefelé ahol épp jonak láttuk, néha sárga csik vagy piros kört követtünk, vagy épp semmit mert azt se tudtuk hol vagyunk
Mi a kékestetötöl mentünk mátrafüred felé, van valami hivatalos ut/térkép/sámán aki utbaigazit stb..? mert mi csak megindultunkk lefelé ahol épp jonak láttuk, néha sárga csik vagy piros kört követtünk, vagy épp semmit mert azt se tudtuk hol vagyunk
Posted 2006. December 31. - 21:19
Posted 2006. December 29. - 11:58
helyes!
itt épp most kezdett el esni, de szerintem nem sokáig fog. minden esetre lehet h kimegyek tekerni egyet
itt épp most kezdett el esni, de szerintem nem sokáig fog. minden esetre lehet h kimegyek tekerni egyet
Posted 2006. December 29. - 11:43
Posted 2006. December 28. - 17:07
mi a helyzet arrafelé?
van már valami minimális hó?
van már valami minimális hó?
Posted 2006. November 04. - 18:17
Jelenleg dermesztõ hideg van a Mátrába. Hónak nyoma nincs, bár mikor jöttünk haza elkezdett elég erõteljesen havazni.
Voltunk bobozni. Sztem még nyitva lesz egy darabig.
Voltunk még borozni is a Farkas-mályi borpincékbe. Nagyon finom borokat lehet kapni! Próbáljátok ki! Épült egy új pince ahol majd jövõre lehet majd bulizgatni, mert azt mondta a csávó h lesz majd élõzene.
Voltunk bobozni. Sztem még nyitva lesz egy darabig.
Voltunk még borozni is a Farkas-mályi borpincékbe. Nagyon finom borokat lehet kapni! Próbáljátok ki! Épült egy új pince ahol majd jövõre lehet majd bulizgatni, mert azt mondta a csávó h lesz majd élõzene.
Posted 2006. November 04. - 14:43
még nem láttál, mert még nem csináltam róla, de versenyen van kép, bár nem sok látszódik belõle. msn-en átküldöm.
Posted 2006. November 04. - 14:41
Bringádról még mindíg nem láttam képet! Linkelted már? Lemaradtam volna róla?