Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mátra és környéke

- - - - -

• Please log in to reply
1489 replies to this topic

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Látom Balu mindent megpróbálsz...:D Én benne vok mindkét változatba csak menjünk bicajozni!

sztem ez a pickupos megoldás nem ojjan szar
Gábor??? te rajta függ is minden:P
sztem ez a pikkáppos megoldás jónak tûnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P
üdv: B

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Látom Balu mindent megpróbálsz...:D Én benne vok mindkét változatba csak menjünk bicajozni!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
jah azt elõszörre ne msikerült elolvasni hogy ketten lennétek
akkor meg azt tom mondani, hogy ti ketten meg mi ketten összedobjuk a 6000-et a pickup bérlésre, mi ketten bálintal kifizetjük a gázolojat debr- gyöngyös - debr között, és a felszállitásra a gázolajat meg 4-en összedobjuk.
ez lehetne még sztem a megoldás, és akkor a pickupra felfér a 4 bringa meg az emberek is.
és akkor fejenként 1500 + amennyit felszállitáson megeszik, szóval sztem olyan 2500 / fõ kijönnénk
plusz nekünk az oda visszaút, de titeket az ugyse érint
üdv: balázs

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
kelly és ha felmegyünk ketten odáig?
három bringát tudtok vinni a ti szállitótokon ugye Gábor?
mert ha ugyse találsz embert akkor bepofátlankodunk a Gábor bringaszálitójába :P , persze ha van kedved kedves gábor :P, és akkor fizetjük a felszállitásért a benzint közösen!
jobbat nemtok kitalálni, ha esetleg igy??? de azon se sértõdünk meg sztem ha nemet mondassssz, csak nemtok jobbat :S
annyira gáz, hogy van egy csomó ember és senki nem jön bringázni :S:S:S

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Felszállításra nem találok elég embert. Mi csak ketten lennénk :(

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Gabi akkor esélytelen a vasárnapi kékkereszt???? Annyira mennék már. Sajnos csak ketten maradtunk debreceniek közül. Ha mégis van rá remény hívj,írj,üzenj galambbal vagy bármi :D

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

szeva szombat 9-30 bagoly 5-6 ember befér

akkor ti már 100% hogy mentek?

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
szeva szombat 9-30 bagoly 5-6 ember befér

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
Adrás: hány ember kell még a szombati bringázáshoz , hogy meglegyetek elegen?
Gabi: vasárnap akkor tuti hogy nem fogunk menni.
üdv: Balázs

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

szevasztok mi szombatra lennénk vagy 7-en ugyhogy a létszám meglenne és elég elszántak is vagyunk csinálhatnánk egy kis házi versenyt is?!

András: körbekérdezek hogy a többiekkel wattdafakk van, ki jön, egyáltalán megyünk-e vagy mi lesz!
Gabi: szintén mekkérdezem hogy mi lesz, vágom hogy többe kerül ezért sok embert kéne mozgósitani, megteszek mindent!

délután szólok itt fórumon mindkét ügyben!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Nekem a szombat nem fog összejönni. András, felszállítás ügyben hívhatod az aláírásomban lévõ számot. (Õ vitt múltkor is titeket)
Balázs, Bálint: Hányan jönnétek vasárnap? Mivel a Kékkereszten 5000 Ft/óra, tehát mindenképpen 10 fõ felett kellene lennünk.

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
szevasztok mi szombatra lennénk vagy 7-en ugyhogy a létszám meglenne és elég elszántak is vagyunk csinálhatnánk egy kis házi versenyt is?!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts

Mi vasárnapra gondoltunk eredetileg az idõpontot. Idén még nem voltunk fent kereszten, bagolyon meg elég sokat ezért gondoltuk hogy oda kéne most menni. Jó lenne ha összejönne!

mondjuk sztem ha nem jössze kereszt akkor sztem azé bagoly se lenne rossz sztem
sztem! üdV: B

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Mi vasárnapra gondoltunk eredetileg az idõpontot. Idén még nem voltunk fent kereszten, bagolyon meg elég sokat ezért gondoltuk hogy oda kéne most menni. Jó lenne ha összejönne!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Majd megkérdezem Tomit, vállalja-e a Kékkeresztet. És mit szólnátok a szombati Székely András szervezéshez? András, velem cseréltél számot, körbenézek innen ki jönne, és hívlak.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Csõ Gabi! Menni akartunk fel hétközbe kékkeresztre bicozni kicsit de végül nem jött össze! Azt akarom kérdezni hogy nállatok nem lenne igény egy vasárnapi kékkeresztes felszállítós bulihoz esetleg? Tudom h zsernyákok miatt nehéz...de hátha!

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
sziasztok szombaton peströl mennénk páran lehet még jelentkezni kit hivjak an én számom Székely András 06209976781 elöre is köszi

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Nem akarjuk, majd inkább teszünk még rá földet 7végén. Konyi úgy szeretné h felfelé dobjon picit h tudjon adni rajta majd vmi trükköt. Most 7végén megyünk és majd teszteli, meg majd építgetünk is vmit.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Mert õk ilyen emberek. Zsír lett az átugrás. Nem kellene egy asztallappal, vagy deszkákkal lefedni, hogy ne vegye el a lendületet?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Sziasztok!
Vasárnap voltunk fent építeni, úgy ahogy itt a fórumon megigértem... A kedves mex se nem jelent meg az építésen, sõt a bagolyírtási edzésüket is áttették szombatra, nehogy találkozzanak vkivel is a pályán...
Csináltunk a wallride-ra egy új eldobót, és egy új útátugrást, a régi mellé egy új nyommal, és egy kicsi döntött kanyarral. Az útátugrás nagyon nagy lett!!
http://pix.bikemag.h...24/DSCF0669.JPG Onnan, ahol állok kell elugrani és kb a kép bal oldalán látható egy közeli fa után van az érkezõ.

További képek:
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3024

A mexse miért törölte ki a fórumjárol a ciki üziket?:chin: