Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2008. September 16. - 13:55
(nem tudom ki, 2 csapattársam látta, õk nem ismerik annyira a mezõnyt)
Pedig én abban hittem hogy csak a béna hobbitok próbálkoznak csalással.
Posted 2008. September 16. - 13:49
Posted 2008. September 16. - 13:48
Na ne már! Én azt hittem, hogy legalább a lányok becsületesen játszanak egymással ezen a versenyen!
Igen, Ari megfejtette. Fiú jön sárga ratjszámmal, bicajjal, kicsit lihegve csuklóján jó szorosan a chip. Leveszi a chipet, rózsaszín lányka átveszi és teker tovább. Ez a váltás definiciója.
Nekünk is segített fiú a váltózónában de õ ott állt és csak levette egyik lányról, áttette másik lányra.
Ezért kicsit csalódott vagyok. De szeretném hinni, hogy amit láttam nem csalás volt, ezért nem is ítélkeztem.
Posted 2008. September 16. - 13:42
Õ is Hegyimazsola volt (mindenhol ott voltunk, mindent csináltunk )Éjjel nyomtátok a Freestylert, egy srác nyomott egy laza táncot, kezében az Epic-kel, forogtak-pörögtek. Valóban freestyle volt.
Sohasem izgultam, nekem nem volt miért, ellentétben veled, akit még mindig ez foglalkoztat Inkább örülj, hogy ilyen jók voltatok! GRAT! (Norbit mivel kárpótoltad?)Megnyugodtál?
Zed!
Köszi a képeket, soha ilyen jót még nem készítettek rólam (http://i.pbase.com/g...60.8GHKcdVz.jpg) Mester vagy!
Posted 2008. September 16. - 13:28
Így értette szerintem. :mad: Lehet erre épkézláb magyarázat, ami szabályos? Eddig nem tudtunk kitalálni ilyet, szabálytalan magyarázat viszont sajnos könnyen adódik...
Na ne már! Én azt hittem, hogy legalább a lányok becsületesen játszanak egymással ezen a versenyen!
Posted 2008. September 16. - 13:25
A fickó vette le magáról a chipet és adta át egy szín lánycsapat lányára
Így értette szerintem. :mad: Lehet erre épkézláb magyarázat, ami szabályos? Eddig nem tudtunk kitalálni ilyet, szabálytalan magyarázat viszont sajnos könnyen adódik...
Posted 2008. September 16. - 13:24
Posted 2008. September 16. - 13:21
1szerû a megoldás, a jelölõ szalagot villanypásztorral kell kombinálni, a szokásosnál kissé nagyobb áramerõsséggel. megszûnik a csalás is meg hamarost jobben el lehet férni a pályán...
ez lett volna a legjobb.
más:
tele volt mafla bámészkodóval a váltózóna... sokan még ott pofáztak percekig, mikor beértek...
a betelepülõ nézõkrõl nem is beszélve...
volt néhány szívmelengetõ mondat, amint némely versenyzõ elzavart egy-egy mozgó akadályt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. September 16. - 13:19
Tekerni nem. Chipet csuklóról átadni rózsaszín rajtszámosnak igen. A váltózónában, nappal. Mintha ezt tiltaná a szabályzat.(?)
Nem rohantam árulkodni, de remélem olvassa aki tette. Vagy szégyenli magát vagy jót vidul. Hosszu távon a sportszerûség kifizetõdõbb. Vagy nagyon naív vagyok?
Ez nekem sem jött át teljesen. A fickó vette le magáról a chipet és adta át egy szín lánycsapat lányára, vagy õ csak segítõ volt, aki az egyik lány csuklójáról rakta át egy másikéra?
Ja igen, érdeklõdnék, hogy azok, akik rossz irányban tolták a bringájukat a pályán, miután eldefekteltek, azok kaptak-e bármilyen büntetést ezért? Mi tavaly valahogy nem voltunk ezzel tisztában, és egyik csapattársam eldefektelt pár méterrel a pálya elhagyása után. Visszatolta, ahelyett, hogy körbetolta volna. Namost mi ezért kaptunk néhány büntipercet, vagyis levontak az eredményünkbõl.
Szerintem ezt csak azokkal csinálják meg, akiket egy másik csapat megóv, a többiekkel nem, pedig szerintem ez úgy lenne fair, ha minden csapattól, aki visszatolja, levonnak!
Ehhez kéne egy rakás rendezõ a pályára, de nem volt. Volt pár bíró, gondolom õk kiszûrtek pár embert, aki partizánkodott, de biztos akadtak olyanok, akik rövidítettek, visszatoltak, és nem buktak le.
