Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Bammeg Szigi, ezek lehet hogy a mi épülõ nortshorunkra szervezik a tábort :D

Kétlem, mert a mi pályánk még nem publikus.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Volt egy kis nézeteltérésünk a helyi "kutyaszeretõ" gazdival.
Bammeg Szigi, ezek lehet hogy a mi épülõ nortshorunkra szervezik a tábort :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
http://www.1and1.hu/...tabornapok.html
:D

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
NateS, mi történt?

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
A mai napból tanulva a jövõben nem árt Károlytárón odafigyelni, nehogy a bolond kutyás fickó bosszúból kifeszítsen valahová valami drótot, vagy teleszórja szöggel a pályát. Kinézem belõle amúgy

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Áh....
Már megfogadtam h soha többet gyöngyösi szervizben... Én voltam a hülye h nem vittem Miskolcra 1bõl...
Mondtam nekik h minimum 20centvel hosszabb kábelt tegyenek bele. 1hetet mondtak rá. Most 7végén meg közölték h csak 10centivel hosszabb kábelt tudtak hozni... Nem tudom minek beszél az ember.
Jövõhéten remélem már nagy kábelt hoznak és meg is csinálják.
Mult 7végén csak hátsófékkel tudtam menni Bagolyon, ugy elég extrém volt. Mára meg kaptam kölcsön egy hayes sole-t. (Köszi Tomka!)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Aki meg nem tud Károlyra kijönni és gyöngyösi az hívja a ponyvásat.

Géped megcsinálták?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Aki meg nem tud Károlyra kijönni és gyöngyösi az hívja a ponyvásat.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ma délután Károlytáró - Bagolyirtáson felszállításos bringázás. 4-5 hely van még az autón, akit érdekel jöjjön 1 órára Károlytáróra.

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
CSá!

Bocsi Szigi,.. msot utólag olvasva nememlékszem, hgy írtam ide:S
Tuti bevoltam nyomva,..:confused:
Am hogy eleolvastam teljesen újnak tûnik nekem is, és valszeg azért írtam valami szervízes szöveget, mert szervízbe kellett vinni a telefonom:D
Háth ez kész,.. kajak LOL :)
NEmvoltam magamnál sorry..

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Találkoztam du Bazsával. Azt mondta, h ha este 10ig összegyûlik összesen 7ember akkor lesz edzés. Elvileg már 3an vagyunk.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Szervusz Szigi!

Természetesen e-mailben való érdeklõdésedre bármikor szívesen válaszolunk.

A 2-án lévõ edzésre jelenleg veled együtt egyenlõre összesen 3 érdeklõdõ van, ezért jelenleg úgy néz ki, hogy elhalasztjuk.
Abban az esetben tudjuk megtartani, ha ma 16:00-ig minimum 10 fõ jelentkezik. A gyülekezõ mindig a körforgalomnál levõ MOL benzinkútnál van.

Köszönjük érdeklõdésed, 16:00 után értesítünk az edzés megtartásáról, illetve elhalasztásáról.
Üdvözlettel:
Mátra EX Sportegyesület – MEXSE
MEXSE – titkár
www.mexse.hu
mexse@ioszia.hu

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Ez azé kicsit jóvolt:)
Mizujs am. Szigi? Hogyáll a bike?
Azt tom, hogy a telód szervízben.
Zsércre majd jön valaki? :)

Hy!
Én meg tudom h a telóm nincs a szervizben. ;) (Telót kizárólag csak Endroora bízok.) Elsõfékem van csak ott, de azt is kár volt rájuk bízni...
Gyöngyösön van egybe a bringám. Szombaton elivileg lesz vmi felszállítás a Mátrába, szal arra megyek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
amúgy meg ez a szép kék off spray elég jó /büdös is/, bennem az útóbbi 4-5 évben nem volt kullancs amikor naponta járok az ösvényeken akkor sem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
[quote name='Executioner']Szigi, neked megteszi a kullancs/bolha írtó nyakörv is :')

:rofl:
Ez azé kicsit jóvolt:)
Mizujs am. Szigi? Hogyáll a bike?
Azt tom, hogy a telód szervízben.
Zsércre majd jön valaki? :)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Igazából ha Lyme kórt kapsz, és megvan a diagnózis a doki felír egy csomó antibiotikumot (pl Maripen) amit egy évig kaja helyett is szedned kell, és rendszeres ellenõrzésre járhatsz. Valóban kísérleteznek a megelõzõvel, de hát még nincs sajn. Az agyra rámenõs téma meg tized, vagy századannyi kullancsban sincs mint a Lyme.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

egyébként érdemes szezon elején beinjektálni a dokinál ilyen izét

Köszi a tanácsod... :D Gondolkoztam h be kéne adatni az oltást vmikor szezon VÉGÉN, de rájöttem h több évre szól az oltásom.... :D:D:D

NateS köszi az infót.

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
nem oltattam be magamat, ha a "benézést" arra értetted?

Max ezt értelmeztem félre: "A baktériumellenes gyógyszerek nagy választékának köszönhetõen a Lyme-kór könnyen gyógyítható. Akkor sincs gond, ha a páciens egyik-másik készítményre érzékeny, mert ilyenkor olyan gyógyszert választanak az orvosok, amelyet jól tûr a szervezete."

védõoltás tényleg nincs még ellene, a gyógyszerrel kevertem össze, egyébként már kísérleteznek az oltással:
"A B. burgdorferi egyik fehérjéjébõl készült vakcinát már évekkel ezelõtt kipróbálták kísérleti egereken, s az csakugyan hatásos védelmet nyújtott a betegséggel szemben. Ez ígéretesnek látszik abból a szempontból, hogy a legveszélyeztetettebb embereket az orvosok majdan védõoltással óvhatják meg e baktériumos fertõzõ betegségtõl."

-=**XX BiKe XX**=-

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Akkor jól benézted, mert éppen a gyakoribb Lyme kór ellen nem létezik az embereknek oltás (állatoknak van). Csak az agyhártyagyula ellen van megelõzõ, de az meg jóval ritkább. Tehát lényegében nem vagy sokkal nagyobb biztonságban az oltással sem. Mi következik ebbõl? Kva büdösen kell erdõbe menni, így nem mászik rád a dögje.

Ja a kullancskiszedõ rugós csipesz 1300 HUF, a Galaktiv Bio cuccot nem lehet Gyöngyösön kapni.

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Szigi, neked megteszi a kullancs/bolha írtó nyakörv is :')

egyébként érdemes szezon elején beinjektálni a dokinál ilyen izét, hogy ne kapj lyme-kórt, meg hasonló cuccokat, amiket ezek a szarok terjesztenek

-=**XX BiKe XX**=-