Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
Posted 2007. July 11. - 11:11
Gabi nyithatnál vmi Utazási és Programszervezõ irodát! Thx az infókért! Ahogy én saját programjaimat néztem nekem a pont 3 hét mulva esedékes 28-29.-ei hétvége lenne tökéletes! Nektek ez az idõpont mennyire lenne megfelelõ?
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)
Posted 2007. July 11. - 09:57
Kb 3 hét múlva, de nem tõlünk függ, hanem a Debreceni vendégektõl, mivel õk adják a Critical Mass-t. Max 13-14 ember fér az autón. Ebbõl mi vagyunk négyen, a többi tisztázásara szorul, hogy kinek mikor jó.
Posted 2007. July 11. - 09:44
Posted 2007. July 11. - 09:35
Ebbõl tutira ki van zárva a Zegyesület. Maximum véletlenül egy idõpontban lesz szervezve. Legalább látjuk a tömeget. (azt még megkérdezem, hogy hány férõhely lesz a kempingben )
Posted 2007. July 11. - 09:25
100%osan ki van zárva ebbõl a mex se?
Nándi számát lécci add már meg privibe, mert beszéltem Rolcsival és vasárnap jönne bicózni. Megkérdem hátha van kedve vagy ideje.
Nándi számát lécci add már meg privibe, mert beszéltem Rolcsival és vasárnap jönne bicózni. Megkérdem hátha van kedve vagy ideje.
Posted 2007. July 11. - 09:08
Debrecienia figyelmébe, a két napos buli szervezéséhez:
http://www.matrakemp...nk.php#foglalas
Árakkal itt kalkulálhattok, bográcsfõzést én állom
A két délutáni (12.00-18.00) felszállítás összesen egy ötös körül lenne,
a szállást fejenként kettõbõl meg lehet úszni, tehát egy tizesben megállna a két nap, fogyasztási szinttõl függõen
Szóljatok, minek nézzek még utána.
Pályát meg alakítgatjuk addig ezerrel, de szerintem tetszeni fog az új kerülõ rész
(Szigi, legközelebb viszünk vödröt, úgy könnyebb lesz az új ugratók kialakítása)
http://www.matrakemp...nk.php#foglalas
Árakkal itt kalkulálhattok, bográcsfõzést én állom
A két délutáni (12.00-18.00) felszállítás összesen egy ötös körül lenne,
a szállást fejenként kettõbõl meg lehet úszni, tehát egy tizesben megállna a két nap, fogyasztási szinttõl függõen
Szóljatok, minek nézzek még utána.
Pályát meg alakítgatjuk addig ezerrel, de szerintem tetszeni fog az új kerülõ rész
(Szigi, legközelebb viszünk vödröt, úgy könnyebb lesz az új ugratók kialakítása)
Posted 2007. July 10. - 13:43
Posted 2007. July 10. - 13:17
Jól hangzik a 2napos ride!
Ha lehet, akkor én is mennék ma pályát tisztítani! Megöl itthon az unalom...
7végén, ha mennek robiék akkor is mennék!
Ha lehet, akkor én is mennék ma pályát tisztítani! Megöl itthon az unalom...
7végén, ha mennek robiék akkor is mennék!
Posted 2007. July 10. - 12:22
Az ami az új pálya elején van föld ugrató (jobbos mandínerbõl érkezel bele elég gyorsan), utána nem ívre dob, hanem síkra. Azt kell feltölteni, hogy nagyobb ívben, hosszabbat dobjon.
Hétvégén én mostmár tényleg nyaralok, holnap este húzok innen el a pcsába, jövõ hét kedd estig. Nem tudom lesz-e valami, esetleg Robi meg Nándi mennek az új nyomot tisztítgatni. Ez a terv. Ha nem esik, ma este is felmegyünk, de ahogy elnézem nem lesz belõle semmi..
A következõ közös Ride lehet hogy két naposra lesz tervezve, esti bográcsolással, vagy valami ilyesmi. Remélem összejön
Hétvégén én mostmár tényleg nyaralok, holnap este húzok innen el a pcsába, jövõ hét kedd estig. Nem tudom lesz-e valami, esetleg Robi meg Nándi mennek az új nyomot tisztítgatni. Ez a terv. Ha nem esik, ma este is felmegyünk, de ahogy elnézem nem lesz belõle semmi..