Posted 2008. September 16. - 13:07
Köszönet minden türelmes résztvevõnek akik nem löktek fel (bár igen lassan mentem) és gratula minden bringásnak!
Jövõre ugyanitt.
Posted 2008. September 16. - 13:07
De ezt írod:
Tekerni nem. Chipet csuklóról átadni rózsaszín rajtszámosnak igen. A váltózónában, nappal.
Vagy a chip a pasi csuklóján volt?
Posted 2008. September 16. - 12:51
1szerû a megoldás, a jelölõ szalagot villanypásztorral kell kombinálni, a szokásosnál kissé nagyobb áramerõsséggel. megszûnik a csalás is meg hamarost jobben el lehet férni a pályán...nekünk volt olyan, hogy nem volt kint váltó és be kellett menni a sátorhoz szólni, hogy valaki tolja ki magát a pályára. 1 ilyen esetben amikor Ádámék elõtt mentem el akkor hallottam csippanni a csip mérõt, de a köreink száma stimmelt. Lehet, hogy ezt kellene megnézni jövõre, hogy ahol be tud mérni a detektor, ott ne legyen közlekedési utvonal. Vagy a fahid tetejére ugy, hogy lefelé árnyékoljon vagy valami mást kitalálni. Ezt rábizom a rendezõkre. Igy az ilyen 1:30-as és hasonló körök is megszünnének. Ugyanakkor ez az átvágunk a pályán a szallagok alatt, nekem nagyon nem jön be. Ha már kimentem/ünk akkor tekerjünk. Mi értelme az egésznek, ha csak igy tud valaki jobb helyezést elérni. Aki kamuzni/blöffölni akar, az játszon pókert Kordáéknál.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. September 16. - 12:31
Öööö, ezt most hogy érted? LÁTTÁL FIÚT, AKI LÁNYCSAPATBAN TEKERT???
Tekerni nem. Chipet csuklóról átadni rózsaszín rajtszámosnak igen. A váltózónában, nappal. Mintha ezt tiltaná a szabályzat.(?)
Nem rohantam árulkodni, de remélem olvassa aki tette. Vagy szégyenli magát vagy jót vidul. Hosszu távon a sportszerûség kifizetõdõbb. Vagy nagyon naív vagyok?
Posted 2008. September 16. - 12:18
Szerintem ezt csak azokkal csinálják meg, akiket egy másik csapat megóv, a többiekkel nem, pedig szerintem ez úgy lenne fair, ha minden csapattól, aki visszatolja, levonnak!
Posted 2008. September 16. - 12:14
SzinténVagy letekerné Még nyolcas sem lett a kerékben, pedig a focipályától defektes kerékkel mentem.
Rendesen odavágtam a hátsó kereket, de nem harapta ki a belsõt csak egy korábbi folt engedett el...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. September 16. - 12:09
Ha mehet fiú a lánycsapatnak miért ne mehetne kutya az ember helyett?
Öööö, ezt most hogy érted? LÁTTÁL FIÚT, AKI LÁNYCSAPATBAN TEKERT???
Ariadne, te melyik lánycsapatban tekertél?
Az ír farkas állítólag tényleg marha szelíd, csak ne legyél nála kisebb: vagyis ne legyél kisebb fajta kutya, kisgyerek, vagy ne guggolj le elõtte a fûbe matatni, mert kajának fog nézni.
Posted 2008. September 16. - 11:56
Blazsó Marci Epic-jével nem szívesen mentem volna fél kört defekttel :D:D
Azért nem, mert már nem bírtam fogni a kormányt a merevvilla miatt. De így is 3.5 óra merevvillával, 1.5 óra Epic-el
Posted 2008. September 16. - 11:47
Én is letekertem egy fél kört defektes kerékkel, egy felet meg végig futottam - szintén defekt - és istenem, így is-úgy is lihegtem volna, akkor meg nem mindegy!?
A kutya Deerhund, és skót agár féleség. Én is azt hittem elsõre, hogy Ír farkas, de a tulaja megnyugtatott, hogy nem az. (Egyébként a Surgeon-fish szalon tulajáé a "dög", és szelíd mint egy kiscica.)
Posted 2008. September 16. - 11:41
Posted 2008. September 16. - 11:39
A köridõ méréshez: az a csapat, duó, szóló, ahol csalás van, kizárást von maga után.
Mindenki lefutná a körét, ha defektel.
Vagy letekerné Még nyolcas sem lett a kerékben, pedig a focipályától defektes kerékkel mentem.