Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

zsolty99

zsolty99

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hol találok képeket a 2012-es 24 órásról?

Komoly volt a meleg és a por, éjszaka mintha ködben mentünk volna!
Gratulálok mindenkinek akik végig csináltuk!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts

Nekem tetszett a pálya, bár valóban lehetett volna jobb is. A szervezés kritikán aluli volt. A nevezési díjért mit kaptunk? 3 napi belépõt a zánkai gyerektáborba. A speaker megint szar volt mint mindig. Jövõre a csapat nevünk Speaker killer lesz :D(lenyúlni tilos!!!!!) Nekünk se defektünk se mûszaki hibánk nem volt. Egy ötletem viszont lenne. Meg lehetne csinálni jövõre, hogy minden csapattagnak névre szóló chipje lenne. Mindenki tudná mennyit tekert és mennyi idõ alatt. Lehetne hozzá írni egy programot is ami online nyomja ki egy kivetítõre az aktuális eredményeket. Az már csak apróság, hogy lehetne figyelni hogy egyszerre két chip ne legyen kinn a pályán, vagy lenne egy csapat chip is.
Ezeket a sérelmeimet félre téve(A magyar kerékpáros versenyek színvonala így is folyamatosan csökken.) jól éreztem magam, jót tekertünk:) Gratulálok mindenkinek!!!!!

Hmmm...a én vagyok a "szar" szpíker...nem szeretnék kötözködni, de a kritika akkor az, amikor van mögötte egy magyarázat és egy javaslat a a változtatás irányára..."a szar volt a szpíker mint mindíg" egy picit szivenütött, de természetesen nem tetszhet mindenkinek az én stílusom, fõleg azért is érdekes mert ketten Pisti sportújságíró barátommal és kollégámmal dumáltunk...a "speaker killer" nagyon találó, de ez ha már itt tartunk (sajna) annyit jelent: hangszórógyilkos...
...nem tudom, te aki ezt ilyen kedvesen itt nyilvánosan felhoztad e témát, vajon szpíkeltél-e egy rendezvényt is...természetesen ha igen, akkor szívesen elmegyek s megnézem-hallgatom, hogy tanulhassak, mert 40-évesen ( Pisti 60 ) sem szégyen a tanulás...és nem is tartom magam profi moderátornak, bár sok sportág versenyzõi valamiért azt hiszik :)
...nem ez a szakmám, a hangosítás és dumálás egy hobby...bár 24órán keresztül, nem egy leányálom...
...nomeg ha nem haragszol, s ha már személyeskedni kezdtél: TE jó. bringás vagy? ...mert ha igen akkor le a kalappal, de ha nem, akkor meg mi keresel egy versenyen?
...továbbiakban nick nevem alatt ott a mail címem...
más:
...nem volt jó a rendezés? ok a pálya valóban nem az volt amit leírtak, de ha jól emléxem ezt a rendezõk be is jelentették, az okokra nem emléxem...de itt a 24 óra teljesítménye a lényeg...
...mi nem volt még jó?
...volt mindenhol világítás, nomeg folyamatos 220, egy villanyász team-el...
...az idõmérés hibátlan, pontos, folyamatos volt...
...a pálya a vihar után is összeállt, nem kevés rendezõ pakolta össze, hogy 4:00-kor újra lehessen rajtolni...
...az infok folyamatosak voltak...
...az isotoniás italszponzorrol nekem is megvan a véleményem...ruppótlan sztem.
...volt mentõ, amikor meg nem, akkor az én autóm és drága feleségem fuvarozta a sérülteket az egészségházba...
...a kaja tök jó volt! és jó sok!
...a helyszín állat!
...tehát kissé értettlenül állok a "szar rendezés" kijelentés elõtt...én már voltam szar rendezvényen...az nem ilyen...

sporttársi üdvözlettel: Bíró Ádám hobby szpíker, nívódíjas hangszerkészítõ, gitár és hegedû javító, a Liszt Ferenc Zenemûvészeti Egyetem vigáztató mestere
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Defektekben gazdag verseny volt!

Felütés vagy szúrás?

