Annyival bizony már gyönyörûen!..szerintem fogok látni kb .:1200 lumennel

Annyival bizony már gyönyörûen!..szerintem fogok látni kb .:1200 lumennel
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
petzl myo xp 3 év gari van hozzá
Petzl Myo XP fejl
Az a 150 lumen amit írnak róla, még valamicske megvilágítást ad is,petzl myo xp 3 év gari van hozzá
Petzl Myo XP fejl
Tudnátok ajánlani vmi erõs fényû lámpát ami a versenyen megfelelõ.A tavalyi nagyon szar volt ezért idénre vmi komolyabbat tervezek. Ha jól tudom a Hozé lámpák egyedi készítésûek, esetleg lehet vhonnan szerezni vagy ez teljesen lehetetlen?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Tavaly egy Hozé lámpával mentem IMaty jóvoltából. Tökéletes volt. A rázkódás miatt kimozdult néha a kábel, de ezt könnyen meg lehet oldani.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Villogó hátra Cateye marad.
Pontosan ezt akartam én is hozzá tenni mint fényben gyakorlott,Nekem kicsit mas a velemenyem. Fejlampaval (Hoze-lampa) mentem tavaly, es nagyon jo volt. Oda vilagit, ahova a fejed forditod, es nem arra amerre a kormanyod all. Ez nagyon nagy elony. A poros reszeken pedig inkabb eled nezz, mint tavolba. Sokat szamit. A lefeleken kb. ugyanolyan tempot tudtam menni mint nappal.
Olyan kérdésem volna,hogy a 24h-ra.Milyen lámpát ajánlotok?Kormányra szerelhetõt vagy fejlámpát.
Van mind a kettõ.Milyen márkát?Akkusat,elemest?Köszi!