Sziasztok!
Van valakinek egy db fölösleges 180mm Is elsõ hayes adaptere? Verseny elõtt ki szeretném cserélni a tárcsámat...
Hosszab csavar és kb 1 centi távtartó megteszi.én hónapokig így mentem.
Bocs,ezt már írták.Jó versenyzést mindenkinek!
Sziasztok!
Van valakinek egy db fölösleges 180mm Is elsõ hayes adaptere? Verseny elõtt ki szeretném cserélni a tárcsámat...
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
én is rá tippelnék:)nekem van egy titkos favoritom a solora, kiváncsi vagyok mit alakít majd...
(http://soloszabi.blogspot.com/)
ha õ az Umbi, akkor nem szóltam
A pulzuszónákban vagy az elméleti rangsorban?én nem bízok ezekben az elméleti dolgokban
A sebesség mindent megold.
Csak rajtad múlik. Ha a zónában maradsz menni fog.
A Bálintnak, az Umbinak és neked kell a dobogóra állni.
én nem bízok ezekben az elméleti dolgokbanCsak rajtad múlik. Ha a zónában maradsz menni fog.
A Bálintnak, az Umbinak és neked kell a dobogóra állni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Csak rajtad múlik. Ha a zónában maradsz menni fog.remélem végig bírok menni... :chin:
A sebesség mindent megold.
remélem végig bírok menni... :chin:Meg nagyon várom a versenyt. Remélem a dobogót elcsípjük.
Nem értem én ezt... hogy pl. a Szegedi KSC mióta hobby, meg a Gödöllõi Sport Klub is, mikor mindenkinek van licence(legalábbis a GSK-ban...).
Nem értem én ezt... hogy pl. a Szegedi KSC mióta hobby, meg a Gödöllõi Sport Klub is, mikor mindenkinek van licence(legalábbis a GSK-ban...). Na majd valakire rá kell akadni holnap a verseny elõtt.
De egyébként: iMaty jóvoltából lesz Hozé lámpám, aminek nagyon örülök!
Meg nagyon várom a versenyt. Remélem a dobogót elcsípjük.
Meki, kivigyem a 24h-ra amit õrizgetek neked tavasz óta? Kell még?
160-as adapert ki tudod egészíteni 180-asra 1 cm alátét szükséges csak hozzáVan valakinek egy db fölösleges 180mm Is elsõ hayes adaptere? Verseny elõtt ki szeretném cserélni a tárcsámat...
Sziasztok,
Egy sárbingát szeretnék kölcsönkérni XT szettel
Sziasztok,
Egy sárbingát szeretnék kölcsönkérni XT szettel