Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Sofõrünk 3x (háromszor) firkált egy körben. Az utolsó volt az ominózus varrodás eset. Az elsõnél még csak a sisakkal szedett ki egy nagy kupac füvet. Azt mondják olyan volt, mint egy desszantos. Állat. :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Már javítottam. :D Csak egy picit írtam el. :D:D
Nem hittem volna h ilyen súlyos a sérülése. Akkor azért nem tértek vissza hozzánk olyan gyorsan. Pedig csak egy fertõtlenítésre ment be.
Már csak Atis maradt ki a sorból. VV nem tudod h vele mi lett? Elég csúnyán nézett ki neki is a keze.

Jobbulást mindenkinek!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Verni vagy varrni?
Varrni, ja. Jól van szerintem nemsokára kiszedik a varratot :D
Van valami kis csövecske is beletoldva :) Tiszta rehab lett a csapat :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Ajjjj. :S Jobbulást neki.
Sofõrünkkel mi lett? Neki varrni kellett a kezét végül? Õ jól van?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nagyot esett hanyatt, utána nem is ment egész nap, mivel megmozdulni is alig tudott. Igazi gyertyát ugrott állítólag és háttal érkezett, ahogy kell.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Ilyen nagyott esett volna??? Szerszámot sztem én is tudok hozni.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Beszélek Robival hogy van a dereka a hétvégi firkálás óta, aztán kiderül, mivel õ szokta hozni a szerszámot.
Már megint tele leszek kullanccsal.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Ha mész és van még hely nálad akkor én is mennék. Nem bírom ki bringa nélkül.. Lapátolni is szivesen megyek!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Pedig én már rágyúrtam a hétvégére. Nembaj megyek Bagolyra tologatni, vagy építeni. Valamit csak ne otthon legyek. Bár szar idõt mondanak.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Szezonba szervezik át az egészet? :S Valszeg azé mert kevés az rdeklõdö. Lehet h rájöttek h nem olyan könnyû ilyen dolgokat összehozni? :chin:

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Gyorsan változnak az események a 2007-es naptárban mexéknél. Most épp egy hónapot estünk elõre az idõben, a reggeli állapothoz képest, mi lesz még estig? Mondtam hogy viccelnek :D Már alig várom a kupasorozatot, meg a titkos ösvényt.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Szerintem semmivel sem lesz itt gond. ;) Embereket én is tudok szervezni, autó foglalás 1 telefon, kaja-pia egy fél délután a teszkóba és kész.
Esetleg sátorozni is lehetne egyet majd.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nem, ezt késõbbre tervezném. A lényeg hogy egy nagyobb csapat összejöjjön, de szerintem ezzel nem lesz gond. Meg ugye ez kicsit nagyobb rászervezéssel jár, kaja-pia beszerzés, autó lefoglalása, nép összecsõdítése, stb. Valamikor a nyár közepére kellene idõzíteni.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Igaz. :D Most 7végére gondoltad amugy? Mert ha nagyon muszály mondjuk fék nélkül is bevállalom a dolgokat. Mondjuk vasárnap se volt fékem. :D A sörtõl meg ugyis bátrabb leszek.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Szerintem aki DHzni jön, az kora délután tart kajaszünetet, aki meg csak úgy kijön azmeg úgyis ott téblábol, szóval van ideje falni :)
Sütést megoldjuk olyannal, aki folyamatosan lent lesz.
A sörci meg nem lehet akadály :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Támogatom!
De hogy sütünk iszunk meg bringázunk egyszerre? Vagy hozzuk asszonykákat és majd õk sütnek?
Egyszer kéne csinálni éjszakai DHt is. Az milyen király lenne 2lámpa a kormányon + fejlámpa.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Szopatják itt a jónépet. Ma gondolkoztam el azon, hogy kéne csinálni Károlytárón egy DH Jamboree-t. Azaz egész napos DH felszállítás, bulizgatás, közben egy jó flekken sütés, hûtött sör. Mindez fix napi költségen.
Na jó ötlet, vagy jó ötlet?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Fölösleges foglalkozni velük. Hagy írogassanak az oldalukra. Ha majd lesz vmi ugyis ki lesz plakátolva a bringásboltok kirakatára.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás

Asszem a hétvégén lennie kellene egy DH edzésnek e szerint
http://mexse.hu/mexs...id=13&Itemid=29

LOL, hát nem megváltoztatta az oldalt? Azért a rend kedvéért: Ma reggelig az látszott, hogy következõ DH edzés idõpont: 2007. Május vége
(azmeg most van)

Illetve szintén 2007 májusi rendezések: (mielõtt ez is eltûnik az oldalról)
Ezek még nem az "Elmúlt" rendezvények között vannak, tehát meg lesznek rendezve. Biztos jól meg van szervezve, csak mi nem tudunk róla

2007. Május
----------------------------------------------------------------
Név Helyszín Szakág Leírás
MEXCORE FREERIDE : Mátra : FREERIDE : Rampage feeling and sloopstyle

Név Helyszín Szakág Leírás
MEX MTB FEST : Mátra : DOWNHILL : DH MEX kupafutam

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Áh titkos lesz az egész és még az FBI keze is benne van. 10kilométeres körzetbe nem fognak senkit se engedni. Ha vki közelebb megy azt lelövik.

Sajnos nekem beteg a pacim és addigra nem hinném h meggyógyul. Estleg alakíthatnánk a pályádon egy picit. Pl amikor a zöld csíkról leágazik oda egy döntött kanyart, váltótörõs részt, régipályáról amikor leégazik jobban ki lehetne alakítni vagy a mezõre is lehetne vmi érdekességet. De ha csak ugy látod, hogy ezek szükségesek lennének. Nem akarok okoskodni, csak javasoltam.