Executioner írta azt hogy hibaüzenetet kapott. Hát ott rossz volt a mail cím. Ezt említettem az elõzõ levelemben, hogy ilyenkor kéne pl más levelõzõ programmal elküldeni. De te is valami levél küldõ panelt emlegettél, tehát hasonló a szitu. Mellesleg arra nem gondolsz hogy mi van akkor ha tényleg nem kapták meg? Ilyenkor talán egy érdklõdõ levelet kéne írni, nem pedig támadni rögtön szerintem.
Amugy igen, gyöngyösi vagyok Szigi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
vendég_Darjue_*
Posted 2007. May 08. - 15:52
Posted 2007. May 08. - 14:16
Posted 2007. May 08. - 14:09
Posted 2007. May 08. - 14:07
Ne csináljunk belõle problémát, majd a következõre elmegyünk.
Posted 2007. May 08. - 14:04
Barátom, te összetévesztel valakivel. Ugyanis nem nekem jött a visszajelzés, egy szóval sem mondtam hogy kapott valaki hibajelentést a Démontól.
Annyi mondtam csak, hogy cimbi írt levelet webrõl és szartak rá válaszolni. Hibajelentésrõl nem volt szó.
Egyszóval... Kissé figyelmesebben olvasd a fórumot, mielõtt személyeskedsz.
Annyi mondtam csak, hogy cimbi írt levelet webrõl és szartak rá válaszolni. Hibajelentésrõl nem volt szó.
Egyszóval... Kissé figyelmesebben olvasd a fórumot, mielõtt személyeskedsz.
vendég_Darjue_*
Posted 2007. May 08. - 13:56
Látom te se vagy valami nagy majer. Ha elküldök egy levelet, és visszajön egy hibaüzenet, ahogy azt lentebb olvastam, akkor nyilván nem kapták meg. Tehát vagy a mail cím a rossz, vagy az e-mail küldõ panel. Tehát akkor megpróbálom pl Outlookból elküldeni, és ott kiderül hogy a mail cím a rossz. (mex@mexse.hu) Ehhez nem kell zseninek lenni.
Nem érsz rá esetleg, amiért nem jössz a CM-re, vagy egyébb oka van?
Szasza pl ott volt. Ismered gondolom...
Nem érsz rá esetleg, amiért nem jössz a CM-re, vagy egyébb oka van?
Szasza pl ott volt. Ismered gondolom...
Posted 2007. May 08. - 13:55
Megyek CMre. Bnõmet is elrángatom + pár hawert. Az egyesületnek külön teherautója van? Én is kiváncsi lennék a tagokra.
Darjue te itteni vagy? Milyen bicód van?
Darjue te itteni vagy? Milyen bicód van?
Posted 2007. May 08. - 13:38
OFF:
hmm, ha valahová elküldöd a kérdéseiddel kitöltött webes levelezõ formulát, te még ugyanazon kérdéseket a feltüntetett email címre is elküldöd - biztos ami biztos? Na ne már. Ezzel hasonlóan nagy örömet szereznél a címzettnek, mint itt a fórumon mex nevû kolléga aki minden egyes hozzászólásával tiporta a fórumszabályzatot.
Ja és bocsánat, hogy Elérhetõségnek írtam a Kapcsolat(ok) menüpontodat.
ON
Személy szerint nem megyek CMre.
Lehet tudni egy-két ismertebb nevet, akik voltak az edzésen? Csak hogy úgy be tudjam tájolni kik a tagok..
(Akár privátban is megköszönném, hogy ne érje szó a ház elejét)
hmm, ha valahová elküldöd a kérdéseiddel kitöltött webes levelezõ formulát, te még ugyanazon kérdéseket a feltüntetett email címre is elküldöd - biztos ami biztos? Na ne már. Ezzel hasonlóan nagy örömet szereznél a címzettnek, mint itt a fórumon mex nevû kolléga aki minden egyes hozzászólásával tiporta a fórumszabályzatot.
