Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mátra és környéke

- - - - -

• Please log in to reply
1489 replies to this topic

rolcsii

rolcsii

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Hi all!

Vasárnap esetleg ride?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Hi all!
Teljesen egyetértek Szigiékkel ,sztem tök jogos ,hogyha már használják a pályát akkor legal segítsenek vmit.
Amúgy milyen pályák vannak a Bagolyírtáson kívül a Mátrában?
Milyen változtatások vannak a Bagoly pályán?
köszi:Ádám

Bagolyon kívül ott van a 2 klasszikus kékesi pálya a kék+ és a kék3szög. (Ezek turista ösvények.) De van még rengeteg jó ösvény, csak én gyakrabban ezen a kettõn szoktam menni.
Bagolyon most van 2 dh pálya. Elsõ az ami a legutóbbi versenyen is volt. Ez nem sokban változott. Már tervben van annak a felújítása és fejlesztése is. A másik meg még a legelsõ DH nyom irányába megy, és az lett az idén megcsinálva elég fullosra. ;)

SAdam

SAdam

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hi all!
Teljesen egyetértek Szigiékkel ,sztem tök jogos ,hogyha már használják a pályát akkor legal segítsenek vmit.
Amúgy milyen pályák vannak a Bagolyírtáson kívül a Mátrában?
Milyen változtatások vannak a Bagoly pályán?
köszi:Ádám

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Corolla Verso lett végül

Cukifiú kitörli a cinkes postokat. A MexSe egy "demokratikus fórum, egy szuper kezdeményezés..."

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Felszállítást mi is szoktunk csinálni, de csak a saját pályánkon. Eleve elitélem h mi melózunk mi csináljuk a pályát, pénz is van benne, más meg jön és learatja a babérokat. Nem csak hogy learatja, hanem még hasznot is húz belõle.

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
csöcs!
ez a mexse honlap ami be van linkelve az elözö hozzászólásban, ez igaz?. a kékesre a felszállitás meg másnap bagoly?...látom amugy ott is vannak balhék..debrecenben is néha..:DDD mindig van egy ember aki kavar...

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
http://www.mexse.hu/...e/downhill.html
Ennyira szarok lennének a mex se pályái, hogy oda már nem is terveznek edzést?!?! Vagy csak a tisztelt fõnökúr hazudott volna és nincs is pályájuk? Leírta a saját oldalán a legelsõ edzést ami a titkos hiperszuperjó pályájukon zajlot. Amikor találkoztam a fõnökúrral, akkor is emlegette a titkos pályát. Végig hazudott volna? Úgy hallottam nem lenne meglepõ ettõl az embertõl.
Könnyû más pályájával dicsekedni? Még azt is kinézem, hogy mexse a pályáinak állítják be Bagolyírtást is.
Délután a fórumukon volt vmi edzés megbeszélés és vki odaírta h a saját pályájukra menjenek. Furcsamódon eltünt a komment...
A rengeteg elmaradt versenyrõl és edzésrõl már nem is beszélek...
Én reménykedtem, és biztam az egyesületben, de mostmár inkább csak hányok.

NateS végül mazda lett az áldozat?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Kesztyûre emlékszem, de nem tom ki hová tette.
A mexse szervezze csak a saját maga által épített pályára, különben nem lesz jó vége. Én dolgozok vele más meg élvezkedni jár oda. Hülye vagyok én? Remélem akkor is jönnek a toborzott emberek, amikor ásni kell, meg hidat csinálni.

Úgyhoz ezennel megkérem a tisztelt MEX se vezérigazgató akármi urat, hogy ne más pályályára szervezze a fizetõs bulit. Köszöntem.
Vagy lehet jönni dolgozni, pályát tisztítani. Kíváncsi vagyok

Más: Új kocsit vettem, úgyhogy egyenlõre sajnálom a károlytárói útra rávinni. Valahogy maj' megoldjuk a szállításokat.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
http://www.mexse.hu/...llerie/158.html

Már csak azt nem értem h a Mex Se miért másnak a pályájára szervezi a táborát.... Miért nem a titkos Galyatetön lévõ pályákra ...stb.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
ET multkor elhagyott egy zöld kesztyût. NateS ha jól emlékszem mi találtunk egyet nem? Nem tudod véletlenül, hogy merre van??

