Sofõrünk 3x (háromszor) firkált egy körben. Az utolsó volt az ominózus varrodás eset. Az elsõnél még csak a sisakkal szedett ki egy nagy kupac füvet. Azt mondják olyan volt, mint egy desszantos. Állat.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
Posted 2007. May 24. - 15:04
Posted 2007. May 24. - 15:00
Már javítottam. Csak egy picit írtam el. :D
Nem hittem volna h ilyen súlyos a sérülése. Akkor azért nem tértek vissza hozzánk olyan gyorsan. Pedig csak egy fertõtlenítésre ment be.
Már csak Atis maradt ki a sorból. VV nem tudod h vele mi lett? Elég csúnyán nézett ki neki is a keze.
Jobbulást mindenkinek!
Nem hittem volna h ilyen súlyos a sérülése. Akkor azért nem tértek vissza hozzánk olyan gyorsan. Pedig csak egy fertõtlenítésre ment be.
Már csak Atis maradt ki a sorból. VV nem tudod h vele mi lett? Elég csúnyán nézett ki neki is a keze.
Jobbulást mindenkinek!
Posted 2007. May 24. - 14:56
Verni vagy varrni?
Varrni, ja. Jól van szerintem nemsokára kiszedik a varratot
Van valami kis csövecske is beletoldva Tiszta rehab lett a csapat
Varrni, ja. Jól van szerintem nemsokára kiszedik a varratot
Van valami kis csövecske is beletoldva Tiszta rehab lett a csapat
Posted 2007. May 24. - 14:54
Ajjjj. :S Jobbulást neki.
Sofõrünkkel mi lett? Neki varrni kellett a kezét végül? Õ jól van?
Sofõrünkkel mi lett? Neki varrni kellett a kezét végül? Õ jól van?
Posted 2007. May 24. - 14:47
Nagyot esett hanyatt, utána nem is ment egész nap, mivel megmozdulni is alig tudott. Igazi gyertyát ugrott állítólag és háttal érkezett, ahogy kell.
Posted 2007. May 24. - 14:40
Ilyen nagyott esett volna??? Szerszámot sztem én is tudok hozni.
Posted 2007. May 24. - 14:38
Beszélek Robival hogy van a dereka a hétvégi firkálás óta, aztán kiderül, mivel õ szokta hozni a szerszámot.
Már megint tele leszek kullanccsal.
Már megint tele leszek kullanccsal.
Posted 2007. May 24. - 14:18
Ha mész és van még hely nálad akkor én is mennék. Nem bírom ki bringa nélkül.. Lapátolni is szivesen megyek!
Posted 2007. May 24. - 14:16
Pedig én már rágyúrtam a hétvégére. Nembaj megyek Bagolyra tologatni, vagy építeni. Valamit csak ne otthon legyek. Bár szar idõt mondanak.
Posted 2007. May 24. - 14:12
Szezonba szervezik át az egészet? :S Valszeg azé mert kevés az rdeklõdö. Lehet h rájöttek h nem olyan könnyû ilyen dolgokat összehozni? :chin:
Posted 2007. May 24. - 14:07
Gyorsan változnak az események a 2007-es naptárban mexéknél. Most épp egy hónapot estünk elõre az idõben, a reggeli állapothoz képest, mi lesz még estig? Mondtam hogy viccelnek Már alig várom a kupasorozatot, meg a titkos ösvényt.
Posted 2007. May 24. - 13:57
Szerintem semmivel sem lesz itt gond. Embereket én is tudok szervezni, autó foglalás 1 telefon, kaja-pia egy fél délután a teszkóba és kész.
Esetleg sátorozni is lehetne egyet majd.
Esetleg sátorozni is lehetne egyet majd.
Posted 2007. May 24. - 13:28
Nem, ezt késõbbre tervezném. A lényeg hogy egy nagyobb csapat összejöjjön, de szerintem ezzel nem lesz gond. Meg ugye ez kicsit nagyobb rászervezéssel jár, kaja-pia beszerzés, autó lefoglalása, nép összecsõdítése, stb. Valamikor a nyár közepére kellene idõzíteni.
