Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mátra és környéke

- - - - -

• Please log in to reply
1489 replies to this topic

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Nos... Akik pestrõl akartak jönni eredetileg, azok végülis nem jönnek. Akkor lesz megvmentve a dolog, ha ET szervez még pár embert, de azt mondta h ez holnap fog kiderülni...
balagedebr feléd mizu?

na sajnos nem tudtam embert keríteni, meg ráadásul le is betegedtem, szóval sajnos ezt most kihagyom!
azért jó kerózást nektek, remélem összejön a megfelelõ létszám!
üdv: Balázs

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Nos... Akik pestrõl akartak jönni eredetileg, azok végülis nem jönnek. Akkor lesz megvmentve a dolog, ha ET szervez még pár embert, de azt mondta h ez holnap fog kiderülni...
balagedebr feléd mizu?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
12elõtt érjél ide, mert már 12kor indulni kéne. kb 6ig gondoltam a bringázást. Szólj minnél elõbb, ha biztos.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
még fixálom szüleimmel.
én remélem menni fog.
akkor 12re legyek ott gyöngyösön esetleg kicsit elõbb? bár én szívesen kimegyek elõbb is h többet mehessünk.
és kb meddig lenne? vonat miatt nekem ez is fontos..

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
A tudás nem számít! Nem lesz anyázás, meg mindenki megvár mindenkit. (Nem dedósok vagyunk!) Teherautót akkor rendelek, ha összejön min 12fõ.
Én déltõl gondoltam a felszállítást. Gyöngyösön majd kimegy vki (v. kimegyek) eléd. ;) 2-3ezer szokott lenni a felszállítás általába. Vehetlek biztosra?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
és akkor ez az egész hogy lenne? mettõl meddig vasárnap?
nem gond az h innen senkit nem ismerek? én elvileg egyedül mennék.
mennyire profi a társaság? nehogy lemaradjak v ne bírjam a tempótokat v vmi..
vonatot akkor megnézem, ha kell..
gyöngyösön hol lenne tali? mennyi pénzt vigyek a felszállításhoz, ill. kell-e vmi fontos amit feltétlen vigyek?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Szólok majd neki, de mi is hozhaznánk szar régi pokrócot ha van.
Akkor nem tudsz kivinni?:D Kiváncsivá tetté, le is fogom mérni a bicóm h milyen súlyba van.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
van bringa tartó, de nagyvasból csak 2 megy fel rá. A te bringád egyedül is elég rá, ugyanis csak 40 kg a terhelhetõsége ;)
A teherautós srácnak mondani kellene hogy több kartont hozzon. Nem mintha félteném a bicajt, de multkori felszállításnál többet amortizálódott, mint idáig összesen....

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Idáig õk mondták 100%ra:
-Konyi
-Znorbi
-ET
-rolcsii
-zoltankovi
-jómagam

Most mindenki szól mindenkinek és remélem holnapra már lesz elegendõ létszám, hogy megrendelhessem a teherautót.
balagedebr azzal a kocsival mennénk, amivel szoktunk. Multkor mennyien is fértünk fel max? 17en? Szerintem lesz még hely.
Pár pesti rider is jelezte, hogy eljönne tekerni. _daci_ ha õk jönnek, akkor megkérdem h beférsz-e hozzájuk. Ha esetleg nem férnél be, vagy nem jönnének, akkor gyöngyösig vonatoznod kellene. Gyöngyösrõl indul a felszállítós kocsi, azzal el tudsz jönni. ;)

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Vasárnapra szeretnék teherautós felszállítást, csak még kéne ember ahhoz. idáig kb vagyunk 6an. Szóljon, aki tudna jönni!

körbekérdezem a többieket itt derbrecenben hátha jönne velem valaki(k) és akkor énis mennék vasárnap.
hány ember kellene kb. Szigi? mennyi most a létszám?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hello
engem érdekelne egy mátrai kiruccanás, csak bp-i vok, így az odajutás probléma lehet.. vagy mások is mennének innen?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Még elválik, h hogy lesz. Idáig még az emberek szervezése zajlik. Bár ET azt mondta h nem lesz gond a létszámmal.
Van bringatartód a kisautón? Vagy majd legózol?

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Már várom,elég régen nem bringáztam:(
Ha teherautós felszállítás lesz nem a pickuppal zötykölõdök le.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Igen.
Az uj pályán fejlesztve lett azóta a north sore, lett egy hid, meg egy ugrató is lett, amiota nem jártál itt.

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Bagolyra megyünk?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Vasárnapra szeretnék teherautós felszállítást, csak még kéne ember ahhoz. idáig kb vagyunk 6an. Szóljon, aki tudna jönni!

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Hát ha esik:(és ne tán nem lette bográcsozás akkor egy vizespolo verseny is megteszi ha más nincs:):)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Oksa, elég ha addig fixre teszitek, egyedül a sástói kemping foglalás miatt fontos elõre tudni, hogy hányan lesztek. Ezt már ti egyeztetitek majd a kempinggel (foglalás!). Szvsz célszerû faházat bérelni, mert akkor a bringák is biztonságban vannak. Meg ott este lehet egy tuti bogrács mókát rendezni. Csak ne essen, de majd felmegyek megnézem van-e fedett fõzõrész. De csak nem fog :)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Már azt hittem ukránokat menekített az országba a kocsival :D De akkor csak lesz felszállítás!

Körbe kérdezgetem az embereket és holnapra lefixálhatjuk a dolgot!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Nekem teljesen jó. Elõzetesben beszéltem Tomival (a felszállítóssal) és neki is jó, de addig még egyeztetni kell vele párszor. Belõjük ezt a dátumot? Mert akkor szervezheted a népet te is. 12-13 fõnél ne legyen több, ebbõl mi vagyunk 3-4 fõ.
Az új részt meg összeácsoljuk addigra. Tegnap is fent voltunk este 9ig.

(MOst olvasom mit írtam: Nem elõzetesben, hanem elõzetesen. Nincs senki letartóztatva)