Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
mit szólnátok 2 hét múlva hétvégén egy bringázáshoz (aszem ápr. 12-13 hétvége)? megprobálom összeszedni a debreceni csapatot...
üdv: Balázs

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

na milyen volt a 7vége? volt tekerés? ha most 7 végén is lesz akkor lehet h megyek én is ha tudok

Nekem sajnos most ki kellett hagyni, mert össze kellett locsolnom az uj váltóra a pénzt. :)
Nem tudok róla, hogy most 7végén lenne, majd körbe kérdezõsködöm h kinek van kedve, és ha vagyunk elegen(10fõ fölött) akkor mehet a buli.
Szorgalmasan figyeld ezt vagy DH/4X/DS versenyek idén topicot szoktam szólni, ha van vmi jó kis bringázás. ;)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
na milyen volt a 7vége? volt tekerés? ha most 7 végén is lesz akkor lehet h megyek én is ha tudok

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Vasárnapra tervezzük és valszeg Bagolyra. Küllõék és Békáék is mondták h jönnének. De mondjuk ha van rá igény akkor szombaton is mehetünk.
Hallgattad ma a Tilost?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Szigi, melyik nap lesz? Hány ember van már, hová tervezitek?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Hétvégén felszállítás a Mátrába! Aki jönni szeretne az jelezze!

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
köszike
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

Csõ
Szombaton megyek a mátrába (MEXSE DH edzés lesz), de mivel nem vagyok helyi nem ismerem Mátrafüredet. Tudna valaki küldeni egy térképet, vagy leírást a helyrõl? (valami "patakparti parkolót" keresek)

gyöngyösrõl 24-es úton kell kimenni mátrafüredre. a kösségbe beéréskor egyenes az út, majd lesz egy nagy balkanyar, utánna pedig sztem kb. 3 vagy 400 méterre lesz jobbra egy utca ami kicsit lejt lefelé és ott kell kicsit lefelé menni és ott a parkoló kb. 30 méterre

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Csõ
Szombaton megyek a mátrába (MEXSE DH edzés lesz), de mivel nem vagyok helyi nem ismerem Mátrafüredet. Tudna valaki küldeni egy térképet, vagy leírást a helyrõl? (valami "patakparti parkolót" keresek)

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
most vasárnap?
:S
én csak a jövõ hétvégén tok elmenni...
bazzeg...
azért kösz az infókat:)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

hát lennék én bevállalós, de merevgéppel azért nem annyira...:)
A kék+ kövesebb???!!! kõbõl áll az egész?XD már csak azárt mert az eged dh után is bedurrant a karom, pedig a drop-off mindent kimozog...
persze, én is néztem videót egedrõl, azon nem vészes... csak élõben...XD
utóbbiak küzül melyiken van a legkevesebb kõ? ill. miket tartalmaz? (northshore, utátugrás, wallride stb), jah és pontosan hogy találom meg, mert nem vagyok helyi...?

Gyakorlatilag jól mondod jah. Nagyjából kõbõl van az egész. Itt tuti h be fog durranni a karod. Épített elemek nincsennek és nem is lehetnek, mert az erdészet nem ad rá engedélyt. :) De jó ez így is. ;) Vasárnap mi is megyünk bringázni (pontosabban én sofõrködöm, mert nincs bringám), és ha szerencsétek van akkor találkozunk, és felfértek majd a teherautóra. (Persze ez pénzes dolog)
Ha épített dolgokat szerenétek akkor menjetek Bagolyírtásra. Mondjuk ha még nem jártatok még ott, akkor azt egy kicsit macerásabb megtalálni. Mondjuk az sincs kizárva hogy vasárnap átruccanunk oda is. :)

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Egeden még nem voltam, csak videokat láttam róla, de ami késik az nem mulik! :)
Sztem egyáltalán nem hasonlít a kék+ egedre. (Így videorol) Sokkal kövesebb és sziklásabb. Ezenkívül még a kék 3szög, a piros csík amik még nekem nagyon bejönnek. Ha bevállalós vagy, akkor még mehetsz a Rákóczi túristaúton is. (Az a déli és az északi sípálya között indul, asszem talán sárga csík a jelzése.)

hát lennék én bevállalós, de merevgéppel azért nem annyira...:)
A kék+ kövesebb???!!! kõbõl áll az egész?XD már csak azárt mert az eged dh után is bedurrant a karom, pedig a drop-off mindent kimozog...
persze, én is néztem videót egedrõl, azon nem vészes... csak élõben...XD
utóbbiak küzül melyiken van a legkevesebb kõ? ill. miket tartalmaz? (northshore, utátugrás, wallride stb), jah és pontosan hogy találom meg, mert nem vagyok helyi...?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Szasztok! nemsokára megyünk a Mátrába, valószínûleg a Kék-Kereszt-re, de szeretném tudni, mire számítsak... Ha volt közületek ott valaki, mesélhetne róla, ill. a képeket is szívesen fogadom a rider69@freemail.hu e-mailre.
Persze ez még nem biztos... tudtok esetleg még olyan pályát, ami hasonlít az Eged-hegyire?
Elõre is köcc

Egeden még nem voltam, csak videokat láttam róla, de ami késik az nem mulik! :)
Sztem egyáltalán nem hasonlít a kék+ egedre. (Így videorol) Sokkal kövesebb és sziklásabb. Ezenkívül még a kék 3szög, a piros csík amik még nekem nagyon bejönnek. Ha bevállalós vagy, akkor még mehetsz a Rákóczi túristaúton is. (Az a déli és az északi sípálya között indul, asszem talán sárga csík a jelzése.)

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Szasztok! nemsokára megyünk a Mátrába, valószínûleg a Kék-Kereszt-re, de szeretném tudni, mire számítsak... Ha volt közületek ott valaki, mesélhetne róla, ill. a képeket is szívesen fogadom a rider69@freemail.hu e-mailre.
Persze ez még nem biztos... tudtok esetleg még olyan pályát, ami hasonlít az Eged-hegyire?
Elõre is köcc

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
sokkal - sokkal jobb lesz :)
Kellemes ünnepeket minden ridernek akikkel együtt dorbézoltuk át ezt a szezont :)
Jövõre ugyanitt ;)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

A jövõ évi szezon sokkal jobb lesz! ;)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Minden gyöngyösi és környékbeli Dh-snak (fõleg akikkel nyáron együtt toltuk az ipart) Kellemes Ünnepeket és Boldog Új évet!

Remélem a jövõ évi szezon legalább ilyen jó lesz mint az idei volt!

Jövõre találkozunk!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Fincsi volt az. bírta is mindenki :D

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Tom, olvastam már. Érdekes dolgok ezek.. De a pizza legalább jó volt, csak az a fránya erõspaprika ne lett volna. :D

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Egy gyöngyösi vacsora visszhangja ;)
De azért jót bringáztunk :)

http://dalmamag.hu/a...o-cry/#comments