Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mátra és környéke

- - - - -

• Please log in to reply
1489 replies to this topic

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

sörözéssel együtt fél óra :)

Az 1 dolog h te vagy én mennyi idõ alatt csinálnánk meg. Nekem nincs szerszámom se meg olajam se, szal a szervizbe csinálják. Gondold el h ha ennyi ideig tartott fékcsövet hozni, akkor mennyi idõ lesz míg megcsinálják....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Elméletileg van már fékcsõ, de hogy mikorra lesz kész....

sörözéssel együtt fél óra :)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Rolcsi, amit beszéltünk a csavarozásról: tényleg lehet hogy jobb ha 60-as szöget veszek, és azzal oldjuk meg.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Elméletileg van már fékcsõ, de hogy mikorra lesz kész.... No de van kölcsönfék! ;)
Mi a baj a monoblokkoddal?

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Megcsináltam a gépet, van Isten! Vagy én vagyok az? :)
Az a 2 sör nagyon csalogatóan hangzik ;)! Ha szerszám kell, mondjátok és viszem. (kalapács, ásó, földgyalu...)
Már csak egy monoblokk kellene. Csakhogy meglegyen az aktuális porbléma. Szigi a fékeid hogy vannak:)?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
A vasárnap az teljesen jó nekem, szal ott leszek végig.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Beszéltünk. Akkor a program: Szombat délután elõkészítés, Vasárnap délelõtt lécek rögzítése, Vasárnap déltõl bicózás. Majd remélem összejön a téma.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
NateS most beszéltem rolcsii-val telefonon (nincsen nete), és azt mondta h neki oké a program. Már csak akkor Robin mulik minden.
Megadtam a számod rolcsiinak a pontosítások miatt.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Igen ez is igaz. Rolcsi maj' megmondja. Meg Robi az én részemrõl, mivel õk építkeznek éppen, és mindene van csak szabadideje nincs.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
De ha szombaton kimentek és megcsináljátok az alapot meg minden mást, és rolcsii meg mondjuk vasárnap reggel jönne (akkor rolcsiinak még 2sör is lecsúszat :D) és felmegyünk összekalapálni, akkor vasánap délutánra kész is lenne. :chase:

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Sokan. Abbiztos. 7-en jönnek Debrecenbõl, elvileg Békáék 2-en, nem tom Örsiék jönnek-e, Mi leszünk 4-5 en. Lehet még Rolcsi is jön.. Tehát pont elegen.
Nem tom építés hogy lesz vagy mint lesz. Szombat délután szerintem mi felmegyünk. Rolcsitól is függ hogy tud-e hozni deszkát, mert akkor nem veszem meg fatelepen. Ha viszont vasárnap jön Rolcsi a deszkával, akkor az építés tolódik jövõ hétre. (Mert ugye Vasárnap az bicózás)

Jó ünneplést! :sex: :D :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Szombaton nem tudok menni építkezni, mert bnõmmel most járok 2éve és meg akarjuk ünnepelni délután-estefelé. Estleg ha építkezés vasárnap délelõtt lenne, csak akkor tudnék menni.
Vasárnap ugy néz ki h jó lesz nekem. Egy abasári hawerom (Konyi) is jönne majd bicózni.
Elõreláthatólag hanyan leszünk akkor vasárnap?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Szerintem az a lényeg, hogy a vastagsága (2,5 cm) nagyjából egyenletes legyen. Amúgy is akartunk 2-3 cm rést hagyni a deszkák között. Ajánlottak olyan anyagot is ami gömb akác anyag volt hosszában kettévágva (szintén kerítésbõl maradt ki), de gond volt, hogy a félköríves kialakítás miatt elvenné a lendületet + rázna mint állat.
A fa ami neked van collos deszka, csak nincs leszélezve, és változó szélességû? Ha ilyen akkor jöhetne. 40 db-ot össze lehet szedni szerinted?

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Meggyõztél ! :)

Megnéztem a deszkát: a méteres darabok összehozhatóak, a vastagság rendben, csak nincs leszélezve. Próbálom az egyeneseket összeválogatni. Ha egy kicsit nagyobb a hézag a deszkák között (2-4 cm) max jobban ráz. Láttam már száraz faágakból összegyökölt shore-t is. Mondjuk én gyalog se nagyon mertem rámenni, nem hogy bringával... Mondjuk a szélezést is meg tudom oldani, de a szélessége akkor nem lesz egyforma (8-15 cm) ,de ez meg csak esztétikum.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Azért csak elmúlik 1 doboz hatása déltõl este 6-ig full igénybevétel mellett :)

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
A kerítésbõl maradt ki anyag, megpróbálom levágni a hétvégére.
A sör nekem kib***ás, nekem még haza kell vezetni:(
Viszek málnadzsúzt:)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Nortshore úgy áll mint amikor láttad. Nem volt idõnk múlt héten csinálni, most szombat délutánra terveztük (ha minden jól megy). Igazából az anyag sincs még megvéve hozzá, úgy számoltam hogy 40 x 1 m deszka kellene hozzá, 15 cm széles, collos. (másodosztályú anyag is jó, csak ne legyen görcsös)
Ha van jó áron anyagod, akkor érdekelne a dolog.

(ja. úgy néz ki hétvégei ride-ra viszek egy tálca sört, úgyhogy lehet örömködni :) )

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Ha nem dolgozunk a hétvégén, mehetek én is a hiluxxal.A nortshore hogy áll?
Lenne a keresztdeszkákhoz anyagom (akác).

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Szerintem vasárnapra lesz kocsi fogadva, de Békát ma délután hívom fel hogy jönnek-e. Debreceni hadtest már jelezte az érkezését (vissza kell szólnom nekik). Persze ha jó lesz az idõ. Ma délután eldõl.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
hi!

Hétvégén vki ride?