Nekem se, esernyõvel is tudok csapatni
Eddig amúgy nem esett erre, csak éjszaka 5 csepp
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Started by
Szigi_
, 2006. June 15. 15:21
Posted 2007. October 05. - 11:40
Posted 2007. October 05. - 11:35
Multkor is minden körben kimaradt vki.
Nekem nincs gond az esõvel.
Nekem nincs gond az esõvel.
Posted 2007. October 05. - 11:18
Baliék is fixálták a dolgot, 3 - 4 fõ tuti. Úgyhogy nem nagyon van free hely a
kocsin. Marad esetleg a másik autós megoldás, ha nagyon ráizgultak a dologra
(Esõs gatter idõben is megyünk nem?)
kocsin. Marad esetleg a másik autós megoldás, ha nagyon ráizgultak a dologra
(Esõs gatter idõben is megyünk nem?)
Posted 2007. October 05. - 09:56
Imádom mikor ugy indul a dolog h nem akar senki jönni és a végén meg már nincs hely mert mindenki utolsó pillanatokba gondolja meg magát. Mind1! Akkor ha tudsz vmit Baliékról vagy ürül a kocsin hely akkor szólj.
Mert ha mindenki jön akit eddig írtál akkor inkább azt mondom h tele a kocsi. Mert arra számolni h defektje legyen vkinek v egyéb probléma elég rizikós. Lehet megszaporodnának a késáltal szúrt defektek a csapatba
Mert ha mindenki jön akit eddig írtál akkor inkább azt mondom h tele a kocsi. Mert arra számolni h defektje legyen vkinek v egyéb probléma elég rizikós. Lehet megszaporodnának a késáltal szúrt defektek a csapatba
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)
Posted 2007. October 05. - 07:35
Ja, 15-en voltunk, ha mindenki így marad, akkor csak úgy tudnak beugrani, ha valaki kimarad egy-egy körbõl. (Pl defekt, vagy pihenés, vagy csajozás vagy mittomén). Esetleg úgy tudjátok megoldani, ha õk olyan kocsival jönnek, amire 3-4 keró felfér, és váltott sofõrrel jönnek utánunk, ha meg egy-egy körben a teherautón kevesebben leszünk, akkor felugranak hozzánk.
De még délelõtt szólok Balinak Pestre, mert õ még nem mondott pontos létszámot, tehát 5%esély még van rá hogy felférnek.
(Lefoglalom akkor a gyöngyösi focipályát is, mert ennyi emberrel már rangadót lehet csinálni)
De még délelõtt szólok Balinak Pestre, mert õ még nem mondott pontos létszámot, tehát 5%esély még van rá hogy felférnek.
(Lefoglalom akkor a gyöngyösi focipályát is, mert ennyi emberrel már rangadót lehet csinálni)
Posted 2007. October 04. - 21:09
GAbi lenne egy öngyilkos kérdésem. 3 ember szolt h jönne még talán. Csak sztem nem fogunk elférni az autón. Szted se? Mert 17en már sokan vunk.
Multkor mennyien is voltunk? 15?
Multkor mennyien is voltunk? 15?
Posted 2007. October 04. - 20:57
Posted 2007. October 04. - 19:45
Figyelem!!
Hétvégén csak az szállhat fel a teherautora aki végig jut ezen a teszten 2percig kell csak kibirni:):):)egy kis reflex játék:)
De aki 2percig kibirja letérdelek elötte:):)
http://www.b-rainstorm.eu/
Hétvégén csak az szállhat fel a teherautora aki végig jut ezen a teszten 2percig kell csak kibirni:):):)egy kis reflex játék:)
De aki 2percig kibirja letérdelek elötte:):)
http://www.b-rainstorm.eu/
Posted 2007. October 04. - 14:15
Egyik körben le kellene nézni a K+ ról a K háromszögre egy új nyomot. Brutális lenne? Ha kijárnánk valahol talán lehetne egyet csinálni.
(Ki is találtam hol kellene)
Ja megvenném de nincs hatmagos processzorom ami elbírná.
(Ki is találtam hol kellene)
Ja megvenném de nincs hatmagos processzorom ami elbírná.
Posted 2007. October 04. - 14:12
Köszönöm istenem...irány kereszt akkor. Felteszek elõre vmi vasvillát a túristák ellen vagy plazmapajzsot generálok h már 5 méterre elõttem lepattanjanak. Mondjuk nekem nem volt multkor bajom velük. Lassitottam mikor láttam õket, senki nem próbált meg lerugni a keróról. Remélem megtartják jószokásukat!
