Ahogy beértem rögtön öltöztem is át száraz ruhába, illetve a reggeli után volt egy forró zuhany, na az újjávarázsolt

A 2 óra alvás is fûtött szobában, ágyban volt, ebbõl szerintem jövõre sem engedek, hideg van már nekem sátorban...
Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.
Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.
...az egyik a ColorStar, a másik CasioSamples....örülök h tettszett...
Mi volt a rajtszámod?
(DSLR és vaku is volt nálam ;-) )
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ádám, melyik volt az a magyar csapat akiket éjjel játszottál s itthon nem adták ki a lemezüket mert nem voltak egy Dollyroll, ellenben Japánban igen...
De, engen is érdekelnek, jó képek!Ahol volt reklám a sportaktiv honlapján hogy hivatalos fotók, azoknál is még a tavalyiak vannak fenn...
Meg engem is sürgettek aztán nem is érdekel senkit
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Meg engem is sürgettek aztán nem is érdekel senkit
Engem is felényképeztek vhol de nincs egyik között sem
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Én ezt nem értem. Annyi fotós volt mindenhol. Hol vannak a képek? Eddig 3-at találtam magamról.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A sebesség mindent megold.
Én ezt nem értem. Annyi fotós volt mindenhol. Hol vannak a képek? Eddig 3-at találtam magamról.
Nomeg videós is volt jónéhány.
Csak néhány.
A velo.hu-tól nem fotózott senki?
MC Pite: Jó szomszédjai voltatok a Merkaptnak, bocs, ha néha zavartunk titeket... Ja és el ne felejtsd SHIMANO NEIN, Danke..... Csak Sram!