Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Mert az nem, hogy az egyik cube-os srác 2 chip-el tekert? O.o
(nem tudom ki, 2 csapattársam látta, õk nem ismerik annyira a mezõnyt)

Pedig én abban hittem hogy csak a béna hobbitok próbálkoznak csalással.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ha ez igaz, akkor én is nagyon csalódott vagyok. :(( Márpedig te biztos azt írod le amit láttál, tehát igaz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Na ne már! Én azt hittem, hogy legalább a lányok becsületesen játszanak egymással ezen a versenyen!

Igen, Ari megfejtette. Fiú jön sárga ratjszámmal, bicajjal, kicsit lihegve csuklóján jó szorosan a chip. Leveszi a chipet, rózsaszín lányka átveszi és teker tovább. Ez a váltás definiciója.
Nekünk is segített fiú a váltózónában de õ ott állt és csak levette egyik lányról, áttette másik lányra.

Ezért kicsit csalódott vagyok. De szeretném hinni, hogy amit láttam nem csalás volt, ezért nem is ítélkeztem.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Éjjel nyomtátok a Freestylert, egy srác nyomott egy laza táncot, kezében az Epic-kel, forogtak-pörögtek. Valóban freestyle volt.

Õ is Hegyimazsola volt :D (mindenhol ott voltunk, mindent csináltunk :D :))

Megnyugodtál?

Sohasem izgultam, nekem nem volt miért, ellentétben veled, akit még mindig ez foglalkoztat :) Inkább örülj, hogy ilyen jók voltatok! GRAT! (Norbit mivel kárpótoltad?)

Zed!
Köszi a képeket, soha ilyen jót még nem készítettek rólam (http://i.pbase.com/g...60.8GHKcdVz.jpg) :) Mester vagy!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Így értette szerintem. :mad: Lehet erre épkézláb magyarázat, ami szabályos? Eddig nem tudtunk kitalálni ilyet, szabálytalan magyarázat viszont sajnos könnyen adódik...

Na ne már! Én azt hittem, hogy legalább a lányok becsületesen játszanak egymással ezen a versenyen!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

A fickó vette le magáról a chipet és adta át egy szín lánycsapat lányára

Így értette szerintem. :mad: Lehet erre épkézláb magyarázat, ami szabályos? Eddig nem tudtunk kitalálni ilyet, szabálytalan magyarázat viszont sajnos könnyen adódik...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
igen, egy kicsit nekem is furcsa volt a 6-8 mûanyag székes nézelõdõ a váltózóna közepén... :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

1szerû a megoldás, a jelölõ szalagot villanypásztorral kell kombinálni, a szokásosnál kissé nagyobb áramerõsséggel. megszûnik a csalás is meg hamarost jobben el lehet férni a pályán...

ez lett volna a legjobb.
más:
tele volt mafla bámészkodóval a váltózóna... sokan még ott pofáztak percekig, mikor beértek...
a betelepülõ nézõkrõl nem is beszélve...
volt néhány szívmelengetõ mondat, amint némely versenyzõ elzavart egy-egy mozgó akadályt :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Tekerni nem. Chipet csuklóról átadni rózsaszín rajtszámosnak igen. A váltózónában, nappal. Mintha ezt tiltaná a szabályzat.(?)

Nem rohantam árulkodni, de remélem olvassa aki tette. Vagy szégyenli magát vagy jót vidul. Hosszu távon a sportszerûség kifizetõdõbb. Vagy nagyon naív vagyok?

Ez nekem sem jött át teljesen. A fickó vette le magáról a chipet és adta át egy szín lánycsapat lányára, vagy õ csak segítõ volt, aki az egyik lány csuklójáról rakta át egy másikéra?

Ja igen, érdeklõdnék, hogy azok, akik rossz irányban tolták a bringájukat a pályán, miután eldefekteltek, azok kaptak-e bármilyen büntetést ezért? Mi tavaly valahogy nem voltunk ezzel tisztában, és egyik csapattársam eldefektelt pár méterrel a pálya elhagyása után. Visszatolta, ahelyett, hogy körbetolta volna. Namost mi ezért kaptunk néhány büntipercet, vagyis levontak az eredményünkbõl.

Szerintem ezt csak azokkal csinálják meg, akiket egy másik csapat megóv, a többiekkel nem, pedig szerintem ez úgy lenne fair, ha minden csapattól, aki visszatolja, levonnak!

Ehhez kéne egy rakás rendezõ a pályára, de nem volt. Volt pár bíró, gondolom õk kiszûrtek pár embert, aki partizánkodott, de biztos akadtak olyanok, akik rövidítettek, visszatoltak, és nem buktak le.
Ausztria, Kenguruk földje!

