júúj, kex azért ne szúrd már le ennyire...énis majdnem megvettem egy ilyet de inkább a BB5 mellett döntöttem:D:D:D nem mindenkinek telik saintre hát jah...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Unique C Force mechanikus tárcsafék
Started by
fishkiller
, 2006. June 05. 20:30
Posted 2007. January 30. - 16:26
Posted 2006. November 08. - 22:51
Hát azért nem:D de monyuk igaz h iszonyat sz@r de azért fékkezni lehet vele.ja és def nem mindenkinek tellik saint re:D
jolvan nem azért mondtam!
Posted 2006. November 08. - 22:16
Hát azért nem:D de monyuk igaz h iszonyat sz@r de azért fékkezni lehet vele.ja és def nem mindenkinek tellik saint re:D
Posted 2006. November 03. - 23:03
ilyen fékekkel szerelik a tesco bike-okat is...
ilyen fék van az ebike-on 4e-ért!
hát sztem ennél a féknél még öreganyám csepel-jén is jobb a patkó-fék... :clap:
ilyen fék van az ebike-on 4e-ért!
hát sztem ennél a féknél még öreganyám csepel-jén is jobb a patkó-fék... :clap:
Posted 2006. November 03. - 14:22
Hát nekem az öregebbik van:Dvagyis a tektro.(nem én vettem, csak kaptam) de hát h is monyam sz@r fék.a pofák mindig elálitódnak adogolni nem nagyon lehet fékkerõ hátul épp h megfelel elõl még az 5 éves kistesómnak is kevésXD
De monyuk ennyi pénzért nem is csodálom.
De monyuk ennyi pénzért nem is csodálom.
Posted 2006. June 07. - 19:10
hülye kérdésre milyen választ vársz?Hé! Bocs! Alaphelyzetben szar helyre nyomtam a témát. Ha valakinek nincs egy kérdésre értelmes válasza a hülyeséget tartsa meg. Ennyi.. Ezt a témát itt le is zárom.
amúgy szerintem rajtad kívül nem sok ember vett/fog venni ilyen trágya féket, úgyhogy jó beszélgetést magaddal. majd írd meg milyen volt
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2006. June 07. - 18:16
Hé! Bocs! Alaphelyzetben szar helyre nyomtam a témát. Ha valakinek nincs egy kérdésre értelmes válasza a hülyeséget tartsa meg. Ennyi.. Ezt a témát itt le is zárom.