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Az új nyom 90%-ban letisztítva, két ugrató készült rajta földbõl meg kõbõl. A nagy híd még nincsen meg, mivel mikor ott voltunk szétettek a böglyök, úgyhogy addig amíg ilyen szárazság van nem tudunk menni építeni. Egyszerûen nem hagynak békén a rohadékok.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Debrecenbõl ha jol tudom most 3 ember megy biztosan. Õk azt hiszem 2 napra mennek de ha nincs teherautó akkor is csinálnak felszállítást mert egy pick-uppal mennek. Én személy szerint most nem megyek ezen a hétvégén. Mindenkinek aki megy jó veretést! Nates hogy áll az új nyom?
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
A nagy melegre való tekintettel én lusta voltam szervezni. Mi legyen, hanyan vagytok Debrencenbõl?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Na nem voltam mostanában itthon szóval nem vok képbe igazából, ezért érdekelne hogy a most hétvégén esedékes 2 napos Bagolyírtással mi a helyzet? Nates nállatok mi a helyzet? Vannak emberek akik jönnének?
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Hétvégén lesz vmi?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Én is elhatárolódok a MEX Se szervezéseitõl.
Lásd miért.: http://www.mexse.hu/...rum/view-5.html

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Én elhatárolódok Alias hozzászólásában a második bekezdéstõl.
(Nem a bikemag fórumosokat kell szidni a mex se szervezõi zsenialitásáért! Mindenki csak saját felelõségre vegyen részt a mex se programjain!)

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok!

Nagyon jo oldalát választottátok a Mátrának. Több egész napos túrákra a legmegfelelõbb környék.
A környéken mindenképp nézzétek meg a recski emlékparkot, ami egy érdekes dolog és szép tájon terül el, kellemes kis túra.
A "Kékes-csúcshódítás"-os útvonal, bármely Kékesre vezetõ túristauton nagy kihívás, de a legfantasztikusabb túraútvonal. (Sok sikert kívánok hozzá!)
Parádsasvár felé is mindenképp nézzetek el, egy kicsit enyhébb csúcshódítás vezet innen is Galyatetõre.
A Siroki váron keresztül pedig el lehet jutni Egerszalókba a fürdõbe.

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy környékbeli sportegyesület július 29 és augusztus 05. közti programját.
Ami egy tábor a Mátrában Sástón, elég jó áron és jó túraútvonalakkal, és edzést is tartanak azon a héten. Sõt más idõpontokban is vállalják kissebb-nagyobb csapatok navigációját, szállásszervezését, edzéstervezését a Mátrában.
A táborról: Mátrai kerékpáros tábor
Túraajánlataik: Mátrai túrák
Honlapjukon szállás infókat is meg lehet találni, számos hasznos mátrai infó mellett: Mátra információ
Az õ elérhetõségeiken további infókat kérhettek.

Üdv: Alias Peter

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Sziasztok!

A hétvégén indulunk pár haverral a Mátrába, Mátraderecskei szállással és szeretnénk a környéken bringázni. Milyen úticélokat ajánlotok, amik bevállalhatók nagyrészt hétvégi kerekesekkel, merevvillás gépekkel?
Kinéztem egy Kékes-csúcshódítást Recskrõl indulva turistaúton. Teljesíthetõ, vagy egyáltalán járható bringával az útvonal?

Elõre is köszi a választ

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Így sajnos nem jött össze a létszám. ET se tud embereket, meg sokan visszamondták.. Majd legközelebb.