Nekem sokkal jobban tetszett a tavalyi pálya, de ezt is megszoktam pár kör után. :-)
Gratulálok a résztvevõknek! A meleg és a por nem könnyítette meg a dolgunk! Még jó hogy legalább a víz közel volt! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

A megszakítás szerintem is jogos volt. Kimondottan jól és jókor reagáltak a szervezõk!

Hát igen. Pont akkor mentem le a letörésen, mikor az elsõ széllökés jött. Elindultam, popsi hátra és egyszer csak nem láttam semmit. Egy pillanat és tudtam is tovább menni, bár majdnem elcsúsztam, amikor kijöve a híd elöl megint egy széllökés, ami kis sivatagi homokvihar feelinget adott. Amikor a Bólyák repkedtek, akkor megfordult benne, hogy visszamegyek, mert ez kint sem lesz vicces, de aztán mentem tovább. Legalább nyomtam neki :)

A pálya nekem nagyon tetszett, keveseknek okozott problémát leküzdeni a technikás részeket. Aki nem, az meg le tudott úgy futni, hogy ne akadályozza a többieket. Ezzel volt gond, de csak az elején. Egy csapattársam élete elsõ monti versenyén volt itt. A letörésnél minden esetben lefutott és ment 8 alatti kört is. :)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
A megszakítás szerintem is jogos volt. Kimondottan jól és jókor reagáltak a szervezõk!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Igen.Sajnos vagy nem kicsit XC-s re sikeredett pálya jobban széthúzta a mezõnyt, nagyobb különbségeket szülve.. 25-30 m szint körönként...Viszont a éjszakai megszakítás jogos volt...
Team Heavy Pedál Szeged

Koty

Koty

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Én is a képekre vadászok, avatart szeretnék cserélni :)

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Mindenkinek gratulálok, mi jól éreztük magunkat.
Képek vannak már valamerre?

Koty

Koty

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Nagyon jól éreztem magam. Na jó, nulla alvással a délelõtt 9 óra körüli köröket, nem pont úgy élveztem, mint az éjjelieket :)
A pálya sokkal jobban tetszett, mint a tavalyi - de ez ízlés dolga.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

ezért sem mentél 4 óránál többet? :)

Ennyit bírt a szemem. Hiába mostam meg, egy darabig még tiszta szemüveggel is homályosan láttam foltokban.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem tudja valaki, hogy miért lett a kiírásban szereplõ 4km körüli pályából 2,8km hosszú és a szint hogy csökkent le 20-25m-re 50-60-ról? Ezekrõl egy büdös kukkot nem mondott a mélyentisztelt szervezõség. Ha nevezek akárhol egy hosszútávú maratonra, ami mondjuk 120km/3000m és végül csak 80km/1000m-t mutat az óra, akkor át vagyok-e b@szva, ha élõ disznót veszek, de csak egy félbehasítottat hoznak kibelezve, akkor...?

Oké, hogy az elõbbi adatokkal jóval több embert lehet elcsalogatni, de nem azt kaptam a pénzemért amire befizettem és eddig még a minõségrõl nem esett szó.

ezért sem mentél 4 óránál többet? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Nekem tetszett a pálya, bár valóban lehetett volna jobb is. A szervezés kritikán aluli volt. A nevezési díjért mit kaptunk? 3 napi belépõt a zánkai gyerektáborba. A speaker megint szar volt mint mindig. Jövõre a csapat nevünk Speaker killer lesz :D(lenyúlni tilos!!!!!) Nekünk se defektünk se mûszaki hibánk nem volt. Egy ötletem viszont lenne. Meg lehetne csinálni jövõre, hogy minden csapattagnak névre szóló chipje lenne. Mindenki tudná mennyit tekert és mennyi idõ alatt. Lehetne hozzá írni egy programot is ami online nyomja ki egy kivetítõre az aktuális eredményeket. Az már csak apróság, hogy lehetne figyelni hogy egyszerre két chip ne legyen kinn a pályán, vagy lenne egy csapat chip is.
Ezeket a sérelmeimet félre téve(A magyar kerékpáros versenyek színvonala így is folyamatosan csökken.) jól éreztem magam, jót tekertünk:) Gratulálok mindenkinek!!!!!