SlyRoxy

SlyRoxy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Jó volt a verseny bár soloban tényleg kell a segítõ egész idõ alatt.Bár aludtam kb 3órát mégis sikrült 16.lennem.Majd jövõre.Akkor majd kipihenten és talán németjuhászkutyásszalonnás dobással gyõzök majd.
Köszönet minden türelmes résztvevõnek akik nem löktek fel (bár igen lassan mentem) és gratula minden bringásnak!
Jövõre ugyanitt.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én ezek szerint nagyon tájékozatlan vagyok. Miért nem válthat egy férfi a váltózónában két csajt? Vagy félreértelek?
De ezt írod:

Tekerni nem. Chipet csuklóról átadni rózsaszín rajtszámosnak igen. A váltózónában, nappal.

Vagy a chip a pasi csuklóján volt?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nekünk volt olyan, hogy nem volt kint váltó és be kellett menni a sátorhoz szólni, hogy valaki tolja ki magát a pályára. 1 ilyen esetben amikor Ádámék elõtt mentem el akkor hallottam csippanni a csip mérõt, de a köreink száma stimmelt. Lehet, hogy ezt kellene megnézni jövõre, hogy ahol be tud mérni a detektor, ott ne legyen közlekedési utvonal. Vagy a fahid tetejére ugy, hogy lefelé árnyékoljon vagy valami mást kitalálni. Ezt rábizom a rendezõkre. Igy az ilyen 1:30-as és hasonló körök is megszünnének. Ugyanakkor ez az átvágunk a pályán a szallagok alatt, nekem nagyon nem jön be. Ha már kimentem/ünk akkor tekerjünk. Mi értelme az egésznek, ha csak igy tud valaki jobb helyezést elérni. Aki kamuzni/blöffölni akar, az játszon pókert Kordáéknál.

1szerû a megoldás, a jelölõ szalagot villanypásztorral kell kombinálni, a szokásosnál kissé nagyobb áramerõsséggel. megszûnik a csalás is meg hamarost jobben el lehet férni a pályán...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Öööö, ezt most hogy érted? LÁTTÁL FIÚT, AKI LÁNYCSAPATBAN TEKERT???

Tekerni nem. Chipet csuklóról átadni rózsaszín rajtszámosnak igen. A váltózónában, nappal. Mintha ezt tiltaná a szabályzat.(?)

Nem rohantam árulkodni, de remélem olvassa aki tette. Vagy szégyenli magát vagy jót vidul. Hosszu távon a sportszerûség kifizetõdõbb. Vagy nagyon naív vagyok?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja igen, érdeklõdnék, hogy azok, akik rossz irányban tolták a bringájukat a pályán, miután eldefekteltek, azok kaptak-e bármilyen büntetést ezért? Mi tavaly valahogy nem voltunk ezzel tisztában, és egyik csapattársam eldefektelt pár méterrel a pálya elhagyása után. Visszatolta, ahelyett, hogy körbetolta volna. Namost mi ezért kaptunk néhány büntipercet, vagyis levontak az eredményünkbõl.

Szerintem ezt csak azokkal csinálják meg, akiket egy másik csapat megóv, a többiekkel nem, pedig szerintem ez úgy lenne fair, ha minden csapattól, aki visszatolja, levonnak!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Vagy letekerné :) Még nyolcas sem lett a kerékben, pedig a focipályától defektes kerékkel mentem.

Szintén ;)
Rendesen odavágtam a hátsó kereket, de nem harapta ki a belsõt csak egy korábbi folt engedett el...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Ha mehet fiú a lánycsapatnak miért ne mehetne kutya az ember helyett?

Öööö, ezt most hogy érted? LÁTTÁL FIÚT, AKI LÁNYCSAPATBAN TEKERT???

Ariadne, te melyik lánycsapatban tekertél?

Az ír farkas állítólag tényleg marha szelíd, csak ne legyél nála kisebb: vagyis ne legyél kisebb fajta kutya, kisgyerek, vagy ne guggolj le elõtte a fûbe matatni, mert kajának fog nézni. :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ááá, nem, ez a meridával volt, még szombaton...

Blazsó Marci Epic-jével nem szívesen mentem volna fél kört defekttel :D:D:D
Azért nem, mert már nem bírtam fogni a kormányt a merevvilla miatt. De így is 3.5 óra merevvillával, 1.5 óra Epic-el ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Rémhöri!
Én is letekertem egy fél kört defektes kerékkel, egy felet meg végig futottam - szintén defekt - és istenem, így is-úgy is lihegtem volna, akkor meg nem mindegy!?

A kutya Deerhund, és skót agár féleség. Én is azt hittem elsõre, hogy Ír farkas, de a tulaja megnyugtatott, hogy nem az. (Egyébként a Surgeon-fish szalon tulajáé a "dög", és szelíd mint egy kiscica.)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ez már a fullyval volt? :) hogy hogy nem a meridával mentél végig? :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

A köridõ méréshez: az a csapat, duó, szóló, ahol csalás van, kizárást von maga után.
Mindenki lefutná a körét, ha defektel.

Vagy letekerné :) Még nyolcas sem lett a kerékben, pedig a focipályától defektes kerékkel mentem.