Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Legalább mentél volna egy pályacsúcsot :D

Adtál egy tippet! Jövõre nyakörvként felteszem a németjuhászomra a chipet, szalonnát kötök a cubeos hátára és összetettben második hely biztosítva:D

Ha mehet fiú a lánycsapatnak miért ne mehetne kutya az ember helyett? Aztán óvjatok ha tudtok

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Azért nem biztos, hogy nem kapott volna el a szívroham, ha elkezd szaladni a bringa után csak úgy spontán lelkesedésbõl. :o

Legalább mentél volna egy pályacsúcsot :D

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Azaz, ír farkaskutty, szívem csücske. Ahol régen laktam, ott is volt kettõ az utcában. Kenyérre lehetett õket kenni.

Azért nem biztos, hogy nem kapott volna el a szívroham, ha elkezd szaladni a bringa után csak úgy spontán lelkesedésbõl. :o Gondolom simán halálra nyalogatja az embert egyébként. :)

off vége...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

A kutya egy ír farkaskutya volt szerintem, más néven ír farkasölõ. Pont kerékpáros versenyre való jószág, elõsegíti a gyorsabb tekerést. :D

szerk.:ilyen ni

Azaz, ír farkaskutty, szívem csücske. Ahol régen laktam, ott is volt kettõ az utcában. Kenyérre lehetett õket kenni.
Ausztria, Kenguruk földje!

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
nekünk volt olyan, hogy nem volt kint váltó és be kellett menni a sátorhoz szólni, hogy valaki tolja ki magát a pályára. 1 ilyen esetben amikor Ádámék elõtt mentem el akkor hallottam csippanni a csip mérõt, de a köreink száma stimmelt. Lehet, hogy ezt kellene megnézni jövõre, hogy ahol be tud mérni a detektor, ott ne legyen közlekedési utvonal. Vagy a fahid tetejére ugy, hogy lefelé árnyékoljon vagy valami mást kitalálni. Ezt rábizom a rendezõkre. Igy az ilyen 1:30-as és hasonló körök is megszünnének. Ugyanakkor ez az átvágunk a pályán a szallagok alatt, nekem nagyon nem jön be. Ha már kimentem/ünk akkor tekerjünk. Mi értelme az egésznek, ha csak igy tud valaki jobb helyezést elérni. Aki kamuzni/blöffölni akar, az játszon pókert Kordáéknál.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
A kutya egy ír farkaskutya volt szerintem, más néven ír farkasölõ. Pont kerékpáros versenyre való jószág, elõsegíti a gyorsabb tekerést. :D

szerk.:ilyen ni
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
MeridaMan! kössz a képeket! ment a p.ü.!

én is meglepõdtem az 1:30-as idõeredményen:D, amit valaki produkált este tájékán...

a végén mi is kulacsot adogadtunk, szerencsére senki nem hagyta el... de én kétszer is elhagytam a kulacsomat... tele Peerotonnal, ami nem esett jól:(

egyszer körbejártam a pályát... megtaláltam, de koromsötétben nem fogok mégegyszer 4km-t gyalogolni:D

egyébként én egy Hauser 3ledessel mentem(Bolhán 1500"helyi pénzegység)(kormány), meg vettem ott egy Varta fejlámpát(2500,-Ft), az is 3ledes volt, és együtt elég jól világítottak... erre mit nyerünk? egy ugyanolyan Varta fejlámpát, mint amilyet vettem... na most már 9lednyi fényerõm van! :D

én csak messzirõl láttam azt az ebet, de azt hittem, hogy valami optikai csalódás...:D szerintem valami Dog fajta...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

engem nem érdekel ki hogy csal, viszont vannak, akik komolyan készülnek 24órásra. miattuk én is szóltam volna, ha ilyet látok, de nem láttam

az a hatalmas szürke kutya milyen fajta is volt? mondták, csak elfelejtettem

Nemtudom, de akkora volt mint én a bringán:D..mikor megindult felém kicsit megijdetem:D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Még reggel ( világosban) is találkoztam olyanokkal akik úgy gondolták, hogy fontosabb a jobb eredmény mint 1 jó kis tekerés......ami nemjó:S:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
engem nem érdekel ki hogy csal, viszont vannak, akik komolyan készülnek 24órásra. miattuk én is szóltam volna, ha ilyet látok, de nem láttam

az a hatalmas szürke kutya milyen fajta is volt? mondták, csak elfelejtettem

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Az orrom elõtt jött ki egy srác a pályáról és ment vissza nem sokkal arrébb, levágva egy szép nagy hurkot... ..a fõkaput a körforgalommal összekötõ utat kétszer is kereztezte a pálya, na ott sikerült neki...
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Egy ilyenre én is ráordítottam éjszaka. Megsértõdött. Részemrõl olcsón megúszta.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Gondolom még büszke is volt magára...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A köridõ méréshez: az a csapat, duó, szóló, ahol csalás van, kizárást von maga után.
Mindenki lefutná a körét, ha defektel.

Én is hallottam csalásról, személyesen a csaló mesélte.

A sebesség mindent megold.

MeridaMan

MeridaMan

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

nem ez volt az?

De ez volt, nagyon komoly, akkor nem tudtam rendesen "koncentrálni". THX

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A köridõ méréshez: az a csapat, duó, szóló, ahol csalás van, kizárást von maga után.
Mindenki lefutná a körét, ha defektel.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ha jól látom Hobbyba vagytok nevezve, de van a csapatotokban egy igazolt versenyzõ és a kiírás szerint akkor már csak elitbe nevezhettek.

Jól tudom?

Megnyugodtál?
Team Heavy Pedál Szeged

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
sõt, téged még kameráztak is :)

nyugi én sem vagyok egyiken sem rajtra ,pedig engem is rengeteget fényképeztek .Rosszkor voltunk, rossz helyen....

Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

...szörny Gyula, nyitott kakasherével született, amikor Németh Gábor zigótája meglátta a "kakasharét" ...nyitottan... :)

...sorry az érintektetõl...

:)

Mivel érintettnek érzem magam (nem én vagyok Szörny Gyula :)), avass be légy szíves, hogy mirõl van itt nagyba szó! Ha hosszú, privibe is jöhet. Valahogy menet közben lemaradtam errõl... :)

A versenyrõl meg csak annyit: hosszú volt. Köszönöm mindenkinek a bíztatást, szurkolást, nagyon jól esett, még ha nem is bírtam mindig reagálni rá.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Elvileg már jó, valószinû a sarverrel volt valami gáz.
http://mtbkepek.cjb.hu/
Vasárnap reggek 3/4 7 fele ment valami sámános zene, ami áll. belga volt, de nem a belga sámánja volt, nem tudja valaki mi volt a címe - ?

nem ez volt az?