Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mátra és környéke

- - - - -

• Please log in to reply
1489 replies to this topic

vendég_Darjue_*

vendég_Darjue_*
  • vendég
Executioner írta azt hogy hibaüzenetet kapott. Hát ott rossz volt a mail cím. Ezt említettem az elõzõ levelemben, hogy ilyenkor kéne pl más levelõzõ programmal elküldeni. De te is valami levél küldõ panelt emlegettél, tehát hasonló a szitu. Mellesleg arra nem gondolsz hogy mi van akkor ha tényleg nem kapták meg? Ilyenkor talán egy érdklõdõ levelet kéne írni, nem pedig támadni rögtön szerintem.
Amugy igen, gyöngyösi vagyok Szigi.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Persze ;) Még a madarak is csicseregnek :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nyugodtság van!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Ne csináljunk belõle problémát, majd a következõre elmegyünk. :)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Barátom, te összetévesztel valakivel. Ugyanis nem nekem jött a visszajelzés, egy szóval sem mondtam hogy kapott valaki hibajelentést a Démontól.

Annyi mondtam csak, hogy cimbi írt levelet webrõl és szartak rá válaszolni. Hibajelentésrõl nem volt szó.

Egyszóval... Kissé figyelmesebben olvasd a fórumot, mielõtt személyeskedsz.

vendég_Darjue_*

vendég_Darjue_*
  • vendég
Látom te se vagy valami nagy majer. Ha elküldök egy levelet, és visszajön egy hibaüzenet, ahogy azt lentebb olvastam, akkor nyilván nem kapták meg. Tehát vagy a mail cím a rossz, vagy az e-mail küldõ panel. Tehát akkor megpróbálom pl Outlookból elküldeni, és ott kiderül hogy a mail cím a rossz. (mex@mexse.hu) Ehhez nem kell zseninek lenni.

Nem érsz rá esetleg, amiért nem jössz a CM-re, vagy egyébb oka van?

Szasza pl ott volt. Ismered gondolom...

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Megyek CMre. Bnõmet is elrángatom + pár hawert. Az egyesületnek külön teherautója van? :o Én is kiváncsi lennék a tagokra.
Darjue te itteni vagy? Milyen bicód van?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
OFF:
hmm, ha valahová elküldöd a kérdéseiddel kitöltött webes levelezõ formulát, te még ugyanazon kérdéseket a feltüntetett email címre is elküldöd - biztos ami biztos? Na ne már. Ezzel hasonlóan nagy örömet szereznél a címzettnek, mint itt a fórumon mex nevû kolléga aki minden egyes hozzászólásával tiporta a fórumszabályzatot.
Ja és bocsánat, hogy Elérhetõségnek írtam a Kapcsolat(ok) menüpontodat.
ON

Személy szerint nem megyek CMre.

Lehet tudni egy-két ismertebb nevet, akik voltak az edzésen? Csak hogy úgy be tudjam tájolni kik a tagok..
(Akár privátban is megköszönném, hogy ne érje szó a ház elejét)

vendég_Darjue_*

vendég_Darjue_*
  • vendég
Nem tudom, de nekem a Kapcsolatok (nem Elérhetõségek) menüpont alatt lévõ cimre elment az üzenet. Lehet hogy a haverod nem kezdõ, de valamit biztosan elszúrt ha nekem sikerült. (Én sem vagyok kezdõ) Mellesleg léteznek erre a célra szánt levelezõ programok. Azzal nem próbálta a nem kezdõ haverod?
Teherautóval szállítottak fel, az egyesület saját autójával. Az edzés jó volt, jó hangulatban telt.
Critical Mass-ra jöttök egyébként?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Engem a pálya érdekel. Mik vannak rajta? Milyen hosszú? Mikor lesz publikus a helye?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Akkor te biztos kiemelt szerencsés tag vagy, aki méltónak találtatott egy válaszra. Haver (nem kezdõ) a webes levelezõ felületükrõl küldött levelet, (GYK Elérhetõségek menüpont) megadott emilcímet mindent, hogy tudjanak válaszolni, stb. NO válasz.

Persze lehet mondani hogy biztos nem ért oda a levél. Ja igen, lehet.
Milyen volt az edzés?
Milyen autóval szállítottak fel?

vendég_Darjue_*

vendég_Darjue_*
  • vendég
A mex@mexse.hu e-mail címet honnan vettétek? Mert hogy a weboldalon sehol sem látni ilyen mail címet, az is biztos. Máskor szét kéne nézni a Kapcsolatok menüpontban. Az ott található felületrõl amugy is lehet írni levelet nekik. Nekem sikerült. (Csak mellékesen: mexse@ioszia.hu a hivatalos e-mail cím)

Amúgy meg én voltam az edzésen!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Ezaz Endroo VV jobb edzést csinál nekünk! :D

hopp: http://www.mexse.hu/...id=38&Itemid=59

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Tegnap óta érdekesen változott a szöveg
http://mexse.hu/mexs...id=13&Itemid=29

Ez egy varázslat :D
Hát mentek volna a külsõsök, ha válaszoltok a weblapotok kapcsolat
mezõjében feltett kérdésekre, érdeklõdésre.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
vagy beírja az összes topikba :), ahelyett hogy nyitna neki egyet és abban tájékoztatna.

btw: jövõ hét, jövõ hét :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Fõleg ha kérdésenként egy új hozzászólással válaszol. :D

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Annyi itt a kérdés, hogy ha mind megválaszolja ismét pihenõre küldik :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Így van. Jó volna, ha már mex barátunknak letelne a büntije és tudna válaszolni pár kérdésre.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Attól még nem árt ha a társaság megüt egy bizonyos színvonalat.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Sztem se rossz 5let. Bár az is lehet h negatívan hatnának. :D Amugyis egyéni sport. :D