A következõ közös Ride lehet hogy két naposra lesz tervezve, esti bográcsolással, vagy valami ilyesmi. Remélem összejön
Posted 2007. July 10. - 11:39
Posted 2007. July 10. - 07:33
Posted 2007. July 09. - 23:00
Ma este elkezdtük az új nyom kijelölését, úgyhogy remélem 3 hét múlva már lehet tesztelgetni. Már ha a nagy hidat sikerül összehozni. Állat lesz annyit mondok. A nagy fa leléptetõ elõtt kanyarodik le balra, végigmegy egy keskeny gerincen, utána kanyon átkelés , aztán egy jó gyors lejtõs szakasz után két vízmosás átugrása, és ott megy vissza a mostani új nyomra, ahol a most a kanyonos részen a meredek gyökeres letörés van be a vízmosásba. (Szerintem ezt csak én értem, de nem baj)
qva darázsfészek
Én értem !!
Már nagyon várom/várjuk az eszközölt új részt.
Még azt az ugratót kéne megcsinálni amirõl beszéltünk, hogy szarul dob!
üdv: Balázs
Posted 2007. July 09. - 21:33
Ma este elkezdtük az új nyom kijelölését, úgyhogy remélem 3 hét múlva már lehet tesztelgetni. Már ha a nagy hidat sikerül összehozni. Állat lesz annyit mondok. A nagy fa leléptetõ elõtt kanyarodik le balra, végigmegy egy keskeny gerincen, utána kanyon átkelés , aztán egy jó gyors lejtõs szakasz után két vízmosás átugrása, és ott megy vissza a mostani új nyomra, ahol a most a kanyonos részen a meredek gyökeres letörés van be a vízmosásba. (Szerintem ezt csak én értem, de nem baj)
qva darázsfészek
qva darázsfészek
Posted 2007. July 08. - 22:44
Örülök, hogy tetszett. Remélem mihamarább megcsináljuk az új nyomot is. Az új pálya elsõ részével is kellene valamit kezdeni (a rétet és a földutat ki kellene hagyni). Van még mit alakítani, de rajta leszünk
Posted 2007. July 08. - 22:01
A mai bagoly kerózás isten volt. Köszönjük Gabinak és csapatának, hogy ismét javítottak az egyébként is legjobb magyar pályán! Alig várom az új nyomot, nagyon igéretes ahogy elmagyarázgattátok! Sok sikert hozzá (sajnos csak ezt tudom felajánlani, mert ha csak 70 km-re laknánk közelebb tuti mennénk segíteni építgetni a nyomot!) Aztán a kétnapos bográcsos -kerózást megbeszéljük mindenkép!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)
Posted 2007. July 08. - 17:14
Jól hangzik! Én tuti, hogy megyek segíteni. :matrix: De miért csak õsszel csináljuk?
Na milyen volt a mai nagy bringázás? Mostantól otthon vagyok, szal mostmár én is tudok menni mindenhova.
Békáék megcsinálták már azt a részt, amit multkor akartak?
Na milyen volt a mai nagy bringázás? Mostantól otthon vagyok, szal mostmár én is tudok menni mindenhova.
Békáék megcsinálták már azt a részt, amit multkor akartak?
Posted 2007. July 05. - 22:14
A pályán egy új nyomot vetünk tervbe. Ha lesz szabadidõnk õsszel meg is csináljuk. A fõ attrakció kb 5 méter magasan egy vízmosáson átívelõ 6-7 méter hosszú híd lesz. Utána pedig lesz egy "ereszd el a féket" gyors rész. Aztán két ugrás után visszacsatlakozik a mostani új nyomba. Helyet kinéztük, nagyon tuti lesz, de elkél némi segítség pályaalakításhoz. Majd szólok mikor.
Ha vasárnap úgy adódik, délelõtt lenne egy kis pályaalakítás. Plusz munkaerõ welcome
Kutyásember@Károlytáró RulZ. :horse:
Kellett csütörtökön sörözni
Ha vasárnap úgy adódik, délelõtt lenne egy kis pályaalakítás. Plusz munkaerõ welcome
Kutyásember@Károlytáró RulZ. :horse:
Kellett csütörtökön sörözni
Posted 2007. July 05. - 21:38
Posted 2007. July 05. - 21:24
Posted 2007. July 05. - 21:02
Sajnos ugy néz ki, h nem érek haza addigra, szal lehet h kihagyom. Majd legközelebb! Jó bringázást!