Ja és bocsánat, hogy Elérhetõségnek írtam a Kapcsolat(ok) menüpontodat.
ON
Személy szerint nem megyek CMre.
Lehet tudni egy-két ismertebb nevet, akik voltak az edzésen? Csak hogy úgy be tudjam tájolni kik a tagok..
(Akár privátban is megköszönném, hogy ne érje szó a ház elejét)
vendég_Darjue_*
Posted 2007. May 08. - 13:30
Nem tudom, de nekem a Kapcsolatok (nem Elérhetõségek) menüpont alatt lévõ cimre elment az üzenet. Lehet hogy a haverod nem kezdõ, de valamit biztosan elszúrt ha nekem sikerült. (Én sem vagyok kezdõ) Mellesleg léteznek erre a célra szánt levelezõ programok. Azzal nem próbálta a nem kezdõ haverod?
Teherautóval szállítottak fel, az egyesület saját autójával. Az edzés jó volt, jó hangulatban telt.
Critical Mass-ra jöttök egyébként?
Teherautóval szállítottak fel, az egyesület saját autójával. Az edzés jó volt, jó hangulatban telt.
Critical Mass-ra jöttök egyébként?
Posted 2007. May 08. - 11:49
Engem a pálya érdekel. Mik vannak rajta? Milyen hosszú? Mikor lesz publikus a helye?
Posted 2007. May 08. - 11:44
Akkor te biztos kiemelt szerencsés tag vagy, aki méltónak találtatott egy válaszra. Haver (nem kezdõ) a webes levelezõ felületükrõl küldött levelet, (GYK Elérhetõségek menüpont) megadott emilcímet mindent, hogy tudjanak válaszolni, stb. NO válasz.
Persze lehet mondani hogy biztos nem ért oda a levél. Ja igen, lehet.
Milyen volt az edzés?
Milyen autóval szállítottak fel?
Persze lehet mondani hogy biztos nem ért oda a levél. Ja igen, lehet.
Milyen volt az edzés?
Milyen autóval szállítottak fel?
vendég_Darjue_*
Posted 2007. May 08. - 10:26
A mex@mexse.hu e-mail címet honnan vettétek? Mert hogy a weboldalon sehol sem látni ilyen mail címet, az is biztos. Máskor szét kéne nézni a Kapcsolatok menüpontban. Az ott található felületrõl amugy is lehet írni levelet nekik. Nekem sikerült. (Csak mellékesen: mexse@ioszia.hu a hivatalos e-mail cím)
Amúgy meg én voltam az edzésen!
Amúgy meg én voltam az edzésen!
Posted 2007. May 08. - 09:49
Posted 2007. May 08. - 08:12
Tegnap óta érdekesen változott a szöveg
http://mexse.hu/mexs...id=13&Itemid=29
Ez egy varázslat
Hát mentek volna a külsõsök, ha válaszoltok a weblapotok kapcsolat
mezõjében feltett kérdésekre, érdeklõdésre.
http://mexse.hu/mexs...id=13&Itemid=29
Ez egy varázslat
Hát mentek volna a külsõsök, ha válaszoltok a weblapotok kapcsolat
mezõjében feltett kérdésekre, érdeklõdésre.
Posted 2007. May 08. - 07:38
vagy beírja az összes topikba , ahelyett hogy nyitna neki egyet és abban tájékoztatna.
btw: jövõ hét, jövõ hét
btw: jövõ hét, jövõ hét
Posted 2007. May 07. - 21:15
Fõleg ha kérdésenként egy új hozzászólással válaszol.
Posted 2007. May 07. - 21:12
Posted 2007. May 07. - 21:09
Így van. Jó volna, ha már mex barátunknak letelne a büntije és tudna válaszolni pár kérdésre.
Posted 2007. May 07. - 21:07
Posted 2007. May 07. - 20:56
Sztem se rossz 5let. Bár az is lehet h negatívan hatnának. Amugyis egyéni sport.