Posted 2007. May 24. - 12:24
Igaz. Most 7végére gondoltad amugy? Mert ha nagyon muszály mondjuk fék nélkül is bevállalom a dolgokat. Mondjuk vasárnap se volt fékem. A sörtõl meg ugyis bátrabb leszek.
Posted 2007. May 24. - 12:20
Szerintem aki DHzni jön, az kora délután tart kajaszünetet, aki meg csak úgy kijön azmeg úgyis ott téblábol, szóval van ideje falni
Sütést megoldjuk olyannal, aki folyamatosan lent lesz.
A sörci meg nem lehet akadály
Sütést megoldjuk olyannal, aki folyamatosan lent lesz.
A sörci meg nem lehet akadály
Posted 2007. May 24. - 12:16
Támogatom!
De hogy sütünk iszunk meg bringázunk egyszerre? Vagy hozzuk asszonykákat és majd õk sütnek?
Egyszer kéne csinálni éjszakai DHt is. Az milyen király lenne 2lámpa a kormányon + fejlámpa.
De hogy sütünk iszunk meg bringázunk egyszerre? Vagy hozzuk asszonykákat és majd õk sütnek?
Egyszer kéne csinálni éjszakai DHt is. Az milyen király lenne 2lámpa a kormányon + fejlámpa.
Posted 2007. May 24. - 12:12
Szopatják itt a jónépet. Ma gondolkoztam el azon, hogy kéne csinálni Károlytárón egy DH Jamboree-t. Azaz egész napos DH felszállítás, bulizgatás, közben egy jó flekken sütés, hûtött sör. Mindez fix napi költségen.
Na jó ötlet, vagy jó ötlet?
Na jó ötlet, vagy jó ötlet?
Posted 2007. May 24. - 12:10
Fölösleges foglalkozni velük. Hagy írogassanak az oldalukra. Ha majd lesz vmi ugyis ki lesz plakátolva a bringásboltok kirakatára.
Posted 2007. May 24. - 11:42
Asszem a hétvégén lennie kellene egy DH edzésnek e szerint
http://mexse.hu/mexs...id=13&Itemid=29
LOL, hát nem megváltoztatta az oldalt? Azért a rend kedvéért: Ma reggelig az látszott, hogy következõ DH edzés idõpont: 2007. Május vége
(azmeg most van)
Illetve szintén 2007 májusi rendezések: (mielõtt ez is eltûnik az oldalról)
Ezek még nem az "Elmúlt" rendezvények között vannak, tehát meg lesznek rendezve. Biztos jól meg van szervezve, csak mi nem tudunk róla
2007. Május
----------------------------------------------------------------
Név Helyszín Szakág Leírás
MEXCORE FREERIDE : Mátra : FREERIDE : Rampage feeling and sloopstyle
Név Helyszín Szakág Leírás
MEX MTB FEST : Mátra : DOWNHILL : DH MEX kupafutam
Posted 2007. May 24. - 10:33
Áh titkos lesz az egész és még az FBI keze is benne van. 10kilométeres körzetbe nem fognak senkit se engedni. Ha vki közelebb megy azt lelövik.
Sajnos nekem beteg a pacim és addigra nem hinném h meggyógyul. Estleg alakíthatnánk a pályádon egy picit. Pl amikor a zöld csíkról leágazik oda egy döntött kanyart, váltótörõs részt, régipályáról amikor leégazik jobban ki lehetne alakítni vagy a mezõre is lehetne vmi érdekességet. De ha csak ugy látod, hogy ezek szükségesek lennének. Nem akarok okoskodni, csak javasoltam.
Sajnos nekem beteg a pacim és addigra nem hinném h meggyógyul. Estleg alakíthatnánk a pályádon egy picit. Pl amikor a zöld csíkról leágazik oda egy döntött kanyart, váltótörõs részt, régipályáról amikor leégazik jobban ki lehetne alakítni vagy a mezõre is lehetne vmi érdekességet. De ha csak ugy látod, hogy ezek szükségesek lennének. Nem akarok okoskodni, csak javasoltam.