Amugy Mexse most adja ki PS3-ra és XBoxra a Kékes downhill 07-et Ajánlott megvenni mindenkinek, gyakorlás végett. Ez egy sportparadicsom kezdete...
Amugy Mexse most adja ki PS3-ra és XBoxra a Kékes downhill 07-et Ajánlott megvenni mindenkinek, gyakorlás végett. Ez egy sportparadicsom kezdete...
Posted 2007. October 04. - 14:01
Merrr????Ti még nem kaptatok hozzá 3D-s szemüveget??Én már s joystic-ot is megkaptam hozzá..
KEreszt:):)jo lesz,csak a turisták valahogy most elkerülhetnék,hallottam legutobb voltak:)
KEreszt:):)jo lesz,csak a turisták valahogy most elkerülhetnék,hallottam legutobb voltak:)
Posted 2007. October 04. - 12:58
6 dimenziós jövõbelátó szemüveggel tudsz rajta csak menni, mert olyan titkos a pálya hogy jelenidõben csak atomfizikusok láthatják szemüveg nélkül.
Posted 2007. October 04. - 12:31
Nem gáz. Legalább jobban ki leszek éhezve Bagolyra.
Legalább majd megyünk a csúcsszuper kékesi Down Hill sípályán is.(Remélem nem titkosított a pálya. Vagy külön speckó szemüveggel lehet látni. )
Legalább majd megyünk a csúcsszuper kékesi Down Hill sípályán is.(Remélem nem titkosított a pálya. Vagy külön speckó szemüveggel lehet látni. )
Posted 2007. October 04. - 12:20
Ollá,
Kocsit lefoglaltam 9-re, de csak 1/2 10 -10.00 óra között tud majd érkezni. A 14 fõ úgy néz ki stimmel.
Ja és Kékes / Kékkereszt lesz, mivel Baliék is oda szeretnének menni, az már 8 ember. (Remélem Szigi, hogy nem gáz annyira)
Tehát Szombat 9.00 - 9.30 Mátrafüred patakparti parkoló.
Haverok Buli Kürtõskalács
Izzítom a tenyér expandert addig
Kocsit lefoglaltam 9-re, de csak 1/2 10 -10.00 óra között tud majd érkezni. A 14 fõ úgy néz ki stimmel.
Ja és Kékes / Kékkereszt lesz, mivel Baliék is oda szeretnének menni, az már 8 ember. (Remélem Szigi, hogy nem gáz annyira)
Tehát Szombat 9.00 - 9.30 Mátrafüred patakparti parkoló.
Haverok Buli Kürtõskalács
Izzítom a tenyér expandert addig
Posted 2007. October 04. - 12:08
Legyen már Bagoly. Olyan Bagoly hiááányom van. :cry: Lécciléccciii
Szar idõbe jó Kékes. Idén már nem lesz sok lehetõség Bagolyon tekerni, mert saras lesz.
Szar idõbe jó Kékes. Idén már nem lesz sok lehetõség Bagolyon tekerni, mert saras lesz.
Posted 2007. October 04. - 11:52
Legyen már mondjuk kékesfüggö Szívesen mennék megint keresztre. Már ha ez többieknek is megfelel. Db-niek részérõl ok lenne a kereszt azt tudom!
Posted 2007. October 04. - 07:41
Nos, akkor elvileg 14 fõ.
Szombat reggel 9.00
Elõtte körbecsörgök hogy hová (idõjárás függõ)
Szombat reggel 9.00
Elõtte körbecsörgök hogy hová (idõjárás függõ)
Posted 2007. October 04. - 00:09
Hegyrõl lefele egy gyorsasági sztrítbóólt? Sztem hatalmas sportot honosítanánk meg...aztán még lehet a mexse is szervezne nekünk tábort.
Komolyabb: Hangi akkor egy össszefoglalást lécci mert már belekeveredtem a magyar költségvetést megszégyenítõ bonyolultságú tervbe. Hol,mikor,kik!?
hegyrõ le! há majd! mink!(na jó elõbb értettem meg a szukcessziv approximációs A/D átalakítás lényegét szóval kicsit készen vok, elnézést kivánok!)
Posted 2007. October 03. - 21:24
Hegyrõl lefele egy gyorsasági sztrítbóólt? Sztem hatalmas sportot honosítanánk meg...aztán még lehet a mexse is szervezne nekünk tábort.
Komolyabb: Hangi akkor egy össszefoglalást lécci mert már belekeveredtem a magyar költségvetést megszégyenítõ bonyolultságú tervbe. Hol,mikor,kik!?
Posted 2007. October 03. - 20:35
Labdát hozzatok, ebbõl már kijön két kosár csapat :basket:) Vagy nem?
Ha nem, akkor streetballozunk. :matrix: