Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nekem is ilyen rémlik, hogy 80 kört akik elérték nevezéskor prioritást élveznek.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Sztem nagyon rosszul emlékeztek. Én úgy emlékszem, hogy aki 80 kör fölött ment az soron kívûl nevezhet tehát õ nem kaphatja azt a választ, hogy "betelt a kvóta nem nevezhet". Ebben az országban nem kapsz ingyen semmit;)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Köszi, Repülõkakasok!
Már rajta vagyok az ügyön! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Kaptam egy mailt Leveleki Tündétõl Sportaktívtól.
levelekit@sportaktiv.hu
Õ foglalkozik a nevezésekkel, lehet "zaklatni" ezzel kapcsolatosan.
kaklac

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Nekünk meglett a 80 kör. Akkor merre érdeklõdjek tovább? :)

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Ha jól tudom, tavaly az volt az ígéret az eredményhirdetéskor, hogy akik legalább 80 kört mentek, azoknak ingyen lesz a nevezés idén. Nekem csak 77 sikerült :-( szólistaként...
Olvasnivaló, tapasztalatok...
2008 szeptember
2009 szeptember
X-iont oldalán pedig Baros Bálint, deviantmtb oldalán pedig Papp Dénes tollából olvashattok sok hasznosat, fõleg akik szólóban, duóban nyomják.
üdv Kakas László KTM-Erste Leasing, de 24 óráson FLYING ROOSTERS RACING TEAM.
kaklac

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Ezt erõsítsd meg....
Team Heavy Pedál Szeged

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Halihó!

Én és kedves csapatom a tavalyi 24 óráson dobogón végeztünk és valami olyasmi dereng nekem, hogy a dobogós csapatoknak olcsóbb lesz idén a nevezés, mivel ez egy jubileumi verseny lesz.
Mondjátok azt, hogy jól emlékszem! ;)

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hát nem kapkodják el a nevezések elfogadását és vissza jelzését.
Egy hete beszéltem velük telcsin.Mondták szabin voltak ezért nem néztek a rendszerre,de most már kézbe veszik a dolgokat!
Azóta semmi váltózás.:(

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Valamit olvastam egy lámpáról, 2600,- az Aldiban..
A leírtak szerint szûk fénye van vagyis csak fejen használható.
Nem hú de.. reflektor de a semminél jobb lehet, ha valakit ezzel az infóval ki tudok segíteni.
"Aldi-ban járt valaki? 2600-ért adják a vém dobozos 3Wattos Cree ledes lámpát. Legalábbis a felirat szerint olyan. "
IT Fórum - Terminal.Hu - Téma megtekintése - BringaVilágítás házilag ("LED lámpa")

..mivel nem láttam csak olvastam róla ezért mindenki önmaga döntse el, tudja-e használni.
Szerintem tépõzárral vagy akár ideiglenesen szigetelõ szalaggal is felterhetõ a sisakra arra az alkalomra.

Túl sokat szarakodtok ezen a lámpa kérdésen..nekem elég volt egy Energizer fejlámpa...rendesen láttam vele,csak elem kell bele nem akku
Team Heavy Pedál Szeged

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Valamit olvastam egy lámpáról, 2600,- az Aldiban..
A leírtak szerint szûk fénye van vagyis csak fejen használható.
Nem hú de.. reflektor de a semminél jobb lehet, ha valakit ezzel az infóval ki tudok segíteni.
"Aldi-ban járt valaki? 2600-ért adják a vém dobozos 3Wattos Cree ledes lámpát. Legalábbis a felirat szerint olyan. "
IT Fórum - Terminal.Hu - Téma megtekintése - BringaVilágítás házilag ("LED lámpa")

..mivel nem láttam csak olvastam róla ezért mindenki önmaga döntse el, tudja-e használni.
Szerintem tépõzárral vagy akár ideiglenesen szigetelõ szalaggal is felterhetõ a sisakra arra az alkalomra.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Szerintem nem uniós elõírás, hanem európa kupa vagy valami ilyesmi lesz az idei 24órás és annak vannak ilyen követelményei.

A felreertesek elkerulese vegett: szandekosan irtam Europai Uniot, mivel az EU. ennek a roviditese amit Lusta Tomzsi irt. Nyilvan semmi koze a versenyhez, viszont azt jo lenne tudni, hogy milyen szovetseg szabalyait kell figyelembe venni. Esetleg UCI? Van kulon europai szovetseg? Igy nem tudunk utananezni...

Az tényleg érdekes lenne ha a természet kedvelõ beringásokért megerõszakolnák az éjszakát.
Akkor már ki lehet betonozni az utat, vontató kötél is futhatna körbe mint a vizisí pályánál
és azt is ki írhatnák, hogy vidámpark.

Balu!

Ezen jot rohogtem. :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Akkor mi nyertünk! :) Nálunk a lámparaktárban van jó néhány 24KW-os lámpa, na meg pár 20Kw-os, 18, 12, inkább nem is folytatom, az egész erdõt nappallá tudnánk tenni...
:D

De nem értem én ezt az uniós elõírást. Minek? Miért baj az ha nincs kivilágítva? Ez benne a pláne. Gondolom az 50km-es éjszakai túráknál sem lesz kivilágítva az erdõ?!

Akár csak nálunk.. ; )
Team Heavy Pedál Szeged

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Az tényleg érdekes lenne ha a természet kedvelõ beringásokért megerõszakolnák az éjszakát.
Akkor már ki lehet betonozni az utat, vontató kötél is futhatna körbe mint a vizisí pályánál
és azt is ki írhatnák, hogy vidámpark.

..az azért vicces gondolat, hogy végig kivilágítják az utat. Elvenné a természetes dolog lényegét.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem nem uniós elõírás, hanem európa kupa vagy valami ilyesmi lesz az idei 24órás és annak vannak ilyen követelményei.

A sebesség mindent megold.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Lehet hogy az fog nyerni aki a legerõsebb lámpát ajánlja fel a pálya kivilágítására:)

Akkor mi nyertünk! :) Nálunk a lámparaktárban van jó néhány 24KW-os lámpa, na meg pár 20Kw-os, 18, 12, inkább nem is folytatom, az egész erdõt nappallá tudnánk tenni...
:D

De nem értem én ezt az uniós elõírást. Minek? Miért baj az ha nincs kivilágítva? Ez benne a pláne. Gondolom az 50km-es éjszakai túráknál sem lesz kivilágítva az erdõ?!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Felraknak 5 méterenként a fákra 1W-os LED-eket

Vagy ilyet lefektetnek a nyomvonalra:60 led/m Ultra Bright Milky WW - Tronix Decorative Lighting

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
igen nem mindegy izo vagy izzó :D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Lehet hogy az fog nyerni aki a legerõsebb lámpát ajánlja fel a pálya kivilágítására:)

csak nehogy kevés legyen az izó, izé az izzó , vagy mi :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!