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Nem tudja valaki, hogy miért lett a kiírásban szereplõ 4km körüli pályából 2,8km hosszú és a szint hogy csökkent le 20-25m-re 50-60-ról? Ezekrõl egy büdös kukkot nem mondott a mélyentisztelt szervezõség. Ha nevezek akárhol egy hosszútávú maratonra, ami mondjuk 120km/3000m és végül csak 80km/1000m-t mutat az óra, akkor át vagyok-e b@szva, ha élõ disznót veszek, de csak egy félbehasítottat hoznak kibelezve, akkor...?

Oké, hogy az elõbbi adatokkal jóval több embert lehet elcsalogatni, de nem azt kaptam a pénzemért amire befizettem és eddig még a minõségrõl nem esett szó.

A pálya biztos jó valamire, de nem 24órásra. 1órás cross jellegû mókázni kiváló, de itt nem csak az állóképesség dönt, hogy ki hol végez soloban.
Ha egy éppen arató kombájn mögött tekertem volna, akkor sem megy több por a szemembe. Ehhez hozzátéve, hogy alig volt árnyék és pálya egyik harmada "szántó", másik harmada sittlerakat, nem mondanám azt sem, hogy nem rázott; oké, a 8órás szintjét nem érte el, de ne az legyen idéntõl az elérendõ szint.

1 jó dolog volt csak, az ingyen gyümis sör, de csak ezért nem valószínû, hogy elmegyek bringával szántani, megvakulni és megfõni.

Kb. egyetértek, nem errõl volt szó, a pálya pedig ezzel a rövidséggel, nulla árnyékkal korántsem volt élvezetes, legalábbis számomra, kérném vissza legalább a tavalyit.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts
h_geri,
Az exceles eredménylistában megvannak a körönkénti idõk is, ott megtalálod. Tanulságos, amúgy... :)
Tempo Sport
---
Én nagyon jól éreztem magam, tetszett a pálya, sikerült egyenletes idõket menni, jó volt az éjszaka. Kezdõ versenyzõként sokat tanultam.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

A pálya biztos jó valamire, de nem 24órásra. 1órás cross jellegû mókázni kiváló, de itt nem csak az állóképesség dönt, hogy ki hol végez soloban.
Ha egy éppen arató kombájn mögött tekertem volna, akkor sem megy több por a szemembe. Ehhez hozzátéve, hogy alig volt árnyék és pálya egyik harmada "szántó", másik harmada sittlerakat, nem mondanám azt sem, hogy nem rázott; oké, a 8órás szintjét nem érte el, de ne az legyen idéntõl az elérendõ szint.

1 jó dolog volt csak, az ingyen gyümis sör, de csak ezért nem valószínû, hogy elmegyek bringával szántani, megvakulni és megfõni.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

kivételesen egy sem volt :)

Mi azzal nyitottunk. El is úszott a jó eredmény :( De nagy hajtás lett belõle :)
Kíváncsi lennek milyen kört mentem, mikor megjött a vihar. Igencsak siettem befelé, látva a villámokat :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

kivételesen egy sem volt :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts
Egyet kell értsek, Jó kis verseny volt. Én rosszabbra számítottam, de végül egész élvezhetõ pályát hoztak össze, különösen a második fele. Az a letörés érdekes volt, sajna ott estek páran. Remélem ettõl még nem veszik ki jövõre.

rako

rako

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Akkor megnyugodtam.. nem a mi gumijainkkal voltak gondok.. Nekünk is volt 2 defektünk.. Sajnos ezek körökben mérhetõek.

Gratulálok minden résztvevõnek! Jó kis verseny volt, élvezetes pályával. Külön Gratuláció az egyéni és duó indulóknak, a csinos és kitartó hölgyeknek fõként :) És persze az egykerekû és "Long Vehicle" Bicajokról sem megfeledkezve!
Verseny filozófiám: felfelé ésszel, lefelé ami belefér :)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts