Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
Posted 2007. May 07. - 20:55
Posted 2007. May 07. - 20:46
lehetne valami Tagok menüpont, vagy valami hasonló, hogy az esetleg egymást nem ismerõ "tagoknak" lehetõségük legyen egymással haverkodni. Meg azért a külsõsök is tudják, hogy kik a tagod, hátha inspirációra belépnek, vagy hasonló.
ígyvan vagy nemígyvan.
ígyvan vagy nemígyvan.
-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live
Posted 2007. May 07. - 20:20
Nem is tudtam h tagok is vannak.
Ne csodálkozzanak, hogy csak tagok voltak... Úgy nem lehet tervezni, hogy nem válaszolnak az emailekre. Kijaza aki odamegy potyára, hátha lesz vmi....
Ne csodálkozzanak, hogy csak tagok voltak... Úgy nem lehet tervezni, hogy nem válaszolnak az emailekre. Kijaza aki odamegy potyára, hátha lesz vmi....
Posted 2007. May 07. - 18:53
Legalább meg volt tartva
http://mexse.hu/mexs...id=13&Itemid=29
Köszi a beszámolót.
Ps: Haver azt mondta õ is ment volna + 3fõ, csak nem kapott tõletek választ, így lefújta...
http://mexse.hu/mexs...id=13&Itemid=29
Köszi a beszámolót.
Ps: Haver azt mondta õ is ment volna + 3fõ, csak nem kapott tõletek választ, így lefújta...
Posted 2007. May 06. - 22:07
Gondolkoztam rajta hogy a hugom rózsaszin kis bicójával kitekerek legalább meglesni h milyen arcok mennek az állítólagos edzésre. Végül is elaludtam.
Posted 2007. May 06. - 17:47
VV: új néven regisztrált, ezt én is láttam, és Szigi is.
De meg tudja találni a módját, ha akarja, mivel a legfõbb támogatójuk egy számítástechnikával és internettel foglalkozó cég. Szóval ha más néven - és más IP rõl jön fel, akkor tud válaszolni. De nem akarok tippet adni. Az emailekre azonban válaszolhatna. Milyen dolog ez? Vagy a Mexse honlapon feltüntethetné, hogy mi lett a helyzet a beharangozott edzéssel.
De meg tudja találni a módját, ha akarja, mivel a legfõbb támogatójuk egy számítástechnikával és internettel foglalkozó cég. Szóval ha más néven - és más IP rõl jön fel, akkor tud válaszolni. De nem akarok tippet adni. Az emailekre azonban válaszolhatna. Milyen dolog ez? Vagy a Mexse honlapon feltüntethetné, hogy mi lett a helyzet a beharangozott edzéssel.
Posted 2007. May 06. - 17:39
A mex-s felhasználó itt a fórumon nem fog válaszolni, mert 30 nap pihenõt kapott. Max. ha új néven regisztrál, de az meg automatikusan végleges kitiltással jár.
Posted 2007. May 06. - 17:33
Ugyanaz a csapat, ja.
Más: egyik haver 3-4 napja írt a Mexse-nek néhány kérdést emailben a mai edzéssel kapcsoltaban. Szerintetek kapott választ??
Szerintetek ez korrekt?
Na ezért mondtam, hogy elõször megnézem ki mit tesz le az asztalra. További szép sikereket Mexse..
Énis írtam nekik e-mailt a megadott címre, de sajnos csak a Mailer Daemon válaszolt, hogy nincs ilyen cím
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
<mex@mexse.hu>... User unknown (in reply to RCPT TO command)
-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live
Posted 2007. May 06. - 16:35
Mivel nem esett ma az esõ, így kíváncsi lennék, hogy meg lett-e szervezve a DH edzés. MEX-es kolléga legyen szíves nyilatkozni. (Mennyien jelentkeztek, miért nem válaszolt a megkeresésre, MOL kútnál volt-e találkozó, minden érdekel, hogy legközelebb ne szenvedjen csorbát a szervezés)
Posted 2007. May 06. - 12:26
Gondolkozom h vmelyikbe be kéne lépni majd, mondjuk nem tom h megéri-e h belépjek vhova.
Posted 2007. May 06. - 12:04
Posted 2007. May 06. - 11:52
Posted 2007. May 06. - 11:49
Ugyanaz a csapat, ja.
Más: egyik haver 3-4 napja írt a Mexse-nek néhány kérdést emailben a mai edzéssel kapcsoltaban. Szerintetek kapott választ??
Szerintetek ez korrekt?
Na ezért mondtam, hogy elõször megnézem ki mit tesz le az asztalra. További szép sikereket Mexse..
Szerintetek ez korrekt?
Posted 2007. May 06. - 10:46
Posted 2007. May 05. - 18:10
Ha valakit esetleg érdekel a mai Bükk rész után holnap a Mátrát mutatják be az országos kéket követve Rockenbauer Pálék egy régi de annál jobb természetfilmsorozatban.
Tehát:
Másfélmillió lépés Magyarországon (Filmmúzeum 9.30 vasárnap)
Nézem.
(Apám kedvencei közé tartozik. )
Posted 2007. May 05. - 10:26
Ha valakit esetleg érdekel a mai Bükk rész után holnap a Mátrát mutatják be az országos kéket követve Rockenbauer Pálék egy régi de annál jobb természetfilmsorozatban.
Tehát:
Tehát:
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. May 04. - 21:44
Sajna nem készült el a gépem. Felmerült néhány probléma, amit már sikerült orvosolni, csak kifutottunk az idõbõl. Nem akartam ott ragadni Miskolcon, mert holnap ballagás. Na majd vasárnap este összedobom és jövõhéten Miskolcon huligánkodok vele.
Ezé sajna az edzésre se tudok menni vasárnap... De ugyis esni fog.
Ezé sajna az edzésre se tudok menni vasárnap... De ugyis esni fog.
Posted 2007. May 04. - 13:47
Posted 2007. May 04. - 12:01
Nates mié nem jössz?
Mondjuk én se tom h ezé a holtbiztos szervezésért felvigyem-e Miskolcról a bicómat.. Azé kiváncsiságból elmegyek. Adok egy esélyt a MEX-nek.
Mondjuk én se tom h ezé a holtbiztos szervezésért felvigyem-e Miskolcról a bicómat.. Azé kiváncsiságból elmegyek. Adok egy esélyt a MEX-nek.