Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nekem se, esernyõvel is tudok csapatni :)
Eddig amúgy nem esett erre, csak éjszaka 5 csepp

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Multkor is minden körben kimaradt vki.
Nekem nincs gond az esõvel.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Baliék is fixálták a dolgot, 3 - 4 fõ tuti. Úgyhogy nem nagyon van free hely a
kocsin. Marad esetleg a másik autós megoldás, ha nagyon ráizgultak a dologra
(Esõs gatter idõben is megyünk nem?)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Imádom mikor ugy indul a dolog h nem akar senki jönni és a végén meg már nincs hely mert mindenki utolsó pillanatokba gondolja meg magát. Mind1! Akkor ha tudsz vmit Baliékról vagy ürül a kocsin hely akkor szólj.
Mert ha mindenki jön akit eddig írtál akkor inkább azt mondom h tele a kocsi. Mert arra számolni h defektje legyen vkinek v egyéb probléma elég rizikós. Lehet megszaporodnának a késáltal szúrt defektek a csapatba :D
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ja, 15-en voltunk, ha mindenki így marad, akkor csak úgy tudnak beugrani, ha valaki kimarad egy-egy körbõl. (Pl defekt, vagy pihenés, vagy csajozás vagy mittomén). Esetleg úgy tudjátok megoldani, ha õk olyan kocsival jönnek, amire 3-4 keró felfér, és váltott sofõrrel jönnek utánunk, ha meg egy-egy körben a teherautón kevesebben leszünk, akkor felugranak hozzánk.
De még délelõtt szólok Balinak Pestre, mert õ még nem mondott pontos létszámot, tehát 5%esély még van rá hogy felférnek.
(Lefoglalom akkor a gyöngyösi focipályát is, mert ennyi emberrel már rangadót lehet csinálni)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
GAbi lenne egy öngyilkos kérdésem. 3 ember szolt h jönne még talán. Csak sztem nem fogunk elférni az autón. Szted se? Mert 17en már sokan vunk.
Multkor mennyien is voltunk? 15?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ez állat. 20 másodpercnél feladtam
Jó a reflexeknek

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Figyelem!!
Hétvégén csak az szállhat fel a teherautora aki végig jut ezen a teszten 2percig kell csak kibirni:):):):)egy kis reflex játék:)
De aki 2percig kibirja letérdelek elötte:):):)
http://www.b-rainstorm.eu/

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Egyik körben le kellene nézni a K+ ról a K háromszögre egy új nyomot. Brutális lenne? Ha kijárnánk valahol talán lehetne egyet csinálni.
(Ki is találtam hol kellene)
Ja megvenném de nincs hatmagos processzorom ami elbírná.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Köszönöm istenem...irány kereszt akkor. Felteszek elõre vmi vasvillát a túristák ellen vagy plazmapajzsot generálok h már 5 méterre elõttem lepattanjanak. Mondjuk nekem nem volt multkor bajom velük. Lassitottam mikor láttam õket, senki nem próbált meg lerugni a keróról. Remélem megtartják jószokásukat!

Amugy Mexse most adja ki PS3-ra és XBoxra a Kékes downhill 07-et :D Ajánlott megvenni mindenkinek, gyakorlás végett. Ez egy sportparadicsom kezdete...

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Merrr????Ti még nem kaptatok hozzá 3D-s szemüveget??Én már s joystic-ot is megkaptam hozzá..
KEreszt:):)jo lesz,csak a turisták valahogy most elkerülhetnék,hallottam legutobb voltak:)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
6 dimenziós jövõbelátó szemüveggel tudsz rajta csak menni, mert olyan titkos a pálya hogy jelenidõben csak atomfizikusok láthatják szemüveg nélkül.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nem gáz. Legalább jobban ki leszek éhezve Bagolyra.

Legalább majd megyünk a csúcsszuper kékesi Down Hill sípályán is.(Remélem nem titkosított a pálya. Vagy külön speckó szemüveggel lehet látni. :D )

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ollá,

Kocsit lefoglaltam 9-re, de csak 1/2 10 -10.00 óra között tud majd érkezni. A 14 fõ úgy néz ki stimmel.
Ja és Kékes / Kékkereszt lesz, mivel Baliék is oda szeretnének menni, az már 8 ember. (Remélem Szigi, hogy nem gáz annyira)
Tehát Szombat 9.00 - 9.30 Mátrafüred patakparti parkoló.

Haverok Buli Kürtõskalács
Izzítom a tenyér expandert addig :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Legyen már Bagoly. Olyan Bagoly hiááányom van. :cry: Lécciléccciii
Szar idõbe jó Kékes. Idén már nem lesz sok lehetõség Bagolyon tekerni, mert saras lesz.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Legyen már mondjuk kékesfüggö :D Szívesen mennék megint keresztre. Már ha ez többieknek is megfelel. Db-niek részérõl ok lenne a kereszt azt tudom!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nos, akkor elvileg 14 fõ.
Szombat reggel 9.00
Elõtte körbecsörgök hogy hová (idõjárás függõ)

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

Hegyrõl lefele egy gyorsasági sztrítbóólt? Sztem hatalmas sportot honosítanánk meg...aztán még lehet a mexse is szervezne nekünk tábort.

Komolyabb: Hangi akkor egy össszefoglalást lécci mert már belekeveredtem a magyar költségvetést megszégyenítõ bonyolultságú tervbe. Hol,mikor,kik!?

hegyrõ le! há majd! mink!(na jó elõbb értettem meg a szukcessziv approximációs A/D átalakítás lényegét szóval kicsit készen vok, elnézést kivánok!)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Hegyrõl lefele egy gyorsasági sztrítbóólt? Sztem hatalmas sportot honosítanánk meg...aztán még lehet a mexse is szervezne nekünk tábort.

Komolyabb: Hangi akkor egy össszefoglalást lécci mert már belekeveredtem a magyar költségvetést megszégyenítõ bonyolultságú tervbe. Hol,mikor,kik!?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Labdát hozzatok, ebbõl már kijön két kosár csapat :) :basket:) Vagy nem?

Ha nem, akkor streetballozunk. :matrix: