Hát, úgy nézem annyian leszünk mint múltkor, délre kértem a kocsit Károlytáróra. Mi vagyunk helyi vagányok vagy 4en, ti jöttök 8an, Békáék Pöst környékérül 2-3 fõ. Full house. Indulhat a Love parade
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. július 05. - 16:31
Írta 2007. július 05. - 15:28
Jeee az jo lesz futva:)Kik jönnek még ??(Gyöngyösieken kivül)
Remélem nem az lesz hogy ott állunk a kisteherautora vagy 20an, habár multkor is elég sokan voltunk valahogy csak el férünk megint,hogy ne kelljen futni:)
Remélem nem az lesz hogy ott állunk a kisteherautora vagy 20an, habár multkor is elég sokan voltunk valahogy csak el férünk megint,hogy ne kelljen futni:)
Írta 2007. július 05. - 11:53
NateS szervezi nállatok vki a felszállítást? Mert ha nem akkor lassan nekünk szólni kell ez ügyben. Iwiwre meg nem válaszolsz ! Tõletek hányan jönnének egyébként?
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)
Írta 2007. július 04. - 13:43
Írta 2007. július 04. - 13:16
Jol irtad fegyverben állunk:):)Azt nem tudom meg mondani hányan megyünk de szerintem ami biztos az olyan 8 ember eddig, de lehet hogy 10 en is leszünk Debrecenböl.
Írta 2007. július 03. - 07:36
Ez aztán a becsületes dolog! Kedvenc oldalamról lekerült a Fórum linkje, nehogymá' a látogatók lássák, hogy mirõl is van szó a fórumban. Azért linkelem, hogy mi elérhessük, amíg meg nem szüntetik
http://www.1and1.hu/mexse/forum.html
Attól, hogy eltüntetitek a fórumot, még híre fog menni a dolognak.
Ez van. Egyre szimpatikusabb a dolog
Jövõ héten ki is töltöm a jelentkezést :S
http://www.1and1.hu/mexse/forum.html
Attól, hogy eltüntetitek a fórumot, még híre fog menni a dolognak.
Ez van. Egyre szimpatikusabb a dolog
Jövõ héten ki is töltöm a jelentkezést :S
Írta 2007. július 02. - 21:22
Vasárnap úgy néz ki, Bagolyirtáson megint összejönne egy felszállítós ride. Akit érdekel jelezzen. Debreceni hadtest már fegyverben van Én úgy néz ki nem tudok menni, mert pihenésen leszek.
Írta 2007. június 28. - 22:55
NateS mennyivel jobb lett volna ha nem akadsz rá véletlenül a mexse oldalára.
Írta 2007. június 28. - 22:31
A versenynaptáruk szerint Fourcross GYÖNGYÖS. Ez elég egyértelmû
A részvételi díjak persze fontosak...
A részvételi díjak persze fontosak...
Írta 2007. június 28. - 22:17
Érdekes, hogy szeptemberben lesz (?) Fourcross verseny is. A pálya hol lesz? Ha jól számolom addig van két hónap. Egy jó fourcross pályát összehozni szintén nem lehet 1 hét alatt. Én anno ott voltam a dombi BMX pálya építésénél. Nem ment egy hét alatt.
Írta 2007. június 28. - 22:11
nekem is a tavalyi lajosháza jut eszembe. Mikor láttam ez elején ezt a sok versenyt kiírva, kicsit reménykedtem, bár kételkedtem is, akkor még nemtudtam, hogy nem alaptalanul. Tényleg nem nagyon hozza a helyieket jó hírbe ez a folyton "verseny"elmaradás. Teljesen egyetértek Veled NateS
-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live
Írta 2007. június 28. - 21:19
Én ezért írtam a Mex-nek a nyílt levelet. Nem a legjobb hozzáállásról tanúskodik, hogy valaki rendezvényt hirdet, aztán lapít mint az a bizonyos. Tessék szólni elõre ha beszarik a szervezés. Dejavu Lajosháza érzésem van. És sajnos ezzel bennünket mátrai ridereket is lejárat, mert majd hallgathatjuk, hogy nálatok van az, hogy sohasem úgy van ahogy meghirdetik? Köszi ebbõl nem kérek.
Elõre mondtam hogy így lesz, aki ismer tudja.
Elõre mondtam hogy így lesz, aki ismer tudja.
Írta 2007. június 28. - 19:51
Ma voltunk bringázni Bagolyon. Elmentünk busszal Galyára és találkoztunk 2DHs arccal, és érdeklõdtek a hétvégi Kékes DH vesenyrõl. Háát sajnos ki kellett ábrándítanom õket...
Fúúh akkorát estem az uj pályán a 2. faugratón! Eresztettem neki rendesen + belerántottam. Picit túlugrottam, és sajna a bukóm siltje bánta... Kicsit meg is szédültem. :/
Nem tudjátok h hol és mennyié lehet siltet venni?
Fúúh akkorát estem az uj pályán a 2. faugratón! Eresztettem neki rendesen + belerántottam. Picit túlugrottam, és sajna a bukóm siltje bánta... Kicsit meg is szédültem. :/
Nem tudjátok h hol és mennyié lehet siltet venni?
Írta 2007. június 26. - 22:38
Sajna én meg Gyulán fogom süttetni a hasam.. Nincs tul sok kedvem hozzá, jobb lenne inkább bicózni....
Ma már Gyöngyösön vagyok, szal addig ki kell élnem magam!
Ma már Gyöngyösön vagyok, szal addig ki kell élnem magam!
Írta 2007. június 26. - 20:39
Ugrani is lehet, de nem fincsi síkra érkezni. A lejövõ rész még kis finomításra szorul, mivel túl meredeken érkezik be, így szabályosan beleáll az elsõ kerék a földbe. Ki fogjuk egészíteni még egy laposabb szögû lejövõvel. Én hétvégén szerintem nem leszek
Írta 2007. június 26. - 20:04
helló !
Jók lettek a képek!
A nortshore-ról ugrani is lehet, vagy csak gurulni? (Nem mintha nagy kedvem lenne ugrálni a múltkori firka után....) A hétvégén lesz fent valaki?
Jók lettek a képek!
A nortshore-ról ugrani is lehet, vagy csak gurulni? (Nem mintha nagy kedvem lenne ugrálni a múltkori firka után....) A hétvégén lesz fent valaki?
Írta 2007. június 26. - 11:00
Ja, valaki az õ nevükkel hirdette a CM-et mi? Jó kis egybeesés. Kojak rárántana.
Írta 2007. június 26. - 10:53
Endroo mindent meg lehet oldani.
Szerintem is elég lett volna akkor, ha már hirdetve van egy kékesi verseny, akkor egy kék+ versenyt összehozni. Nem lett volna muszály az eredetileg tervezett utvonalhoz ragaszkodni, ami mondjuk nem is volt publikálva. Így fel se tünt volna a csúszás..
Egyébként elmondták a gyöngyösi cmen is h vki az õ nevükben írogatott a fórumra.
Szerintem is elég lett volna akkor, ha már hirdetve van egy kékesi verseny, akkor egy kék+ versenyt összehozni. Nem lett volna muszály az eredetileg tervezett utvonalhoz ragaszkodni, ami mondjuk nem is volt publikálva. Így fel se tünt volna a csúszás..
Egyébként elmondták a gyöngyösi cmen is h vki az õ nevükben írogatott a fórumra.